Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
iako su mi K2 nezamenljive i smatram da su im albumi bili bolji nego sad kao solistkinje,mislim da su i dalje jedno od najkvalitetnijih muzicara sad.....ipak su pokusale da stvore,unesu nesto novo,da soulom,popom,rnb-em ili vec cim doprinesu muzickoj sceni....ovde koliko vidim se samo pljuju,ali vazno je da se pise ne hiljade i hiljade strana kad se spomene 50cent,negativ(ciji je samo prvi album ok),itd...one su mozda vama dosadne,i mozda se u njihovom radu prepoznaje rad slican nekog drugog izvodjacha,ali ko danas ne kopiraa?svi,svakog,rariteti su oni koji ne,......jednostavno imaju neke uzore i svesno ili ne se trude da nesto malkice unesu sto lici na njih....dokle god je to dobro i dokle god nije plagijat dobro je....one su ostale dosledne sebi,a ne kao vecina da se orijentisu prema zahtevima vecine....dakle super su im albumi,kristina vuce vise na K2,sto je ok,jer se ona uvek vise bavila komponovanjem,a aleksandra vuce na soul,rnb sa primesama pop-a sto je isto super,jer mi se cini da se ona uvek vise tu pronalazila..u svakom slucaju sve pohvale od mene,obozavam ih