sokrati
Ističe se
- Poruka
- 2.143
Ko laze taj i krade,i obrnuto.......
valac nije obilic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko laze taj i krade,i obrnuto.......
Bila i videla. Kamenice nisu moj stil borbe.
Sta sam negativno po Srbe rekla? Zar nema dole stranih placenika u "mirovnoj" misiji?
Ej šiptaru ja znam da bi voleo da nema neša.tihija i njihovih istomošljenika pa da ovde vrtiš staru priču non-stop kao pokvarena ploča.A priča ti je toliko bajata da si počeo na sve strane da zaudaraš.sto da plati?nema pare.dvostruko veca primanja imaju od gradjana beograda,nisa,kragujevca.....dobili stanove od vlade srbije,prodali imanja,uzurpirali su stanove albanaca pa izdali pod kirijom studentima.trgovina ilegalno uvezene robe (nafta i naftini derivati),alkohol,cigare .......ne placaju porez i ostalo.elektricnu energiju koju dobija sever kosova od strane EPS,placa onaj bedni radnik srbije i ljudi se hvale time kako njima srbija sve daje jer su ovi pravi srbi.
ja mislim da je ovo zloupotreba od ovakvih kao sto su tihi,nesa i ostali istomisljenici.
Pa na šiptare su padale i zelene kruškice.da su samo kamenice
![]()
Restrikcije struje su danas bukvalno na svakih dva sata.Humanitarne struje je premalo a neka naselja nemaju 2 dana struje.Kako je javljeno bez obzira što će se ubrzo naplaćivati struja neće je biti dovoljno tokom cele zime i restrikcije će biti bukvalno 8 sati dnevno.
uzas
za sve krivicu snosi vlada srbije.
imali su 10 godina da pojacaju dalekovodnu mrezu izmedju kraljeva i novog pazara ali to nisu uradili !@#*(!#@*(!#@*(!@# tadicevsku
jer taj dalekovod novi pazar - valac moze da nosi i do 30 megavata struje, nego je problem tj usko grlo dalekovod kraljevo novi pazar koji napaja rasku, novi pazar, tutin i sjenicu , i jednostavno ne moze da dovede dovoljno struje da se preko njega napoje i severna mitrovica i leposavic.
jedini je problem sto je to druga drzava![]()
Ej šiptaru ja znam da bi voleo da nema neša.tihija i njihovih istomošljenika pa da ovde vrtiš staru priču non-stop kao pokvarena ploča.A priča ti je toliko bajata da si počeo na sve strane da zaudaraš.
Ako hoćeš iskreno Srbija je rešila da za inat svima, polako ali sigurno pomaže svim Srbima koji žele da žive na Kosovo i Metohiju.I razmnožavaćemo se kao vi nekada po 10-oro dece po porodici.
Sada već ima dosta Srpskih porodica po 4-oro dece a vi šiptari vidim da VEĆ SAD među vas ima dosta bukvalno bosih koji šetaju po Prištini i širom Kosova kao cigani nekad.Kod nas svi cigani idu obuveni.Ko je vama kriv što ste verovali Tačiju da ćete kada dobijete državu živeti bolje.
sta cesza tvoju nesrechu i tvojih istomisljenika,tu sam da kazem istinu onima koji nisu upoznati s'time kako se njihove pare zaradjene znojom zloupotrebljavaju.
a sto se nataliteta tice,niko nikome ne moze da brani da sam planira koliko ce dece imati,samo pazi:
Kakp si šiptare krenuo ne bi me iznenadilo da ovde neko dokaže da ste tako svi nastali od očeva Srba.sta cesza tvoju nesrechu i tvojih istomisljenika,tu sam da kazem istinu onima koji nisu upoznati s'time kako se njihove pare zaradjene znojom zloupotrebljavaju.
a sto se nataliteta tice,niko nikome ne moze da brani da sam planira koliko ce dece imati,samo pazi:
www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=10899
ili ovo:
http://www.kurir-info.rs/clanak/srbija/kurir-10-09-2008/i-borci-hoce-kosooke-zene
deca ce imati i krv svoje majke![]()
Kakp si šiptare krenuo ne bi me iznenadilo da ovde neko dokaže da ste tako svi nastali od očeva Srba.
tako ti je to kad zbog kukavičluka nema alternativejedini je problem sto je to druga drzava![]()
šta ćeš ti ademe u zvečan špijunčino stara.bio sam danas do zvecana. a ulicom ILR polovina [jedna strana ulice] je sa agregatima, a pola bez
šta ćeš ti ademe u zvečan špijunčino stara.
postao si zemljoradnik atrazio neku biljnu apoteku, ali izgleda da je zatvorena
bio sam danas do zvecana. a ulicom ILR polovina [jedna strana ulice] je sa agregatima, a pola bez
postao si zemljoradnik anapreduješ.mašala.
nisam napisao poljoprivrednu, nego biljnu.. e neshko, neshko![]()
Restrikcije struje su danas bukvalno na svakih dva sata.Humanitarne struje je premalo a neka naselja nemaju 2 dana struje.Kako je javljeno bez obzira što će se ubrzo naplaćivati struja neće je biti dovoljno tokom cele zime i restrikcije će biti bukvalno 8 sati dnevno.
Nece se valjda naplacivati struja...???...pa to je strasno, ko je to video da se naplacuje struja...
.
naplacivace se struja od 1 novembra i naplacivace je Elektroprivreda Srbije koja je uostalom i isporucuje potrosacima na severnom Kosmetu.
Srbi nisu hteli da placaju struju albancima, zato sto je to jedan od vidova njihove gradjanske neposlusnosti ineprihvatanja ilegalne nezavisnosti Kosova.
To je cist kriminal, neplacanje struje nikakve veze da "ilegalnom nezavisnoscu" Kosova nema.
.
pa kriminal je jos veci to sto je NATO pakt okupirao Kosovo i Metohiju i srpsku imovinu na Kosmetu dao u ruke Albancima
povucite se prvo sa Kosova vratite srpsku imovinu Srbima i drzavi Srbije pa tek pricajte nesto.
Kosovske elektrane u Obilicu je gradila drzava Srbija i njeni gradjani NASIM NOVCEM. A to je sada okupirano od strane NATO-a i Albanaca . Te elektrane koje ste nam oteli i okupirali vrede milijarde evra.
Gradic Obilic je bio skoro 100% cisto srpsko mesto i kopovi i zemljiste odakle se vadi lignit su u 90% slucajeva bili vlasnistvo Srba. Sada to sto je bilo srpsko , pa je oteto, koristi i upotrebljava i trosi neko drugi - bez da je ista platio pravim vlasnicima za to.