Šetač pasa Lejdi Gage Rajan Fišer se oglasio iz bolničkog kreveta nakon što je upucan

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.362
Cosmopolitan

Mehera Bonner 22 mins ago
https://www.msn.com/en-us/lifestyle...l-bed-after-being-shot/ar-BB1e7Jjr?li=BBnb7Kz
BB1e7NBb.png

© Instagram

Šetač pasa Lejdi Gage i blizak prijatelj Rajan Fišer prekinuo je ćutanje nakon što je upucan dok je šetao pevačicine pse – koji su kidnapovani, a kasnije se bezbedno vratili kući.

"Pre 4 dana, dok je auto odlazio u punoj brzini i krv mi je lila iz rane odpištolja, anđeo se pokazao i legao pored mene", počeo je Rajan svoj post." Moji uspaničeni krici su se smirili dok sam je gledao, iako sam shvatio da je lokva krvi oko njenog malog tela ustvari moja. Ljuljao sam Aziju najbolje što sam mogao, zahvalio joj se za sve neverovatne avanture u kojima smo bili zajedno, izvinio se što nisam mogao da branim njenu braću, a onda rešio da ću ipak pokušati da ih spasem... i sebe. Nadajući se da će moja smirenost i molbe za hitnost moje nege kao i fokusirani opisi pasa biti dovoljni da mi pomognu i dobiju dovoljno policijske i medijske pažnje da pronađu dečake, osvrnuo sam se na svog anđela čuvara. Nasmešio sam se njenoj drhtavoj formi, zahvalan što će bar ona biti dobro. Od tog trenutka, baš kada su komšije prihrlile iz svojih domova i restorana na trotoar, život je uzeo vrlo iznenadni i neočekivani zaokret."
................
Hm...
Komentari?

Šta reći ..

Zanimanje šetač pasa , da neko kidnapuje pse , da ona žena ili šta li je već podigne to do nivoua katalizme i da ovaj sve to ovako apsolvira

Mada i zanimljivo je , malo je pokolenja koje gledaju kako imperija u svom opadanju izbacuje sav talog na površinu , još od propasti Rimske imperije nije bilo takve privilegije .

Back