Шешељ: Вучић је радан и вредан, њему није циљ лично богаћење.

С С Д

Ističe se
Banovan
Poruka
2.854
http://www.nspm.rs/hronika/vojislav-seselj-nikolica-mrzim-iz-dna-duse-vucic-je-radan-i-vredan-njemu-nije-cilj-licno-bogacenje.html

Говорили су ми старији људи још 2003. да се оканем крезавих српских фашиста и прикључим ДCС-у ако ме државотворна политика заиста занима. Срамим се своје наивности.

Кумови на власти, кумови у опозицији. Мајко Божија, какав манијак!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf:

Zato sto ste vi SVI SVI SVI 5 oktobra 2000te to trazili! :whistling:

_niemand_

Пети октобар је ослобођење Србије. То што Срби нису демократски настројен народ, па за литру уља пазаре глас, није кривица демократског система. Ни најмање. То је као да кривиш оружје за свјетске ратове.

Poslednja izmena:
А ко је Слободана Милошевића био овластио да тргује српском крвљу и територијама, да прави наивне компромисе? Свако ко је иоле нормалан и писмен а да је желео да сазна, зна да је Крајина предата, да није војно изгубљена. Да не говорим о причама људи који су прошли ратиште по РСК

Gdje god nas je Slobo branio, i ovaj udbaski olos, Srba vise nema. Sreca nasa sto smo brojni U BiH. Zavrsili bismo inace kao Krajisnici.

Да.........:ok:

п.с. Не знам шта је ово требало Шешељу - све мислим да га нису добро цитирали...јер је у питању Информер тј. онај глодар Вучићевић

Да.........:ok:

п.с. Не знам шта је ово требало Шешељу - све мислим да га нису добро цитирали...јер је у питању Информер тј. онај глодар Вучићевић

Први знакови су били ту одмах по изласку из авиона.

1. Подржаћу Вучића ако окрене политику.

2. ДСС је Вучићева опозиција.

Чекај фра'еру. Немаш ти више своје мафијашке јаране у ДБ. Аркан је мртав. Спасојевић је мртав. Не можеш по изласку из авиона знати ко је ко у Србији. И како то мислиш "подржаћеш" Вучића? Без обзира што те бацио као подеране гаће кад ти је био најпотребнији???

Јасно је било да то није тај Шешељ којег смо очекивали из Хага. Барем што се мене тиче. Очекивао сам реформисаног, смиреног и ефикасног Шешеља, који диже радикале из пепела. Добио сам манијака из деведесетих.

Пети октобар је OSLOBODJENJE Србије. То што Срби нису демократски настројен народ, па за литру уља пазаре глас, није кривица демократског система. Ни најмање. То је као да кривиш оружје за свјетске ратове.

od cega nas to oslobodi,od slobode, nezavisnosti? pogledaj stranke, ljude na vlasti posle 5 oktobra,nezna se ko je od koga gori, unistise sve cega se dotaknu. za koga god da se glasa sa litrom ulja ili bez sve olos do olosa, nema to nista sa demokratijom

Оном ко се држи исте политике преко 20 година. Без скандала, без простаклука. Господски, свјетски, промишљено, просрпски. ДСС. Зна се.

Ма живота ти а ко је позвао своје гласаче пред други круг председничких избора 2012 да гласају за Томислава Николића него Коштуница и када знамо колико је тесан био резултат можемо рећи да је СНС на власт довео Коштуница. Узгред буди речено, Коштуницу је садашњи Вучићев "незванични" саветник Звонимир Трајковић лично увео у председнички кабинет 5.10.2000; Коштуница је управо био тај тзв. "златни падобран" за крезаве српске фашисте како ти добро рече, као и за комплетан Милошевићев дебе и тајкунерију.
О пљачкашким приватизацијама када су Милошевићеви тајкуни-ПРЕВАРАНТИ-сарадници дебеа постали озбиљни зилионери европског ранга у време обе Коштуницине владе да и не говоримо.

Poslednja izmena:
od cega nas to oslobodi,od slobode, nezavisnosti? pogledaj stranke, ljude na vlasti posle 5 oktobra,nezna se ko je od koga gori, unistise sve cega se dotaknu. za koga god da se glasa sa litrom ulja ili bez sve olos do olosa, nema to nista sa demokratijom

Не. АнтиЕУ странке су аматери што се тиче лажи, обмане и крађе. Дјечица. Малољетници.

ПроЕУ странке су професионални лопови и највећи непријатељи Србије.

Ово није моје мишљење, ово су чињенице. Црно на бијело. У чему је проблем? Па 11 год влада ДСНС, а ДСС само 4 год. Узгред, ДСС је на врхунцу моћи имао 17% и мањинску Владу. А ДСНС по 25, 28, и сад 50%. Србија је тако хтјела.

Петог октобра си ослобођен једног идиота који те је држао у једнодимензионалном свијету. Конструисаној реалности. Шта си ти урадио с том новом слободом? С демократијом коју си изборио? То је твој проблем. Није ни амерички, ни руски, ни кинески.

Ма живота ти а ко је позвао своје гласаче пред други круг председничких избора 2012 да гласају за Томислава Николића него Коштуница и када знамо колико је тесан био резултат можемо рећи да је СНС на власт довео Коштуница. Узгред буди речено, Коштуницу је садашњи Вучићев "незванични" саветник Звонимир Трајковић лично увео у председнички кабинет 5.10.2000; Коштуница је управо био тај тзв. "златни падобран" за крезаве српске фашисте како ти добро рече, као и за цео Милошевићем дебе и тајкунерију.
О пљачкашким приватизацијама у време обе Коштуницине владе да и не говоримо.

