Šešelju Tomina izdaja teža od Haga

Poruka
20.006
Iako izbegava javnost, Nikola Šešelj (29), najstariji Vojislavljev sin, ipak je pristao da sa čitaocima "Vesti" podeli svoja saznanja, utiske i doživljaje o ocu, njegovoj haškoj sudbini, porodičnim i političkim prijateljima, izdaji, planovima...

Kako je on podneo tu izdaju?
- Tokom svih ovih godina Vojislav je preživeo svašta, nekoliko hapšenja, robijanja po zeničkom zatvoru preko gnjilanskog i Centralnog zatvora u Beogradu, ali od svega je najteže podneo kumovsku izdaju!

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/302464/Tomina-izdaja-teza-od-Haga

...........

311654_032804c2_if.jpg

Moj otac će razbiti bagru koja krčmi Srbiju

Кума Вука?
или
Кума Томе?

неко кога сви кумови "издају" а ко је постао главни савезник ДС-а, би требао да се запита да ли је кривица можда у њему самом.

- - - - - - - - - -

Вук је писац.

Његова " кривица " је у томе што је снажна личност, доследног карактера и непоколебљивог политичког става, док су обојица кумова имали контрадикторну градацију; Вук од сечења муслиманских руку до отвореног призивања издаје К и М, а Тома , он је посебна прича. Тај више не зна шта је све слагао, издао ...

Његова " кривица " је у томе што је снажна личност, доследног карактера и непоколебљивог политичког става, док су обојица кумова имали контрадикторну градацију; Вук од сечења муслиманских руку до отвореног призивања издаје К и М, а Тома , он је посебна прича. Тај више не зна шта је све слагао, издао ...

Da, tako i izgleda ovih dana ...,

kao da ni sam više ne zna ..

Dobro, nije se Nikolić zakleo Šešelju da će mu biti potrčko celog života.

Zašto "izdaja"? Šešelj, Nikolić i Maja Gojković su bili 3 predsednika zasebnih partija koje su se udružile i osnovale Srpsku radikalnu stranku. Šešelj je bio predsednik, Nikolić zamenik predsednika, a Gojkovićeva sa ostalima držala mesto potpredsednika.

Udružili su se kad su imali isti politički pravac, prebrodili su zajedno skoro 20 najtežih godina i naišli na prekretnicu gde su zauzeli drugačiji stav. Podelili se i šta sad. Nema drame, to je politika i to je normalno.

- - - - - - - - - -

I to je onda bolje reći da je Šešelju najteže pala sopstvena greška u proceni, jer 20 godina navodno nije znao ko mu je najbliži saradnik i čovek br. 2 u stranci.

Prilično neozbiljno za čoveka koji pretenduje na vlast. Tako sutra može da dodeli odgovornu funkciju nekome ko je ne zaslužuje, pa posle da se pokriva kako ga je ovaj "izdao".

Dobro, nije se Nikolić zakleo Šešelju da će mu biti potrčko celog života.

Zašto "izdaja"? Šešelj, Nikolić i Maja Gojković su bili 3 predsednika zasebnih partija koje su se udružile i osnovale Srpsku radikalnu stranku. Šešelj je bio predsednik, Nikolić zamenik predsednika, a Gojkovićeva sa ostalima držala mesto potpredsednika.

Udružili su se kad su imali isti politički pravac, prebrodili su zajedno skoro 20 najtežih godina i naišli na prekretnicu gde su zauzeli drugačiji stav. Podelili se i šta sad. Nema drame, to je politika i to je normalno.

- - - - - - - - - -

I to je onda bolje reći da je Šešelju najteže pala sopstvena greška u proceni, jer 20 godina navodno nije znao ko mu je najbliži saradnik i čovek br. 2 u stranci.

Prilično neozbiljno za čoveka koji pretenduje na vlast. Tako sutra može da dodeli odgovornu funkciju nekome ko je ne zaslužuje, pa posle da se pokriva kako ga je ovaj "izdao".

Šta nam ti sve napričaaaaa .......................................................

...............................................................................................

------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta nam ti sve napričaaaaa .......................................................

...............................................................................................

------------------------------------------------------------------------------------------------

Zamisli! Ne možeš taj broj slova da dostigneš ni sa tim tačkicama...

Тома и Шешељ су у дилу. Само чекају миг од Путина да поново васкрсну Србство и поврате све Србске земље. Пазите шта сам вам реко. Шешељ излази ове или следеће године, има да се фиктивно свађају радикали и напредњаци, али кад Путин намигне и пошаље шифровану поруку онда крећемо у фронтални напад. Потребно је само дотад издржати и спасти све што се спасти да. То наши душмани знају, зато им се и жури да раскомадају Србске земље. Али велики Господ је уз нас, уз помоћ Исуса Христа Тома и Шешељ подићи ће барјак победе у Србском Бујановцу и Србском Сомбору, Србској Приштини, Србском Сарајеву и широм осталих Србских земаља.

Poslednja izmena:
Ovog "malog" je verovatno Vuk krstio. Ja sam mislio da je Šeki preboleo Vuka ... :(

Тема је Томина издаја. Лепо пише да му је теже пала од самог Хага што и није за чуђење. Шта подлије и нечовечније може бити од издаје најближег у моменту када ти је његова подршка најпотребнија.

Када дође прави моменат, СРС и СНС се уједињују у Србски Четнички Покрет који ће васкрснути Душаново царство и обезбедити благостање нашем напаћеном народу, у оквиру тржишне економије и информатичког друштва. Свети Сава је уз нас браћо, не клоните духом! Ми имамо сивог тића, Томислава Николића, који ће поносно подићи немањићки барјак и командовати јуриш онда када дође прави тренутак. Само полако, посветите се молитвама, идите у цркву, постите ускршњи пост и молите се вишњем Богу да тај дан што пре дође.

Ovog "malog" je verovatno Vuk krstio. Ja sam mislio da je Šeki preboleo Vuka ... :(

Вук је далеко најсмешнија и најжалоснија личност, макар мени, и у рангу је само са Новаком Килибардом из ЦГ..Од четника, војводства, брада, ножева, ватрених говора, није се могло живјет од њиховог србовања па дођоше до тога да се Вук грли са Аземом Власијем, а Новак амбасадор ЦГ у Сарајево а у своје вријеме је говорио да ни један Турчин жив неће остат ђе он дође.:hahaha:
А чувено оправдање - " еволуција свијести" и " луд је човјек који не мијења своје мишљење", то су моралне громаде тога типа и тиме се руководе..
Издавали су људи и за мање, а не за власт и предсједничку столицу, велики је то улог, нарочито за некога ко је већ у старту лабилан..

Тома и Шешељ су у дилу. Само чекају миг од Путина да поново васкрсну Србство и поврате све Србске земље. Пазите шта сам вам реко. Шешељ излази ове или следеће године, има да се фиктивно свађају радикали и напредњаци, али кад Путин намигне и пошаље шифровану поруку онда крећемо у фронтални напад. Потребно је само дотад издржати и спасти све што се спасти да. То наши душмани знају, зато им се и жури да раскомадају Србске земље. Али велики Господ је уз нас, уз помоћ Исуса Христа Тома и Шешељ подићи ће барјак победе у Србском Бујановцу и Србском Сомбору, Србској Приштини, Србском Сарајеву и широм осталих Србских земаља.

Grešiš miloje :lol:

Back