Sestrinske partije SNS - a hrvatski HDZ i bošnjačka SDA!

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
*AUTORSKA TEMA

Srpska napredna stranka politička partija koja se lavovski bori za srpske nacionalne interese? To su vam patriote? Mora da se šalite......Da bi ste se ozbiljno bavili politikom i ulazili u diskusije,pa makar i na forumu Krstarica,neophodno je da budete bar malo politički pismeni.Meni je poznato da većina vas pristalica SNS-a i Aleksandra Vučića,ne samo da nije politički pismena,već je i funkcionalno totalno nepismena.Što u prevodu znači da kad izlazite na izbore potpisujete se palcem pa zato tako i birate.Ali dobro,evo mene na forumu da vas uputim i održim vam besplatan ubrzani kurs o politici partiije koju podržavate,a koji nećete sasvim sigurno dobiti na Akademiji mladih lidera SNS-a.

Snimak-ekrana-20211120-090253.jpg

https://www.idu.org/

Za početak da li ste upoznati da je svaka partija na kugli zemaljskoj učlanjena u međunarodne saveze političkih partija sa sličnim programom i vrednosnim sistemom kako jedna država treba da izgleda? E pa tako vam je i sa SNS-om koji je učlanjen u dva saveza "International Democrat Union" (IDU) i "European People's Party" (EPP)!

"International Democrat Union" (IDU) je međunarodni savez političkih partija desnog centra sa sedištem u Minhenu.Sastoji se od 77 punopravnih i pridruženih članova iz 65 zemalja sveta,među kojima su pored srpskog predstavnika SNS-a dokazani "prijatelji" Srbije koji su nas bombardovali,nametnuli nam sankcije i oteli Kosovo i Metohiju: Republikanska Partija (USA), CDU (Nemačka), Conservative Party (UK)....zatim tu su naši susedi sa kojima smo neposredno vodili rat i koji se zalažu za genocidni politiku prema Srbima: HDZ (Hrvatska) i SDA (Bosna i Hercegovina).....a bogami i partije koje sprovode obojene revolucije u svetu: AHP (Belorusija),ENM (Gruzija),YeS (Ukrajina),PV (Venecuela) i MDS (Bolivija)....itd

Uglavnom,IDU neosnovan u Londonu 24.juna 1983 godine.Prema Ričardu V. Alenu,da bi bila primljena u članstvo,stranka (npr SNS) mora da se kvalifikuje kao mejnstrim "konzervativna partija" pod uticajem klasičnog liberalizma! IDU predstavlja forum na kojem političke stranke koje imaju slična uverenja mogu da se okupe i razmene mišljenja o pitanjima od političkog i organizacionog interesa.Na osnovu toga oni deluju kooperativno,uspostavljaju kontakte i predstavljaju jedinstven glas promovišući politiku konzervativnog liberalizma širom sveta!

Valjda vam je sada jasno u kakvom je društvu Aleksandar Vučić na tim sastancima i koja je politika SNS-a pošto program stranke očigledno ne čitate.....

Poslednja izmena:
Cosmopolite,oni to ne razumeju.Dok SNS i HDZ sastanče na samitima IDU,u isto vreme smišljaju kako da naprave predstavu u kojoj se Srbija i Hrvatska "svađaju",masa se pali, a vizija sveta je onakva kakvu je savez predodredio.Naravno na našu štetu...

Zao mi je sendvič brigade i njihovog AV "patriotizma" ...mučenici jbg...

Problem je i u lošim alternativama.

Alternativa uvek postoji i to ne sme biti izgovor.Glasam za Aleksandra Vučića i SNS zato sto ne postoji bolji?! :rumenko: Uvek postoji alternativa i uvek može bolje.U svakom selu sa više od 100 ljudi moze da se probere bar 5 srpskih domaćina koji su bolji od Aleksandra Vučića.

Kada kažeš da nema boljeg ti automatski degradiraš sebe i nas kao narod.

