Šešelj: Protesti spontani, moguće je da je režim ubacio nasilne provokatore

27E - Ma kavi Sv Sava.Seselj je veci sto puta od Sv.Save.Ako ne verujete meni,pitajte ljude u Htrkovcima.Oni prosto obozavaju crvenog Vojvodu.
Da nije bilo Seselja,koji je stvorio Radkalnu stranku,ne bi danas imali ni SNS.treba biti realan.Seselj je toliko veliki covek.da mi nismo u stanju,da
vidimo njegovu velicinu.On je planetarno veliki,on je prirodna pojava,kao sto su nebeska tela,planete,Sunce itd.

Ma kakvi.Ja sam crv,neprimetna bakterija,prema toj ljudskoj gromadi.dr.Seselju,profesoru univerziteta,polabogu polu coveku.Ej gde sam ja,kisna glista
prema toj gromadi.!!!
Nigde bAlkonski.da bar mozes da budes kisna glista pa da posluzis kao obrok nekoj drugoj zivotinji.Ovako si samo beskorisna masa.********* koji trosi srpski kiseonik.

Nigde bAlkonski.da bar mozes da budes kisna glista pa da posluzis kao obrok nekoj drugoj zivotinji.Ovako si samo beskorisna masa.********* koji trosi srpski kiseonik.
E moj jadni Grubane.Da nije nas kako nas ti zoves *********a (posvetio se Milo,ako Bog da),sta bi vi srblji kukavni,onako pameti kratke radili.Pa mi
vodimo ovu Serbiju,vec dvesta trista godina.Vi imate inflaciju pameti,pa uvozite nas Montenegriste,da svojim umovima,odrzimo ovu zemlju,da
potone u glib i korov.Od nase pameti zivite,mi vam djecu pravimo,jer vi vi,ni za to nijeste.!!!

E moj jadni Grubane.Da nije nas kako nas ti zoves *********a (posvetio se Milo,ako Bog da),sta bi vi srblji kukavni,onako pameti kratke radili.Pa mi
vodimo ovu Serbiju,vec dvesta trista godina.Vi imate inflaciju pameti,pa uvozite nas Montenegriste,da svojim umovima,odrzimo ovu zemlju,da
potone u glib i korov.Od nase pameti zivite,mi vam djecu pravimo,jer vi vi,ni za to nijeste.!!!
Kakva god da je ,ti si u ovoj zemlji nezvani gost.

Kod nas u Srbiji ima poslovica - svakog gosta tri dana dosta pa bio i pocasni iako vi niste pocasni nego nezvani kao i Turci.Jednim Turcima smo videli leđa,daće Bog da se ponovi isto i sa drugim Turcima.
Grubane.Budi covek,vidi istinu,koja ti se odvija pred ocima.Otisli bi mi krsni Crnogorci,odavno odavle.Ali Grubane,devojke lude za nama,jer izgleda
ovdje nema ko da ih zadovolji.One.Devojke nam ne daju da odemo.Kazu,ako vi odete Crnogorci dicni,muskarcine jedine,mi cemo ostati za vecito suve.!

Grubane.Budi covek,vidi istinu,koja ti se odvija pred ocima.Otisli bi mi krsni Crnogorci,odavno odavle.Ali Grubane,devojke lude za nama,jer izgleda
ovdje nema ko da ih zadovolji.One.Devojke nam ne daju da odemo.Kazu,ako vi odete Crnogorci dicni,muskarcine jedine,mi cemo ostati za vecito suve.!
Bez brige,snaci ce se "devojke" i bez vas,Jednom kad budu svi na svom opet će Srbi i ********* biti kao braća ali dok ste tu...

Poslednja izmena:

Back