Šestogodišnju devojčicu napao čopor pasa lutalica kod Tirsove

To navedeno nigde nema u slobodnoj prodaji. Mislim d asam veoma jasno pisao o gasnom odbrambenom oružju.
Zašto da se dopisujem sa Aurorom preko PP? Ovde rapravljamo o temi koja je veoma aktuelna, a nije na odmet znati i kako je to rešeno u drugim zemljama Evrope. Ja sam svoje stavove već izeno u ovoj temi, kao i mnogim sa sličnom tematikom, sada razrađujemo dalje. Da si pratila temu, pročitala bi to.

Treba da nas zanima kako je problem ulicnih pasa resen ( a nije resen) u Grckoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, a nikako kako je to U Skotskoj ili Svedskoj.
I svakako da diskusiji doprinose ljudi koji zive u tim zemljama, imaju i pse, malo se razumeju u propise zemlje u kojoj zive, a to je ako imas psa
i neminovnost , tako da ne shvatam javljanje ljudi iz belog sveta koji bi da pucaju u svaku zivotinju. Znaci da je doprinos takvih besmislenih postova
plodnoj diskusiji nikakav.

Treba da nas zanima kako je problem ulicnih pasa resen ( a nije resen) u Grckoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, a nikako kako je to U Skotskoj ili Svedskoj.
I svakako da diskusiji doprinose ljudi koji zive u tim zemljama, imaju i pse, malo se razumeju u propise zemlje u kojoj zive, a to je ako imas psa
i neminovnost , tako da ne shvatam javljanje ljudi iz belog sveta koji bi da pucaju u svaku zivotinju. Znaci da je doprinos takvih besmislenih postova

Ne bih se složio sa celim postom, mislim da nam svako iskustvo znači, naročito iz nekog uređenog društva.
A što se aurore tiče, mislim da ima psa... ili mačku.

Па ево како то раде Бугари:

http://www.blitz.bg/news/article/142664

У преводу, пси растргли старца у Софији.

Дакле, заиста треба да се угледамо на Бугаре, а то очигледно и радимо, ако желимо да смањимо издвајања државе за пензије. Е сад, ако и неко дете настрада, шта ћеш, колатерална штета..

A od kud tebi potreba da se javljas obavezno na temama o kojima em nemas pojma, niti imas psa, niti su ti deca ikad
bila ugrozena od ulicnh pasa. Samo zbog oruzja?

Ako ne poznaje "srpsku pasju scenu", a ne poznaje, onda i jeste blesavo pricati o nekakvim Hekler i Koh pistoljima i Kalashnjikovima
kojiima treba u centru grada ubijati pse.

I ja nikada ne pisem o ragbiju ili kriketu jer pojma nemam ni gde se to igra niti me zanima.

A sta je kod nje argumentovano? Da seiri o zakonima za oruzje u Nemackoj, a o kojima nema pojma?
A osim toga kakve veze imaju zakoni o oruzju u USA sa situacijom ulicnih pasa u Srbiji?
I za tebe su to argumenti? A njeno misljenje mozes da okacis macku o rep.
Uostalom , kao i ja tvoje.

I Hekler i Koh? I Kalashnjikov, ili mislis na ove sa gasom i biberom?
Nego nije ovde tema ni Nemacka ni Svedska ni Tunguzija nego problem ulicnih pasa u Srbiji, a to jeste veliki problem pa budi
ljubazan i pisi neka svoja iskustva, predloge, zapazanja , a koja imaju veze sa naslovm topika.

A sa Aurorom se dopisuj preko PP ili otvorite temu o prodaji oruzja, sa ovom temom to nema veze.

pazi nervozni postaru, ti si ovde prva pocela da pricas o necemu o cemu nemas pojma ne ja...lupetas da se u nemackoj ne moze kupiti sprej i oruzje...
i naravno da ulicni psi u nemackoj nisu tema jer takvih ovde NEMA...

i za tvoju informaciju, imam dva psa...ili mislis da ti jedina imas pse..

Дакле, заиста треба да се угледамо на Бугаре, а то очигледно и радимо, ако желимо да смањимо издвајања државе за пензије. Е сад, ако и неко дете настрада, шта ћеш, колатерална штета..
Ovde nije problem sa starcem nego sa tvojim mozgom, saberi se, bre, koji ti je moj, razumem ja da ti mrziš sve što se pokreće, a ti ne možeš da kontrolišeš, al' možeš li se manuti sumanute opsednute kučićima, kad su te ljudi očigledno ohjebali!

i neke engleze, i devojku na autobuskoj stanici
pa srbi uzimaju pelcer

pazi nervozni postaru, ti si ovde prva pocela da pricas o necemu o cemu nemas pojma ne ja...lupetas da se u nemackoj ne moze kupiti sprej i oruzje...
i naravno da ulicni psi u nemackoj nisu tema jer takvih ovde NEMA...

i za tvoju informaciju, imam dva psa...ili mislis da ti jedina imas pse..

Zasto ja ne bih imala pojma o zemlji u koju sam namerno dosla( nikako zbog udaje nego zbog toga sto je volim, to sam studirala, ta me je zemlja zanimala),
zivim u toj zemlji skoro pa i 25 bgodina, volim je ( koliko uopste neka zemlja ili narod moze da se voli), ti nisi ni primetila da postoji topik na Politici
o Nemackoj, a nisi jer i ne znas nista da kazes, ti zivis zbog socijale u Nemackoj, gledala si kako da se udomis najbolje, uspelo ti je, lupetas o oruzju
jer ga Natovac i ti imate u izobilju, ovde su tema psi u Srbiji( ulicni) a koje bi ti tim Natovskim pistoljima sve poubijala.

Ti si Aurora smeshna, uci malo o drzvai u kojoj zivis, pokusaj da je razumes, ali pokusaj da razumes i probleme pasa u Srbiji, i ne samo pasa.
Doduse ti si, ako se ne varam sa Kosova, ti i ne nas niti zelis da upoznas ni Srbiju ni Nemacku.

Zasto ja ne bih imala pojma o zemlji u koju sam namerno dosla( nikako zbog udaje nego zbog toga sto je volim, to sam studirala, ta me je zemlja zanimala),
zivim u toj zemlji skoro pa i 25 bgodina, volim je ( koliko uopste neka zemlja ili narod moze da se voli), ti nisi ni primetila da postoji topik na Politici
o Nemackoj, a nisi jer i ne znas nista da kazes, ti zivis zbog socijale u Nemackoj, gledala si kako da se udomis najbolje, uspelo ti je, lupetas o oruzju
jer ga Natovac i ti imate u izobilju, ovde su tema psi u Srbiji( ulicni) a koje bi ti tim Natovskim pistoljima sve poubijala.

Ti si Aurora smeshna, uci malo o drzvai u kojoj zivis, pokusaj da je razumes, ali pokusaj da razumes i probleme pasa u Srbiji, i ne samo pasa.
Doduse ti si, ako se ne varam sa Kosova, ti i ne nas niti zelis da upoznas ni Srbiju ni Nemacku.

aj ne s**i zivota ti...:roll: pogadjas sve ko prstom u gomno....

Back