Seti se moje pesme

То кажу људи који ретко кад имају добар секс, па их ређају по томе какви су били, ко има добар секс нема ни кад а ни места у полици да их скупља и рангира..

То кажу људи који ретко кад имају добар секс, па их ређају по томе какви су били, ко има добар секс нема ни кад а ни места у полици да их скупља и рангира..

To i meni palo na pamet..ni1 muskarac nece to pomenuti i tako gledati..stob se reklo sve je dobro sto se dobro svrsi:lol:

možda
nego...nema šanse pamtiti svaki sex...jedino ako imaš 2 ukupno

pamtim neke, naravno...čim izađu iz nekog klišea

radije bih pamtila pjesme...ako ih neko napiše...dobre pjesme su rjeđe od dobrog sexa

Vidis to je foliranje zato sto je vecina slicna ili ista..licno pamtim neke upecatljive koji su bili na raznim mestima..u odnosu na 4 zida gde obicno imam..i naravno ako je bio zestok multiply sto je jako retko..tako da mi smesno kad neko kaze kakav je bio toliko se pamti

E videh 1 komentar kao kakav je sex tako ga se secamo..shatro..pa da vas pitam da li se svakog secate..loseg..dobrog..upecatljivog..koji vam ostaje koliko u secanju i zasto i zbog koga i cemu i tako?

bre kako da zaboravim:)
nisam senilna (jos uvek), ne jebbem se pijana, ni drogirana, ni nenormalna, ni pri pomracenju svesti. daklen, da, secam se eksova.
ostaje posebno nesto upecatljivo, na primer, ako ima ogromnu patku ondak se to upecati i bude bas upecatljivo:rumenko::mrgreen::rotf:

bre kako da zaboravim:)
nisam senilna (jos uvek), ne jebbem se pijana, ni drogirana, ni nenormalna, ni pri pomracenju svesti. daklen, da, secam se eksova.
ostaje posebno nesto upecatljivo, na primer, ako ima ogromnu patku ondak se to upecati i bude bas upecatljivo:rumenko::mrgreen::rotf:

E sto se patke tice a vidim da je ponekim kokama jedino bitna..iam ortaka ono bas ima batinu al je zesci retard..vidim da vam ne bi smetalo:lol:

ostao je urezan utisak nakon prozivljenog.....ne rangiram sex po broju orgazama, brzini svrsavanja nego po opstem utisku koji mi je moj bivsi ostavio.....i ostali su svi utisci i ladno bih mogla rang listu da napravim :))

Pa zato sto obicno s nekim kad si duze vremena..bude jedva par puta neki dojajni..ostali su svi mlaki u odnosu na te i slicni pa mi bzvz da se pamte..mislim moze se iskopati secanje ali cemu..dvoje je potrebno a ne kao sto pomenuta rece i zvuci da nije do nje

ne razumem problematiku.
mozda je problem da se nesto pamti ukoliko je osoba promisuitetna, pa ne zapamti ni boju kose ni seks.

ok, u dugim vezama naravno d ane pamtim svaki bogovetni eks sa deckom. ali uglavnom se secam svega. ma da bre, mislim da se svega secam bas.

Back