Alternativa uvek postoji i to ne sme biti izgovor.Glasam za Aleksandra Vučića i SNS zato sto ne postoji bolji?! :rumenko: Uvek postoji alternativa i uvek može bolje.U svakom selu sa više od 100 ljudi moze da se probere bar 5 srpskih domaćina koji su bolji od Aleksandra Vučića.

Mozda mu je samo zahvalan za onu pomoc od ukupno 200 e ako je i toliko bilo ... bedan je ovo narod ... "vozd" deli narodne pare kome treba i kome ne treba ... klasicna kupovina glasaca ...

Ali je nakazno sto podrzavaju autoritarne stranke poput SNS-a.

Ne podržavaju.Jedinstvena Rusija i KP Kine sa svakom od ovih partija iz IDU i EPP imaju pre svega bilateralne diplomatske odnose.Svesni su oni da Aleksandar Vučić nije njihov igrač,ali bi bila veća šteta po njih da nemaju nikakve odnose u ovom delu sveta.

Ako je neko mislio da će Rusija i NR Kina da se ovde umešaju i obaraju režime,to se neće desiti.Prvo nije to njihov stil,a kao drugo zauzeti su onim sto se dešava na njihovim granicama.Tako Rusija pruža podršku snagama u Ukrajini,Moldaviji,Belorusiji....dok je NR Kina fokusirana na Mongoliju,Nepal,Vijetnam...

Mada ako bi me neko kontaktirao iz Ruske ambasade da klepim motkom po glavi člana SNS-a koji smrdi da izdaju i ustaštvo,stojim na raspolaganju....:super:

Ne, ne glasam za Vučića. Ne moram da glasam za bilo koga.

Ne podržavaju.Jedinstvena Rusija i KP Kine sa svakom od ovih partija iz IDU i EPP imaju pre svega bilateralne diplomatske odnose.Svesni su oni da Aleksandar Vučić nije njihov igrač,ali bi bila veća šteta po njih da nemaju nikakve odnose u ovom delu sveta.

Ako je neko mislio da će Rusija i NR Kina da se ovde umešaju i obaraju režime,to se neće desiti.Prvo nije to njihov stil,a kao drugo zauzeti su onim sto se dešava na njihovim granicama.Tako Rusija pruža podršku snagama u Ukrajini,Moldaviji,Belorusiji....dok je NR Kina fokusirana na Mongoliju,Nepal,Vijetnam...

Mada ako bi me neko kontaktirao iz Ruske ambasade da klepim motkom po glavi člana SNS-a koji smrdi da izdaju i ustaštvo,stojim na raspolaganju....:super:
Rusija podržava Vučića 100%.

Zašto i ne bi, kad on promoviše njihovu agendu (mržnja, laž)

*AUTORSKA TEMA

Srpska napredna stranka politička partija koja se lavovski bori za srpske nacionalne interese? To su vam patriote? Mora da se šalite......Da bi ste se ozbiljno bavili politikom i ulazili u diskusije,pa makar i na forumu Krstarica,neophodno je da budete bar malo politički pismeni.Meni je poznato da većina vas pristalica SNS-a i Aleksandra Vučića,ne samo da nije politički pismena,već je i funkcionalno totalno nepismena.Što u prevodu znači da kad izlazite na izbore potpisujete se palcem pa zato tako i birate.Ali dobro,evo mene na forumu da vas uputim i održim vam besplatan ubrzani kurs o politici partiije koju podržavate,a koji nećete sasvim sigurno dobiti na Akademiji mladih lidera SNS-a.

Snimak-ekrana-20211120-090253.jpg

https://www.idu.org/

Za početak da li ste upoznati da je svaka partija na kugli zemaljskoj učlanjena u međunarodne saveze političkih partija sa sličnim programom i vrednosnim sistemom kako jedna država treba da izgleda? E pa tako vam je i sa SNS-om koji je učlanjen u dva saveza "International Democrat Union" (IDU) i "European People's Party" (EPP)!