Ђинђићевци су нас увијек мрзили и увијек ће нас мрзити :))) Просто уживате и спиновању. Слање Срба у Хаг, приватизације, Косово, ЦГ, све за вријеме Коштуна.

Ништа од тога није тачно.

Најразорније приватизције су се десиле за вријеме ДСНС-а. Сви Срби који су завршили у Хагу 2004-2007 су се добровољно предали. Само је ДС хапсио људе. Владу смо напустили због неспремности да се брани Косово.

Од све дјеце, ДСС је далеко најбољи. Српске фашисте и европеисте морамо држати на ивици цензуса ако желимо нормалан живот.

Poslednja izmena:
(...) Само је ДС хапсио људе. (...)

Нека је хапсио ја сам комуниста не волим Доктора Дабића, па ни Дон Ђинђолинија који је са њиме пекао вола на Палама нити остале антикомунисте али није истина, види се да си и ти оно што си лепо друге описао чим си кобајаги "заборавио" да је прво хапшење извршено у време Милошевића, марта 1996, када је ухапшен ратни злочинац Дражен Ердемовић, бивши припадник 10. диверзантског одреда војске босанских Срба.

Ja verujem da je Kostunica patriotski orjentisan...

Ali veoma je nesposoban politicar...

To se odmah videlo kada su Slobu izrucili a Kostunica je sa njim imao dogovoren dil da se to nece desiti.. Kostunica je bio "neobavesten"...

Onda se secam da se Crna Gora odcepila a Kostunica nije mrdnuo prstom da to spreci... Setimo se koliko su Englezi i Kameron lobiral i borili se da Skotska ne postane nezavisna putem onog referenduma... Sa obzrom da je jedva Crna gora izborila nezavisnost na refrendumu, sigurno bi Kostunica i vlast putem medija i propagande uspela da postigne poraz Crnogorski nacionalista. Mozda bi tada sa tim porazom pao i Mile Djukanovic...

Trece secam se kada je bio pogrom na Kosovu 2004 Kostunica organizuje neke setnje po Beogradu , pali svece, upalili par kontejnera a Ceca kriminalac cita "OCE NAS" sa balkona, Ceca srpska "majka" ne zna molitvu OCE NAS pa cita sa puskica ali zato zna gomile njezinih bezveznih pesama....

Onda Kosovo proglasava nezavisnost 2008 imamo samo cirkus po Beogradskim ulicama, kradu se patike po buticima, naravno i tada se zapalilo par kontejnera kao i kad je pala Krajina...

Kostuna se ponasao kao slon u staklarskoj radnji...

Gdje god nas je Slobo branio, i ovaj udbaski olos, Srba vise nema. Sreca nasa sto smo brojni U BiH. Zavrsili bismo inace kao Krajisnici.

Odakle si ti?

- - - - - - - - - -

Нека је хапсио ја сам комуниста не волим Доктора Дабића, па ни Дон Ђинђолинија који је са њиме пекао вола на Палама нити остале антикомунисте али није истина, види се да си и ти оно што си лепо друге описао чим си кобајаги "заборавио" да је прво хапшење извршено у време Милошевића, марта 1996, када је ухапшен ратни злочинац Дражен Ердемовић, бивши припадник 10. диверзантског одреда војске босанских Срба.

takva vojska nikad nije postojala

Говорили су ми старији људи још 2003. да се оканем крезавих српских фашиста и прикључим ДCС-у ако ме државотворна политика заиста занима.

Priključi se ti tvojim žutima, to je državotvorna politika za tebe :mrgreen:

Ja verujem da je Kostunica patriotski orjentisan...

Ali veoma je nesposoban politicar...

To se odmah videlo kada su Slobu izrucili a Kostunica je sa njim imao dogovoren dil da se to nece desiti.. Kostunica je bio "neobavesten"...

Onda se secam da se Crna Gora odcepila a Kostunica nije mrdnuo prstom da to spreci... Setimo se koliko su Englezi i Kameron lobiral i borili se da Skotska ne postane nezavisna putem onog referenduma... Sa obzrom da je jedva Crna gora izborila nezavisnost na refrendumu, sigurno bi Kostunica i vlast putem medija i propagande uspela da postigne poraz Crnogorski nacionalista. Mozda bi tada sa tim porazom pao i Mile Djukanovic...

Trece secam se kada je bio pogrom na Kosovu 2004 Kostunica organizuje neke setnje po Beogradu , pali svece, upalili par kontejnera a Ceca kriminalac cita "OCE NAS" sa balkona, Ceca srpska "majka" ne zna molitvu OCE NAS pa cita sa puskica ali zato zna gomile njezinih bezveznih pesama....

Onda Kosovo proglasava nezavisnost 2008 imamo samo cirkus po Beogradskim ulicama, kradu se patike po buticima, naravno i tada se zapalilo par kontejnera kao i kad je pala Krajina...

Kostuna se ponasao kao slon u staklarskoj radnji...

Bogami nije samo par kontejnera,tada je Kostun navodno naredio policiji da neraguje,pa su ovi zapalili i ambasadu,najmilijih nam prijatelja,tad je jedan mucenik i izgoreo unutra...usput izgadjali kamenjem jos nekolio....mislim i da je paljenje dzamije u centru,spontano,od strane navijaca,isto bilo njegova organizacija,tj njegove stranke

Bogami nije samo par kontejnera,tada je Kostun navodno naredio policiji da neraguje,pa su ovi zapalili i ambasadu,najmilijih nam prijatelja,tad je jedan mucenik i izgoreo unutra...usput izgadjali kamenjem jos nekolio....mislim i da je paljenje dzamije u centru,spontano,od strane navijaca,isto bilo njegova organizacija,tj njegove stranke

Pričaju... sanj'o sam... rek'o mi jedan čo'ek isl. ...

Back