Seselj - antimucni politicar

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Po prirodi sam ljevicar, tako bar izgleda, jer nikad nista tvrdokorno nisam volio zbog vonja koji izbija iz tog kruga ... valjda mi pristalice ljevice manje vonjaju od ovih desnicara.

No tema nisam ja, vec dosljednost gospodina Vojislava, njegova jasnost u stavovima, i po mom misljenju politika sa najmanjom dozom demagogije. Kao takav politicar gospodin Vojislav predstavlja sebe na takav nacin da mozete samo da ga mrzite ili da mu se divite, i sto nije tako rijedak slucaj da mu se divite iako ga ne volite.

Taj dah nedvosmislenosti, jasnoce inace nije svojstven politicarima i stvarno mislim da patimo ovdje na ovim prostorima sto nemamo nekog slicnog u umjerenijim vodama,da ne kazem normalnijim. Gospodina Vojislava mozemo nazvati ovakvim ili onakvim, ali tesko da ga se moze nazvati ljigavim, sto nije nazalost slucaj za ostale politicare.

Tema je na psihologiji iz razloga da se odgovori na pitanje da li je mentalni sklop u NAS takav da lijeva jasna orijentacija nepostoji kao neka cvrstina ili jos se nije pojavio takav lider u njoj sa jasnom i konstantnom politikom. Mislim, koji nam je **** da ne mozemo imati zdravu ljevicu ... zasto nemozemo imati protivtezu gospodinu Vojislavu??

Po prirodi sam ljevicar, tako bar izgleda, jer nikad nista tvrdokorno nisam volio zbog vonja koji izbija iz tog kruga ... valjda mi pristalice ljevice manje vonjaju od ovih desnicara.

No tema nisam ja, vec dosljednost gospodina Vojislava, njegova jasnost u stavovima, i po mom misljenju politika sa najmanjom dozom demagogije. Kao takav politicar gospodin Vojislav predstavlja sebe na takav nacin da mozete samo da ga mrzite ili da mu se divite, i sto nije tako rijedak slucaj da mu se divite iako ga ne volite.

Taj dah nedvosmislenosti, jasnoce inace nije svojstven politicarima i stvarno mislim da patimo ovdje na ovim prostorima sto nemamo nekog slicnog u umjerenijim vodama,da ne kazem normalnijim. Gospodina Vojislava mozemo nazvati ovakvim ili onakvim, ali tesko da ga se moze nazvati ljigavim, sto nije nazalost slucaj za ostale politicare.

Tema je na psihologiji iz razloga da se odgovori na pitanje da li je mentalni sklop u NAS takav da lijeva jasna orijentacija nepostoji kao neka cvrstina ili jos se nije pojavio takav lider u njoj sa jasnom i konstantnom politikom. Mislim, koji nam je **** da ne mozemo imati zdravu ljevicu ... zasto nemozemo imati protivtezu gospodinu Vojislavu??

Pa baš zbog postavljenog pitanja ( a ono glasi upravo onako kao što je podvučeno ) tema je za političke diskusije a ne za psihologiju. Problem nekozinstentosti levice u Srbiji je komplikovano pitanje i skopčan je sa povesno-društvenim kontekstom a u manjoj meri sa personalnim (liderskim) faktorom i karakterom stanovništva. No o svemu ovome ne bih jer bih neminovno ušao u dnevnu politiku (kao što vidim da su drugi već ušli) pa će se rasprava pretvoriti u stranačka prepucavanja botova, što forum psihologije mora izbeći.

Poslednja izmena:
Ma svi su oni dosledni...dok ne dodju na vlast.
Lepo kaze onaj stih u pesmi "Zar vas istorija nasa nije bas nista naucila"

Nije da imam nekog izrazitog povjerenja u gospodina Vojislava ali nemalo bi se iznenadio kad bi dolaskom na vlast uradio znacajne odstupke od svoje politike koju godinama promovise.Sa njim je covjek na cisto, bar takav osjecaj imam ... dok su ostali djeluju kao spadala yeljna vlasti i para.

- - - - - - - - - -

Pa baš zbog postavljenog pitanja ( a ono glasi upravo onako kao što je podvučeno ) tema je za političke diskusije a ne za psihologiju. Problem nekozinstentosti levice u Srbiji je komplikovano pitanje i skopčan je sa povesno-društvenim kontekstom a u manjoj meri sa personalnim (liderskim) faktorom i karakteru ljudi. No o svemu ovome ne bih jer bih neminovno ušao u dnevnu politiku (kao što vidim da su drugi već ušli) pa će se rasprava pretvoriti u stranačka prepucavanja botova, što forum psihologije mora izbeći.

