Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DvijeА колико имаш сестара, сестро слатка?
Mislim da bi prva reakcija bila mars u pm. ili mozda,goni su khurac....Poz..kako bi se osjećali da vas neko uporedi sa sestrama i kaže da su one bolje od vas.
Pa bas..i onako mi je samopouzdanje dno..ulazim u prodavnice,sad te žena kaže ime moje sestre u kaže ona je najbolja od vas..bespotrebnoMislim da bi prva reakcija bila mars u pm. ili mozda,goni su khurac....![]()
Uuu... ne znam kako bih to podnela.Nemam sestru.Poz..kako bi se osjećali da vas neko uporedi sa sestrama i kaže da su one bolje od vas.
Ma pričam..ušla sam u prodavnicu i s vrata mi kaže ime te sestre i kao ona je najbolja od vas.Uvrijedilo me.Te riječi.Kucka! Ne idi vise u tu prodavnicu...reci da pazaris u drugoj, lepsoj, sa nizim cenama l kulturnim prodavacicama...
...ako sam te razumela uopste...![]()
Hvala tine sekiraj se oko gluposti
šta te zabolePoz..kako bi se osjećali da vas neko uporedi sa sestrama i kaže da su one bolje od vas.
U pravu si..pametnošta te zabole
Svaka sitnica me vrijedzaU pravu si..pametno
Oguglaćeš vremenom i na gore "prozivke", veruj!Svaka sitnica me vrijedza
Misli s?Kako?Umjesto da ojačan..ja goraOguglaćeš vremenom i na gore "prozivke", veruj!
Ojačaćeš i nećeš se toliko zamarati glupostima, jbg...moram ti nažalost, to tako reći.Misli s?Kako?Umjesto da ojačan..ja gora
Hvala..lijepo rečeno..i zreloOjačaćeš i nećeš se toliko zamarati glupostima, jbg...moram ti nažalost, to tako reći.
Jedan mali savet: nikako se ne zameri sestri zbog tamo nekih... koji ti tako govore.Ne treba da gajite rivalstvo međusobno, nego sestrinsku ljubav.
Ništa..živjeti o dalje..ali mrsko mi je kad me neko poredi s nekim..nemogu se svadzat za gluposti.Nisu to nikakve gluposti, jer te ocigledno zuljaju...pitanje je sta ces uraditi povodom toga..
Ništa..živjeti o dalje..ali mrsko mi je kad me neko poredi s nekim..nemogu se svadzat za gluposti.