Šešelj premijer

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
36.413
zamislite da se seki vrati sa letovanje iz hag da njegovi radikali pobede i da on postane premijer.
kako bi izgledala seseljova srbija.dal bi mi dobili sankcije i kako bi uopste seselj mogao da nas zastupa pred svet na konferencije i samite kad znamo kakav recnik on koristi i sluzbeno i privatno.o ono sta ima u glavu necu ni da pomislim

zamislite da se seki vrati sa letovanje iz hag da njegovi radikali pobede i da on postane premijer.
kako bi izgledala seseljova srbija.dal bi mi dobili sankcije i kako bi uopste seselj mogao da nas zastupa pred svet na konferencije i samite kad znamo kakav recnik on koristi i sluzbeno i privatno.o ono sta ima u glavu necu ni da pomislim

brate san.........ne moze i nece se to dozvoliti.........sigurno.........

pa y.ebiga a sto ga onda glasamo ako ce se menja.
mlogi ga volu ovaki kaki je.

Он не би мењао своју политику,него прилагодио речник дипломатском говору.
Па,тт изгледа не знаш како ови политичари на власти раде?Зар ти мислиш да ово њихово понашање(нпр Вука Јеремића) је њихово понашање које су донели из куће?
Ма какви...Они имају "стафинг" који их учи СВЕМУ.Од дипломатских говора(речника и фраза) до упознавања са свим домаћим и межународним законима и актима.

За сваку ситницу имају стручњаке.Поготову у Скупштини.

pa nije bas tako.srs zamalo da napravi vladu.falio bi im samo on.
il si mozda mislio da ga ovi iz hag nece puste

Mislio sam upravo ono što sam rekao. Čovek prosto beži od vlasti. Kada god oseti da bi mogla vlast da mu padne u krilo, on da neku izjavu sa kojom odbije jedan deo birača ili mogućih koalicionih partnera.

SRS bi i napravila vladu da je Šešelj nije minirao. Trebalo bi pitati Dačića o čemu su njih dvojica razgovarali, pre nego je dačić doneo odluku da pređe u Tadićev tabor.

Он не би мењао своју политику,него прилагодио речник дипломатском говору.
Па,тт изгледа не знаш како ови политичари на власти раде?Зар ти мислиш да ово њихово понашање(нпр Вука Јеремића) је њихово понашање које су донели из куће?
Ма какви...Они имају "стафинг" који их учи СВЕМУ.Од дипломатских говора(речника и фраза) до упознавања са свим домаћим и межународним законима и актима.

За сваку ситницу имају стручњаке.Поготову у Скупштини.

A Šešelj je inače onako baš čovek koji sluša stručnjake :lol:

A Šešelj je inače onako baš čovek koji sluša stručnjake :lol:

Јесу ли му некада и требали?У Скупштини се махом налазе правници и економисти као "стаф" који опслужује посланике.Шта ће њему правник кад је ретко који бољи од њега?
А,верујем да врло добро познаје основе разних еконономских модела у различитим друштвеним уређењима.

До сада није ни био у ситуацији да му треба саветник или стручњак у премијерском раду,али није глуп човек па да себи то не би приуштио ако би дошао у такву позицију.

ma sta odlazio? dolazili bi mu na kolenima u seveningen :whistling:

axa, jasno se vidi
crystal-ball.jpg

Јесу ли му некада и требали?У Скупштини се махом налазе правници и економисти као "стаф" који опслужује посланике.Шта ће њему правник кад је ретко који бољи од њега?
А,верујем да врло добро познаје основе разних еконономских модела у различитим друштвеним уређењима.

До сада није ни био у ситуацији да му треба саветник или стручњак у премијерском раду,али није глуп човек па да себи то не би приуштио ако би дошао у такву позицију.

Mda - Šešelj je najveći stručnjak na svim poljima. Zato i pokušavam da zamislim kako mu neki savetnik za PR od cca 35god drži predavanje o oblačenju, pokretima, dikciji ( :) ), rečniku....a Šeki sedi, trepće ko svraka na jugovinu i hvata beleške.....pa posle nekog nastupa sednu zajedno i savetnik mu strogo kaže "no, no :nono: ... nećemo se valjati po skupštini", a Šeki sedi skrušeno i gleda u vrhove cipela..... al džaba, nije mi mašta baš tog kapaciteta...možda da sam mlađa...

како год ... међутим једно је сигурно .. шешељ није ни геј а нема ни леукемију, а овај други...

Molim te, imaš sigurno neke druge sagovornike za ovakve teme, mene zaobiđi s ovim besmislicama iz Kurira i ostalih "slobodnih medija". Pričate da Tadić ima alchajmerovu bolest, leukemiju, tumor na mozgu... i to sa takvom radošću kao da ste dobili premiju na lutriji. Mislim da to ne govori ništa o Tadiću, a o vama koji širite takve priče, na način na koji ih širite, govori mnogo.

како год ... међутим једно је сигурно .. шешељ није ни геј а нема ни леукемију, а овај други...

Ovaj drugi je demokratski predsednik Srbije, za razliku od Šešelja koji je sitan diktator partije u raspadu - i još u pritvoru. Inače, je poznat po primitivizmu i rasturanju nebuloznih ideja. Teška dileja bez obzira na doktorat.

Back