Lajterka
Poznat
- Poruka
- 9.289
jos ti nisi dozivela najbollji da ti zaseni sve ove iza ')
ma sjecam se ja najboljeg i najgoreg... ali da se sjecam svakog, jok... svakog partnera da, i otprilike kakav je u krevetu... ali svakog seksa jok...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos ti nisi dozivela najbollji da ti zaseni sve ove iza ')
ma sjecam se ja najboljeg i najgoreg... ali da se sjecam svakog, jok... svakog partnera da, i otprilike kakav je u krevetu... ali svakog seksa jok...![]()
pa ko ce se secati svakog...ali,lose odmah zaboravljam..upecatljive zovem opet![]()
jos ti treba staza da definises ukusne mozes znati sta ti se svidja dok ne probas sve
![]()
E videh 1 komentar kao kakav je sex tako ga se secamo..shatro..pa da vas pitam da li se svakog secate..loseg..dobrog..upecatljivog..koji vam ostaje koliko u secanju i zasto i zbog koga i cemu i tako?
Zar mislis da me zabole da pratim..a mozda si i sanjala![]()
Joj Dzordzi bre...
kao prvo biraj reci prema jednoj dami kao sto je Jennifer
a kao drugo bila je tema i to ne tako davno..tako da ona nije sanjala..
a sto se tice teme
Pamtim svakog mog muskarca tako da pamtim i sex sa njima..
sjecanje na sve moje seksove se pretvorilo u jednu ogromnu masu seksova, sjecam se naravno...ali kad bih malo razmislila skontala bih koliko mi se seksova sa istom osobom preklopilo u glavi i postalo taj jedan seks kojeg se sjecam...
Pamtim svakog mog muskarca tako da pamtim i sex sa njima..
E pa to..mogu iskopam sve ali kad pomislim obicno se 1 izdvoji vredan pomena
pa, mlade smo, biće valjda još koji![]()
pa ostalo je tu i tamo par upečatljivih...hm..ali ne toliko zbog zemljotresa koji se desio tom prilikom, koliko zbog neuobičajenog ambijenta...