Chedo Kokardic Primećen član Banovan Poruka 963 28.11.2006. u 14:25 - ŠEŠELJ UMIRE! #51 Kira Neris: Amin,neka crkne već jednom... Kliknite za proširenje... A kad bi neko rekao da se raduje sto je Djindjic ubijen, odmah bi usledilo banovanje. A za Seselja se ovakve neljudske izjave tolerisu....
Kira Neris: Amin,neka crkne već jednom... Kliknite za proširenje... A kad bi neko rekao da se raduje sto je Djindjic ubijen, odmah bi usledilo banovanje. A za Seselja se ovakve neljudske izjave tolerisu....
Gucanin Primećen član Poruka 543 28.11.2006. u 14:28 - ŠEŠELJ UMIRE! #52 Ево, ја сам се веома обрадовао кад је Ђинђић црко
urospo Iskusan Poruka 5.289 28.11.2006. u 14:29 - ŠEŠELJ UMIRE! #53 Gucanin: Ево, ја сам се веома обрадовао кад је Ђинђић црко Kliknite za proširenje... A jel si organizovao ili ucestvovao u JAVNOJ proslavi i slavlju?
Gucanin: Ево, ја сам се веома обрадовао кад је Ђинђић црко Kliknite za proširenje... A jel si organizovao ili ucestvovao u JAVNOJ proslavi i slavlju?
urospo Iskusan Poruka 5.289 28.11.2006. u 14:33 - ŠEŠELJ UMIRE! #55 Kira Neris: Isto kao što bi ti spremao balone da rikne recimo Čeku... Zato ne izigravaj majku Terezu,ne stoji ti.. Kliknite za proširenje... Ne bi. Kao sto nisam javno slavio i spremao balone ni kad je umro Tudjman, Izetbegovic, Rugova i sl.
Kira Neris: Isto kao što bi ti spremao balone da rikne recimo Čeku... Zato ne izigravaj majku Terezu,ne stoji ti.. Kliknite za proširenje... Ne bi. Kao sto nisam javno slavio i spremao balone ni kad je umro Tudjman, Izetbegovic, Rugova i sl.
G gost 16798 Elita Poruka 15.861 28.11.2006. u 14:36 - ŠEŠELJ UMIRE! #56 _Milanche_: "Licno sam se obradovao kad je Djindjic poginuo sto je mrtav a to sam i pokazao" Cime mislis da ovaj covek zasluzuje da ga neko oplakuje? Kliknite za proširenje... ...a to bi valjda trebalo da bude opravdanje za ove koji tako sada misle o njemu
_Milanche_: "Licno sam se obradovao kad je Djindjic poginuo sto je mrtav a to sam i pokazao" Cime mislis da ovaj covek zasluzuje da ga neko oplakuje? Kliknite za proširenje... ...a to bi valjda trebalo da bude opravdanje za ove koji tako sada misle o njemu
Kira Neris Primećen član Poruka 663 28.11.2006. u 14:41 - ŠEŠELJ UMIRE! #57 urospo: Ne bi. Kao sto nisam javno slavio i spremao balone ni kad je umro Tudjman, Izetbegovic, Rugova i sl. Kliknite za proširenje... Pa neću ni ja javno,obećavam. Evo,kad Vjekoslav stigne organizovaću proslavu u svojoj sobi sa devojkom i par najboljih prijatelja..
urospo: Ne bi. Kao sto nisam javno slavio i spremao balone ni kad je umro Tudjman, Izetbegovic, Rugova i sl. Kliknite za proširenje... Pa neću ni ja javno,obećavam. Evo,kad Vjekoslav stigne organizovaću proslavu u svojoj sobi sa devojkom i par najboljih prijatelja..