gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
Zasto uopste pridavati znacaj ovoj spodobi....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siniša Vučinić je tokom političke karijere bio ultradesničar, monarhista, vojvoda, metafizičar, radikal, umerenjak i na kraju levičar.
Tarotologijom se nije bavio ?![]()
jel to dobro što se taj vučinić udružio sa šešeljevim radikalima?
e sada cu konsacno mirne duse glasati za SRS , samo da se vrati vojvoda ,koji ce to punk od partije da bude sa pijanim Todorovicem ,Sinisom Vucinicem, Seseljem , vesticama narikacama , Krasicem ,"predsednikom RSK vlade " Buhom ,Mircucem ... tako opskuran skup garantovano ne postoji u nijednoj zemlji .
Očekuješ još nekog u ovoj ekipi?
Kaži, ako smeš![]()
neću ja ništa da prejudiciram
krkanluk kvazi patriota od pre neko veče i kako sam čuo lažno predstavljanje i posprdno kačenje bedževa "Kosovo je Srbija" samo za neke ljubavno-intimno-pohotne aspiracije zbog jedne koleginice (neću da imenujem) su me razočarale![]()
Srpska partija socijalista se integrisala u SRS
Srpska partija socijalista je na današnjoj sednici Predsedništva donela jednoglasnu odluku da se stranka integriše u Srpsku radikalnu stranku (SRS)
Kako se navodi u saopštenju te stranke, takva odluka je doneta na predlog predsednika Srpske partije socijalista Siniše Vučinića.
"Žestoko ćemo se suprotstaviti svim onim snagama koje su nekad pripadale SRS-u, kao i drugima koji se budu, na bilo kakav način, suprotstavljali ideologiji srpskog nacionalizma i doktrini Vojislava Šešelja", rekao je Vučinić, a prenela je informativna služba Srpske partije socijalista.
Ovaj Vučinić, za 200-300 eura ima da pljuje i samog sebe![]()
jel to dobro što se taj vučinić udružio sa šešeljevim radikalima?
Vi se podsmevate integraciji Vuciniceve partije sa SRS i mislite da ce time obe strane izgubiti. U isto vreme potpuno zaboravljate da su se pre toga integrisale DZS i SRS (sto se desilo dosta posle posete delegacije DZS-a patrijarhu SPC pri cemu je on podržao napore DZS da političari Srbije prestanu da se dele), sto znaci da od slabljenja nema nista.
Potseti me... Šta to beše DZS?
E stvarno ne mogu da verujem da me neko ovo pita...kada je SRS bio pred totalnom propascu, u odsudnom trenutku, genijalni Prof. Dr. Sci. Med. Prim. Obren Joksimovic je ucinio kljucni i, pre svega, altruisticki, potez priljucivsi svoju stranku (DZS) SRS-u, vrativsi ga time na pravi put.
Majke mi, prvi put čujem.
Pa gde je sad gosn. ministar? Mislim, nešto ga nisam viđao u javnosti, a još manje kao radikala.
Eeeeeee....prvi put cujes za stranku koja je bila jedna od najsjajnijih zvezda na politickom nebu Srbije...nazalost, kratko je sijala, ali se sada njen uticaj u SRS-u itekako oseca.
Ne znam gde je sada Prof. Dr. (interesantno bi bilo saznati u kakvim je odnosima sa Nikolicem)...a ti ocigledno nisi pazljivo pratio konzumaciju prasetine u odajama SRS-a u noci posle poslednjih izbora, kada kazes da ga nisi vidjao kao radikala...
neću ja ništa da prejudiciram
krkanluk kvazi patriota od pre neko veče i kako sam čuo lažno predstavljanje i posprdno kačenje bedževa "Kosovo je Srbija" samo za neke ljubavno-intimno-pohotne aspiracije zbog jedne koleginice (neću da imenujem) su me razočarale![]()
Sto da ne ocekuje? Zasto se podsmevas? Taj Sinisa je sad tu, sutra mozda ko zna gde, a jaka opozicija uvek ostaje jaka i intelektualna!![]()