"International Democrat Union" (IDU) je međunarodni savez političkih partija desnog centra sa sedištem u Minhenu.Sastoji se od 77 punopravnih i pridruženih članova iz 65 zemalja sveta,među kojima su pored srpskog predstavnika SNS-a dokazani "prijatelji" Srbije koji su nas bombardovali,nametnuli nam sankcije i oteli Kosovo i Metohiju: Republikanska Partija (USA), CDU (Nemačka), Conservative Party (UK)....zatim tu su naši susedi sa kojima smo neposredno vodili rat i koji se zalažu za genocidni politiku prema Srbima: HDZ (Hrvatska) i SDA (Bosna i Hercegovina).....a bogami i partije koje sprovode obojene revolucije u svetu: AHP (Belorusija),ENM (Gruzija),YeS (Ukrajina),PV (Venecuela) i MDS (Bolivija)....itd

Uglavnom,IDU neosnovan u Londonu 24.juna 1983 godine.Prema Ričardu V. Alenu,da bi bila primljena u članstvo,stranka (npr SNS) mora da se kvalifikuje kao mejnstrim "konzervativna partija" pod uticajem klasičnog liberalizma! IDU predstavlja forum na kojem političke stranke koje imaju slična uverenja mogu da se okupe i razmene mišljenja o pitanjima od političkog i organizacionog interesa.Na osnovu toga oni deluju kooperativno,uspostavljaju kontakte i predstavljaju jedinstven glas promovišući politiku konzervativnog liberalizma širom sveta!

Valjda vam je sada jasno u kakvom je društvu Aleksandar Vučić na tim sastancima i koja je politika SNS-a pošto program stranke očigledno ne čitate.....
Ти си још један грађански фашиста којем је у темељу гордост. Мислиш ли ти да си паметнији од крезубог народа који је потпуно неписмен смислио изреку која теби приличи

Ко високо лети ниско падне, или видела жаба коња да се поткива па подигла ногу.
Тако си ти уображено умислио да си неко и нешто а својим писанијем показујеш да си само озлојеђена, горда, искомплексирана душа, која ето виде како сви критикују СНС, па и она подигла ногу да се поткује.

Е па ниси. Колико год покушаваш да дискредитујеш оне који то заслужују, радиш то наивно и као да се потписујеш палцем. Нађи добре контра аргументе а не ове глупорије. Да заиста, то јесу партије које имају исту политичку оријентацију, али свака делује у својој држави. Дакле аргумент нема везе са реалносшћу дете моје. Љубим те да мало размислиш пре него што кренеш у борбу са демонима, јер су они много паметнији и лако ће изврнути твоје речи.

Немој да нападе на демоне разводњаваш на овај начин.

Čekaj jesi li ti ozbiljan? Ovi iz SNS imaju milion mana i grešaka. Koliko hoćeš pogrešnih i loših kadrovskih rješenja. I to se i treba i mora kritikovati. Ali praviti priču od toga što su u nekom udruženju stranaka u kom su i SDA i HDZ...
A ti si kao pristaša SDA

Uhvaćeni ste u udruženju s njima

Ти си још један грађански фашиста којем је у темељу гордост. Мислиш ли ти да си паметнији од крезубог народа који је потпуно неписмен смислио изреку која теби приличи.

Niti sam građanista (liberal) niti fašista (desničar konzervativac).To je nešto što karakteriše
SNS i saveze IDU i EPP.Uostalom to se i nalazi u programu vladajuće partije.

PS. Ja sam radikalno ulevo.

Niti sam građanista (liberal) niti fašista (desničar konzervativac).To je nešto što karakteriše
SNS i saveze IDU i EPP.Uostalom to se i nalazi u programu vladajuće partije.

PS. Ja sam radikalno ulevo.
Građanista i liberal ni u kom slučaju nisu sinonimi.
Fašizam nema veze sa desničarstvom. Imaš i levi fašizam, najpoznatiji je staljinizam.

Levica i desnica su ekonomske odrednice.

Pa ti nemaš osnovna sociološka znanja, a usudio si se da pokreneš temu! Kakva gordost!

