Шешељ добио још једног савезника!!!

Očekuješ još nekog u ovoj ekipi?
Kaži, ako smeš:mrgreen:

Sto da ne ocekuje? Zasto se podsmevas? Taj Sinisa je sad tu, sutra mozda ko zna gde, a jaka opozicija uvek ostaje jaka i intelektualna! :cool:

neću ja ništa da prejudiciram
krkanluk kvazi patriota od pre neko veče i kako sam čuo lažno predstavljanje i posprdno kačenje bedževa "Kosovo je Srbija" samo za neke ljubavno-intimno-pohotne aspiracije zbog jedne koleginice (neću da imenujem) su me razočarale:confused:

I mene zaprepascuje, sad, kad ovako cujem, ovaj postupak. :sad2:
Molim te, jel moze da se obelodani ko su ti drznici da budu kaznjeni?:evil:

Poslednja izmena:
Srpska partija socijalista se integrisala u SRS

Srpska partija socijalista je na današnjoj sednici Predsedništva donela jednoglasnu odluku da se stranka integriše u Srpsku radikalnu stranku (SRS)

Kako se navodi u saopštenju te stranke, takva odluka je doneta na predlog predsednika Srpske partije socijalista Siniše Vučinića.

"Žestoko ćemo se suprotstaviti svim onim snagama koje su nekad pripadale SRS-u, kao i drugima koji se budu, na bilo kakav način, suprotstavljali ideologiji srpskog nacionalizma i doktrini Vojislava Šešelja", rekao je Vučinić, a prenela je informativna služba Srpske partije socijalista.

Ovaj Vučinić, za 200-300 eura ima da pljuje i samog sebe:mrgreen:

No, super.
Sada će imati priliku da napokon održe onaj davno zakazani dvoboj.

U jednoj emisiji sučeljavana, pred neke od izbora 90-ih, Vučinić je Šešelja javno izazvao na dvoboj, koji je ovaj prihvatio, i dao mu da bira oružje.

I, eto, "strašni vitezovi" do današnjeg dana ne izađoše jedan drugom na megdan.

Vi se podsmevate integraciji Vuciniceve partije sa SRS i mislite da ce time obe strane izgubiti. U isto vreme potpuno zaboravljate da su se pre toga integrisale DZS i SRS (sto se desilo dosta posle posete delegacije DZS-a patrijarhu SPC pri cemu je on podržao napore DZS da političari Srbije prestanu da se dele), sto znaci da od slabljenja nema nista.

Potseti me... Šta to beše DZS?

E stvarno ne mogu da verujem da me neko ovo pita...kada je SRS bio pred totalnom propascu, u odsudnom trenutku, genijalni Prof. Dr. Sci. Med. Prim. Obren Joksimovic je ucinio kljucni i, pre svega, altruisticki, potez priljucivsi svoju stranku (DZS) SRS-u, vrativsi ga time na pravi put.

Majke mi, prvi put čujem.
Pa gde je sad gosn. ministar? Mislim, nešto ga nisam viđao u javnosti, a još manje kao radikala.

Majke mi, prvi put čujem.
Pa gde je sad gosn. ministar? Mislim, nešto ga nisam viđao u javnosti, a još manje kao radikala.

Eeeeeee....prvi put cujes za stranku koja je bila jedna od najsjajnijih zvezda na politickom nebu Srbije...nazalost, kratko je sijala, ali se sada njen uticaj u SRS-u itekako oseca.

Ne znam gde je sada Prof. Dr. (interesantno bi bilo saznati u kakvim je odnosima sa Nikolicem)...a ti ocigledno nisi pazljivo pratio konzumaciju prasetine u odajama SRS-a u noci posle poslednjih izbora, kada kazes da ga nisi vidjao kao radikala...

Eeeeeee....prvi put cujes za stranku koja je bila jedna od najsjajnijih zvezda na politickom nebu Srbije...nazalost, kratko je sijala, ali se sada njen uticaj u SRS-u itekako oseca.

Ne znam gde je sada Prof. Dr. (interesantno bi bilo saznati u kakvim je odnosima sa Nikolicem)...a ti ocigledno nisi pazljivo pratio konzumaciju prasetine u odajama SRS-a u noci posle poslednjih izbora, kada kazes da ga nisi vidjao kao radikala...

Hebi ga, stvarno nisam...

neću ja ništa da prejudiciram
krkanluk kvazi patriota od pre neko veče i kako sam čuo lažno predstavljanje i posprdno kačenje bedževa "Kosovo je Srbija" samo za neke ljubavno-intimno-pohotne aspiracije zbog jedne koleginice (neću da imenujem) su me razočarale:confused:

Radi istine i uznemirene patriotske javnosti treba reći da je ovaj gore (ime da mu ne spominjem) prednjačio u neumerenom jelu i piću, odbio da stavi bedž, i govorio o nekakvoj podeli kosova. Postoje svedoci, a i sve je snimljeno:cool:
Što se tiče insinuacija oko političke opredeljenosti, taj žuti preletač ničim još nije dokazao svoju privrženost dss-u.
Ja imam dokaz. crno na belo :mrgreen:

Gukni sad, ako smeš:super:

2. deo:

Šešelj: „Poslaliste ovu kreaturu (Vučinića) da ide u dijalog sa mnom”
Vučinić „Šešelj i radikali su davali razlog sa svojim zarđalim kašikama NATO paktu da ans bombarduje” (na 4 minuta i 40 sekundi snimka)

jeli neko od vas pogledao ove snimke?
Ovo je sučeljavanje stranaka pred izbore 2000-e
Vučinić i Šešelj se "časte" uvredama ko je izdajnik, ko nosi zarđale kašike...

Back