Seselj prebacen nocas avionom u Peking!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alergicna:
ne znam da se neko raduje Mozda si se prepoznao kad je stradao Stambolic,Djindjic....
Nema tu mesta radovanju

Iskreno meni je Djindjica bilo zao kao coveka, prema Stambolicu sam bio ravnodusan a ovde imas 10 topica gde par bolesnika se raduje tome sto Vojislav Seselj prezivljava i tome sto ce umreti.

Evo ti par nickova inagavida, predator, obersturmfuehrer, elvin, silent bob , kira neris...

Chedo Kokardic:
Iskreno meni je Djindjica bilo zao kao coveka, prema Stambolicu sam bio ravnodusan a ovde imas 10 topica gde par bolesnika se raduje tome sto Vojislav Seselj prezivljava i tome sto ce umreti.

Evo ti par nickova inagavida, predator, obersturmfuehrer, elvin, silent bob , kira neris...

Sto mene na prvo mesto??? :confused: :D :D

Pazi , Cedo, promakla ti je jedna sitnica.......Zorana i Stambolica su ubili zlikovci, i smrt nije bila njihov izbor......ubili su ih ko pse :evil: , a to sto se debeli proserava strajkujuci gladju, je njegov izbor...............tako skuplja politicke poene za svoju partiju......i hrani svoj bolesni ego... :twisted:

I stalno pises da ce umreti, a mi pisemo da nece........i sad, ko tu navija za njegovu smrt?

Salvantis:
A i ti bi mogao da smislis nesto novo, posto iskreno govoreci mislim da si smorio i ove tvoje, sa uploadovanjem 3-4 iste slike iznova i iznova, koje su bile glupe i dosadne i kad si ih prvi put postavio. Gde ti je bre kreativnost, masta, mladost i energija :roll: ?
Ponavljas se gore od neke krezave babe.....

Vidi kako se uklopila slika u Seseljevo lecenje na Tibetu :D :D :D
Ne kapiras........kopiraj :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back