Pa dobro radi se o sociloskom problemu koji vjerujem da se vremenom ugradio u psiholoski profil pojedinca ... sto detektuje opsto beznadje, a ono samo po sebi jeste stvar psihologije

Nije da imam nekog izrazitog povjerenja u gospodina Vojislava ali nemalo bi se iznenadio kad bi dolaskom na vlast uradio znacajne odstupke od svoje politike koju godinama promovise.Sa njim je covjek na cisto, bar takav osjecaj imam ... dok su ostali djeluju kao spadala yeljna vlasti i para.

- - - - - - - - - -

Pa dobro radi se o sociloskom problemu koji vjerujem da se vremenom ugradio u psiholoski profil pojedinca ... sto detektuje opsto beznadje, a ono samo po sebi jeste stvar psihologije

A koja je ta politika koju on promovise? Ubij,zakolji,pogini i satruli u nekoj Bosanskoj sumetini.Znaci tom politikom treba da se vodimo?Blago nama :confused:
Vidi jednu stvar - Sta mislis sto je Nikolic godinama pravio budalu od sebe,strajkovao gladju,iznosili ga iz skupstine,lezao po ulici i slicno?Zato sto voli srpski narod?Neee...nego zato sto voli svoje dupe u precednickoj fotelji.Vuk Draskovic - koliko puta je ranjavan,zrtvovao zivote svoje najuze rodbine,godinama ziveo sa moodima u procepu da bi se dokopao vlasti a kada je tamo dosao - Prc!Druga pesmica se peva,cak je i Engleski naucio :lol:
O Tadicu,Kostunici i ostalima koji su vladali ovom nesrecnom zemljom ne bih ni raspravljao.Nego Srbin ti je takav.Opalis mu samar,on poturi drugi.Pa mu lupis samar u taj drugi obraz,on poturi ovaj prvi.I tako u krug jedno 40 godina.Zato ovako i zivimo.Zato sto se nikada opametiti necemo.

NIje bas tako, koliko god njegova retorika hoda po ivici gdje bi moglo doci do zlocina, on je nikad ne prelazi ... drugo su njegove maloumne pristase, ipak pitam se , koji je razlog nepostojanja njemu ozbiljnog pandana? U cemu je fazon ... Dodik se cinio kao takav u pocetku, medjutim i on je sad ogrezao u kriminalu i korupciji

Овако: да би могао нормално да функционишеш потребне су ти обе: и Десна и Лева. Е, сад, Десна је код Срба јача рука, страна, нога...СВЕ! Десни се каже ПРАВИ, на многим језицима. Немачки, Енглески, Руски...тако да и на Српском треба да значи ПРАВИ! Вероватно је и значило прави, док нису дошли Комунисти, фашисти, нацисти, ...исти, исти....

Срби нишане десним оком, пуцају десном руком, стављају пушко О-ДЕСНО-РАМЕ!
Ко је левак, може бити добар Србин наравно, али да научи све ове радње да изводи десном руком. Тачка.
Онај који хоће да промовише ЛЕВИЦУ на Србском небу, гадно се преварио. Зашто? Зато јер притов њега су сви Српски: витезови, цареви, мислењаци, научници...светски спортисти. Против њега је СПЦ, историја Срба...Србин се крсти десном руком.

Poslednja izmena:
Voja zna da manipulise masom, da je digne na noge i istrajan je u stavovima, deluje jednostavno da nema dlake na jeziku sto je za politicare retkost.
Da je umereniji u stavovima, i ne bi bio toliko los, ali onda valjda ne bio Voja koga znamo.

Kada se pomene levica i liberalne struje ljudi im nekako nisu previse naklonjeni, jer liberalno je to, zapad je to, hoce da nam uruse drustvo i tradiciju koju smo vekovima gradili.

Drugi razlog zbog kog levica ne moze imati jakog vodju je u tome sto u trenutku teske ekonomske krize narod je ocajan, rasejan i trazi vodju koji ce ih ujediniti, ojacati narod, neko bi rekao odbraniti narod, i spasiti zemlju.
Kako ojacati narod, pa probuditi nacionalnu svest, pricati price kako smo mi mocni i jaki kao narod, od toliko dusmana kroz vekove branili ovu zemlju, neko bi rekao i nebeski narod, najstarija civilizacija u Evropi sve samo da se digne ego narodu.
Das narodu ono sto hoce da cuje, i oni su tvoji, ti si batina i bog. Naci jos i zajednickog neprijatelja, a kada se probudi nacionalna svest, neprijatelji su obicno stranci, zapad, zapadni spijuni i strani placenici i okriviti tog neprijatelja za sve.

