Sever i jug - tuska serija

*moonlight*

Domaćin
Poruka
4.102
Najavljuju novu seriju. Sever i jug. Turska serija koju placeno reklamiraju svi grandovci i poperi. Svi se kunu da ce je gledati.
Svi omadjijano navijaju za nju.
Jednu od glavnih uloga tumaci cuveni Behlul iz Zabranjenog voca, tzv. turski Bred Pit. Verovatno biraju njega jer je lep devojcicama, jer to automatski donosi gledanost.

Kakva su vasa ocekivanja?
Meni se cini da nam se osmehuje jos jedna ne posebnom snagom bremenita serija zgubidanka.

Pa dobro, ne treba nesto odmaciti pre nego sto se pogleda.
ja sam pogledala sinoc prvu epizodu, i nije toliko lose. Na momente radnja ide sporo, ima vracanja u proslost, a onda krene opet brzo. Treba pogledati jos koju epku.

___
off t

steta sto nema teme za najbolju seriju koja se trenutno prikazuje, barem meni najbolju - Izgubljena cast.
a ja nesto ne bih da otvaaaraaam

meni je recimo smesno da Goca Trzan u promo kaze"ovo je prva turska serija koju cu gledati" a i sama je bila deo programa kada se zavrsavala serija "kada lisce pada na prvoj i pricala o istoj seriji.....Goco,.neki ipak pamte duze nego sto ti mislis. smesno .

IJAO!
Ovo mi pada tačno kad dođem kući s posla i ručam pred televizorom.
Danas sam se prejela gledajući.
:P
(što znači da ću ubrzo morati da prestanem da gledam)

Inače, moon, mislim da bi ovo trebalo da se prebaci na žene ili tako nešto. Ovde ne verujem da će imati razumevanja za dilemu šta je u bolje u perspektivi - dobar dečko ili loš momak.

Šta znam, mene te serije privuku u prve dve epizode kad ih agresivnije izreklamiraju, a posle zaboravim na njih. Videćemo...

Back