Severina postala internacionalna zvijezda?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljudi moji, al' ste se primili k'o mladi majmuni... K'o da se nikad niste seksali pa vam je ovo sokantno... Sta ima tu specijalno???

Prost marketinski trik... Niko nije pricao vec 2-3 godine o doticnoj, niti ista nekog interesuje, pa zato pustis 'sokantni' snimak, i sad nece mesec dana da sidje iz tabloida...

... a doticna ima neke mnogo sokantnije stvari u svojoj istoriji... sta bi tek bilo kad bi one isplivale...

Ovo mi jako lici na 'proboj' Pamele... Satro pojave se snimci sa mr. Lee-om, na nekoj tamo jahtici, i Pamela postane seks simbol...

Vec vidjeno!

Pazi, devojci je bilo do sexa i to je dobila.
Nerazumem cemu to snimanje(a znam mnoge koji se pale na to), a jos vise nerazumem sto je to nekome sokantno kad svi to radimo.
Ko neradi nezna sta propusta.
A ubedjen sam da je snimak sama pustila da joj poraste rejting i da zaradi koju kintu od tuzbi, jer su vec rekli da ce dobiti astronomsku cifru.
Uostalom to je vec oprobani metod, setite se samo Pamele Anderson.
Svi su pricali samo o njoj, dobila je kintu, slavu a vise se niko i neseca da je pus..a k..u.
Samo da mi je da sam ja bio sa Severinom na tom snimku, ali ne zbog sexa(nesvidja mi se Severina) vec da bi podelio kintu sa njom!!!
HE HE HE salim se naravno!
:) :D :) :D :) :D :) :D :) :D

didulidudidu:
Pazi, devojci je bilo do sexa i to je dobila.
Nerazumem cemu to snimanje(a znam mnoge koji se pale na to), a jos vise nerazumem sto je to nekome sokantno kad svi to radimo.
Ko neradi nezna sta propusta.
A ubedjen sam da je snimak sama pustila da joj poraste rejting i da zaradi koju kintu od tuzbi, jer su vec rekli da ce dobiti astronomsku cifru.
Uostalom to je vec oprobani metod, setite se samo Pamele Anderson.
Svi su pricali samo o njoj, dobila je kintu, slavu a vise se niko i neseca da je pus..a k..u.
Samo da mi je da sam ja bio sa Severinom na tom snimku, ali ne zbog sexa(nesvidja mi se Severina) vec da bi podelio kintu sa njom!!!
HE HE HE salim se naravno!
:) :D :) :D :) :D :) :D :) :D

Nenenene, nedjecace: nepise se "ne zbog...", vec nezbog.

Anonymous:
ljudi jel tko od vas skidao taj filmić sa neta i da li je istina da se za minutu plaća 200kn?-tak kazu za hrvatsku!
pa ne mogu vjerovati!
zna li tko ista vise o tome-tj.po kojem to sistemu ide?

Ako budes pio kafu, izrast ce ti rep.
Ako se budes igrao sa pisom, osusit ce ti se kicma (tako bar kaze Dacic).
Ako budes downloadovao Seve.avi, naplatit ce ti 200 kuna po minuti.

Ali nemoj uzimati ovo zdravo za gotovo. Odrasli, iz nekih nepoznatih razloga, znaju ponekad slagati nas djecu, ne bi li nas zaplasili da ne radimo stvari koje nam donose zadovoljastvo.

Oziljno: Tu tarifu izmislio je Nobilo, Severinin advokat, govoreci o hrvatskom sajtu "voajer 385", koji u svojoj download sekciji ima ovaj snimak, a download je moguc samo ako se konentujes preko nekog 042... broja. Sve konekcije preko ovih brojeva PTT naplacuje po posebnoj tarifi, a po naplacenom racunu dio ide pozvanoj strani (vlasniku sajta). To je legalan nacin da se naplati posjeta sajtu i tarifa je javna, nema nicega prevarnog. Ali tarifa nije 200, vec negdje oko 4-5 kuna po minuti.

Na nebrojeno mnogo sajtova mozes naci ovaj snimak beplatno, odnosno bez potrebe da se konektujes preko posebnih brojeva. Jedino je potreban uobicajeni oprez da ne pokupis neki virusi.

Slobodno skidaj,gledaj, uzivaj... i ne boj se: Dacic se samo salio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back