Severina nakon izvedbe Rođeno moje podigla srednji prst i rekla: "Je*ite si mater"

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.334
NAKON što je na Jahorini izvela pjesmu Rođeno moje tijekom koje je i zaplakala, Severina je s pozornice poslala jasnu poruku i pritom ne mislimo na promjenu stihova iz "na meni kola nek se slome" u "na njima kola nek se slome".

Severina.png

Pokazala je srednji prst pa se odmaknula od mikrofona. "****** si mater", moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. Trenutak možete vidjeti na kraju videa.

"Bio je ovaj prst", našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

"...jer što me nije ubilo... neće me ni ubit. Na njima kola nek' se slome", napisala je pjevačica uz snimku.

Prvo pojavljivanje u javnosti​

Podsjećamo, pjevačica je nastupila u jednom hotelu na Jahorini, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću.

"Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj...

Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću", rekla je.

Poslednja izmena od moderatora:
Tu presudu o starateljstvu je doneo njihov tamo Vrhovni sud ako se ne varam,dete obično ide uz majku kad se roditelji razvedu otkud znam

Da, najčešće je majka ali ne mora da znači. Radi se procena u svakom pojedinačnom slučaju, po preporuci centra za socijalni rad, i dete se dodeljuje roditelju kod kog će detetu biti bolje. Tako da ne mora da bude majka, mada u praksi to jeste češći slučaj. Zato sad ljudi masovno govore kako je sud doneo lošu odluku pod pritiskom "moćnog" muškarca ali je pitanje da li je tako. Meni ta Severina uopšte ne deluje kao uračunjiva osoba, i sva ranija oglašavanja su joj bila neurotična i sve mi se čini da je sud dobro postupio.

Kad sud u uslovno rečeno "neprijateljskoj" zemlji dodeli dete ocu Srbinu, onda moraš da shvatiš da nešto debelo tu ne štima kod nje čim je to tako. Pride ona nije neka sirotica bez dinara i veza, tako da sumnjam da se nije borila i na taj način. Tako da ne znam zašto se digla ovolika dreka kad je dete pripalo ocu koji ga je napravio, pa nisu ga odveli na Madagaskar strancima pobogu.

Kakve veze ima količina para sa tim jel neko seljak?

Има. Има.

Ето, ти њега вређаш и етикетираш,

иако о њему знамо врло мало, оно мало сукоба са Северином, и пословну биографију (опет, у вези бивше супруге),

а зашто си решио да понизиш човека који се клони јавности, медија ,рекламе, нема досије и сл...?

Зато што има пуно пара. Ето, решио си себе да уздигнеш ркањем по некоме ко има пуно новца.

Seljačina, tipa Srđan Đoković.

Срђан користи сваку прилику да се рекламира преко сина.

Овај се никада у јавности не појављује, и не изгирава будалу (осим неког зезања на инстаграму са Којићем и јахтом).

Има. Има.

Ето, ти њега вређаш и етикетираш,

иако о њему знамо врло мало, оно мало сукоба са Северином, и пословну биографију (опет, у вези бивше супруге),

а зашто си решио да понизиш човека који се клони јавности, медија ,рекламе, нема досије и сл...?

Зато што има пуно пара. Ето, решио си себе да уздигнеш ркањем по некоме ко има пуно новца.

Otkud ti znaš koliko ko zna o njemu? Uostalom, svi znamo ko je i šta je Severina, za tolike godine joj se ime nikad nije povezalo ni sa jednim normalnim muškarcem, šta ti to govori?

Otkud ti znaš koliko ko zna o njemu? Uostalom, svi znamo ko je i šta je Severina, za tolike godine joj se ime nikad nije povezalo ni sa jednim normalnim muškarcem, šta ti to govori?

То ми ништа не говори о њему,

а колико ко зна о њему, појединачно не можемо да знамо, али знамо шта јавност може да зна.

Јавност о њему зна онолико колико јој је доступно из медија, а то је само о случају са Северином, и нешто мало његове пословне биографије, а која излази у медије због Северине.

Такође, знамо да Суд у више инстантци сматра да је он стабилна личност да му додели дете на старатељство, иако је кренуо из минуса (као отац, јер је у таквим споровима увек мајка у предности).

Ти знаш више од тога?

То ми ништа не говори о њему,

а колико ко зна о њему, појединачно не можемо да знамо, али знамо шта јавност може да зна.

Јавност о њему зна онолико колико јој је доступно из медија, а то је само о случају са Северином, и нешто мало његове пословне биографије, а која излази у медије због Северине.

Такође, знамо да Суд у више инстантци сматра да је он стабилна личност да му додели дете на старатељство, иако је кренуо из минуса (као отац, јер је у таквим споровима увек мајка у предности).

Ти знаш више од тога?

Ako ti ništa ne govori o njemu i sama činjenica da je bio sa Severinom, onda ok. Meni je to u rangu da mi neko kaže da je sa Sandrom Afrikom, ja to ne shvatam ozbiljno u startu. Kao što je i sin Petoševića uhvatio pod ruku starletu... Jasno ti je koji je mentalni sklop.

Pa, ti reče da ne znamo, ja te pitam samo kako znaš ko koliko zna?

Ako ti ništa ne govori o njemu i sama činjenica da je bio sa Severinom, onda ok. Meni je to u rangu da mi neko kaže da je sa Sandrom Afrikom, ja to ne shvatam ozbiljno u startu. Kao što je i sin Petoševića uhvatio pod ruku starletu... Jasno ti je koji je mentalni sklop.

Pa, ti reče da ne znamo, ja te pitam samo kako znaš ko koliko zna?

Не знам ко је Петрошевић, а судити о некоме по избору партнера у једном периоду живота је бесмислено.

А на друго питање сам ти одговорио, али ако ниси лепо прочитао, поново ћу.

Колико ко појединачно зна, не можемо да знамо, али оно што можемо да знамо јесте шта јавност о њему зна. Знају о њему оно што је у медијима представљено о њему у вези случаја СЕверине, затим његова пословна биогрфија (опет у вези са случајем СЕверине) и знамо то да је суд у више инстанци проценио да је он стабилна личност да му суд додели старатељство над дететом, иако је кренуо из минуса као отац.

А ако ти знаш додатно, више од онога што јавност зна, онда, изволи, напиши.

Back