Građanista i liberal ni u kom slučaju nisu sinonimi.
Fašizam nema veze sa desničarstvom. Imaš i levi fašizam, najpoznatiji je staljinizam.

Levica i desnica su ekonomske odrednice.

Pa ti nemaš osnovna sociološka znanja, a usudio si se da pokreneš temu! Kakva gordost!

Levi fašizam?! Staljinizam?! I ti za sebe kažeš da imaš sociološka znanja?!
Izvini ali ne obraćam pažnju na rezolucije Evropskog parlamenta niti marim sta piše u političkoj literaturi i pamfletima Evropske Unije....a i tebi bih preporučio da se manje zanosiš takvom terminologijom,jer je očigledno da postaješ konfuzan što se odrednica tiče.

Nego vratimo se mi na temu.Kaže Aleksandar Vučić kako je Srbija nezavisna, slobodna i suverena......Ej prijatelju,ne znaš ti šta je nezavisna,slobodna i suverena zemlja ...To ti je npr.kada bivši predsednik ZIMBABVEA Robert Mugabe izađe za govornicu UN-a i kaže sledeće:

"Mi nismo GEJEVI! Odbijamo svaku mogućnost da nam se propišu sva ona prava koja su u suprotnosti sa našim vrednostima,normama,tradicijom i uverenjima"...što je izazvalo smeh i aplauz u sali....

To je razlika između Zimbabvea i Srbije
To je razlika između dva predsednika.

Robert Mugabe: "Mi nismo GEJEVI!"
Aleksandar Vučić: "JA SAM GEJ".

predsednik ZIMBABVEA Robert Mugabe izađe za govornicu UN-a i kaže sledeće:

"Mi nismo GEJEVI! Odbijamo svaku mogućnost da nam se propišu sva ona prava koja su u suprotnosti sa našim vrednostima,normama,tradicijom i uverenjima"...što je izazvalo smeh i aplauz u sali....
A domaće rusobudale reaguju: "Pa šta se smiju, Mugabe je sve lipo rekao."

Levi fašizam?! Staljinizam?! I ti za sebe kažeš da imaš sociološka znanja?!
Izvini ali ne obraćam pažnju na rezolucije Evropskog parlamenta niti marim sta posle u političkoj literaturi Evropske Unije....a i tebi bih preporučio da se manje zanosiš takvom terminologijom jer je očigledno da postaješ konfuzan što se odrednica tiče.

Nego vratimo se mi na temu.Kaže Aleksandar Vučić kako je Srbija nezavisna, slobodna i suverena......Ej prijatelju,ne znaš ti šta je nezavisna,slobodna i suverena zemlja ...To ti je npr.kada bivši predsednik ZIMBABVEA Robert Mugabe izađe za govornicu UN-a i kaže sledeće:

To je razlika između Zimbabvea i Srbije
To je razlika između dva predsednika.

Robert Mugabe: "Mi nismo GEJEVI!"
Aleksandar Vučić: "JA SAM GEJ".
Mnogo pričaš malo kažeš a malo si i lud.

A domaće rusobudale reaguju: "Pa šta se smiju, Mugabe je sve lipo rekao."

Cenim da je većina delegata u tom UN-u još uvek normalna i da se drže tradicionalnih vrednosti.Zato su i uputili aplauz podrške Robertu Mugabeu.Dok je u USA i u EU stanje alarmantno,forsiraju se neke izopačene vrednosti.Slično je i sa Srbijom.

Pogledajte ko nam je premijer - DEKLARISANA LEZBEJKA.
A predsednik? Pokušava on da dokaže da nije to za šta ga optužuju,ali ga njegov izgled odaje.Sise mu nenormalno rastu usled ginekomastije!

kokosije-sise.jpg

*Za one koji ne znaju ginekomastijea je povećanje grudi koje se kod pojedinih starijih muškaraca javlja zbog opadanja proizvodnje testosterona.

Vučiću devojčice!!! :kiss:

Back