"Zapad nam je unistio drzavu, tu smo gde smo zbog njih, sada hoce i kulturu, tradiciju da nam uniste, zele da nas uniste kao narod" a kada se napada narod, otadzbina, kultura tu se javlja potreba da se brani svoje od te strasne zapadne sile.
I sto bi onda neko u ovom rasulu podrzavao tu levu, liberalnu zapadnu silu koja je glavni uzrok problema i nemastine u ovoj zemlji?
Zato je lakse imati jaku desnicu jer narod u krizi se drzi svojih, vise veruje svojima, onome sto zna i poznaje, onom ko ce se "boriti" za taj narod.

Poenta je njegova doslijednost koja ne postoji u njegovim rivalima ... bar ne onim koji nesto znace

V.Seselj ima neke cvrste ideje u koje veruje.
Na zalost, mislim da ga to ne kvalufikuje za vrhunskog politicara.

Politika je za ljigavce, one koji se ne stide da kazu da im je korist, novac i konstantan napredak, a ne slepa ideologija , cilj i stremljenje.

Politika znaci da furas jednu ideologiju, dok od nje ima koristi....
A kada ne pije vodu u RL- istog momenta da se preorijantises u nesto sto donosi korist.

Mislim da je Seselj sanjar, i intelektualni frik, sto postujem.... a nije materijalista.

V.Seselj ima neke cvrste ideje u koje veruje.
Na zalost, mislim da ga to ne kvalufikuje za vrhunskog politicara.

Politika je za ljigavce, one koji se ne stide da kazu da im je korist, novac i konstantan napredak, a ne slepa ideologija , cilj i stremljenje.

Politika znaci da furas jednu ideologiju, dok od nje ima koristi....
A kada ne pije vodu u RL- istog momenta da se preorijantises u nesto sto donosi korist.

Mislim da je Seselj sanjar, i intelektualni frik, sto postujem.... a nije materijalista.
Prodao se,,;)

Tema je na psihologiji iz razloga da se odgovori na pitanje da li je mentalni sklop u NAS takav da lijeva jasna orijentacija nepostoji kao neka cvrstina ili jos se nije pojavio takav lider u njoj sa jasnom i konstantnom politikom. Mislim, koji nam je **** da ne mozemo imati zdravu ljevicu ... zasto nemozemo imati protivtezu gospodinu Vojislavu?
Markus Vilijams ?!

Levicari imaju najbolji sex, radjajiu najlepsu i najzdraviju decu, njihova deca su najpametnija .Naravno zive najduze i najvise uzivaju u zivotu. Njihova deca kad odrastu takodje imaju najbolji sex, radjaju novu pametnu i super uravnotezenu decu.:D

Desnicari pak konzumiraju bezosecajni sex, nemaju dusu a njihovo potomstvo nasledi njihove gene pa budu ciste kopije :(.

Malo je komplikovanjíje na berzi kad je djavo koji se igra tudjim parama - levicar.
Naravno, oni su uvek spremni na velike rizike da bi zaradili sto vise para. Desnicari naprotiv traze stoppiranje volje preteranog rizicnog ulaganja tudjeg novca time sto bi se banke i finasiski svet malo bolje regulisao.

I naravno za one koji misle da tema nije za psihologiju. Verujem da svi mi znamo da je psihologija vezana za glavu. Takodje svi znamo da je mozak jako usko povezan sa naslednim genima, da veliko znacenje ima nas nacin vaspitanja i odrastanja kao i sredina u kojoj smo odrasli.Kombinacija ima jako puno. Nacin na koji odrastamo i okolina u koja nas okruzuju oduvek su bili vazni faktori u psihologije od Freuda do danas.

I da skratim. Retki su politicari koji se drze svoje ideoligije kao sto je slucaj sa Seseljem , Putinom i drugih a jako je puno bar u Srbiji crvenih mutata.

Poslednja izmena:
Levicari imaju najbolji sex, radjajiu najlepsu i najzdraviju decu, njihova deca su najpametnija .Naravno zive najduze i najvise uzivaju u zivotu. Njihova deca kad odrastu takodje imaju najbolji sex, radjaju novu pametnu i super uravnotezenu decu.:D

Desnicari pak konzumiraju bezosecajni sex, nemaju dusu a njihovo potomstvo nasledi njihove gene pa budu ciste kopije :(.

Malo je komplikovanjíje na berzi kad je djavo koji se igra tudjim parama - levicar.
Naravno, oni su uvek spremni na velike rizike da bi zaradili sto vise para. Desnicari naprotiv traze stoppiranje volje preteranog rizicnog ulaganja tudjeg novca time sto bi se banke i finasiski svet malo bolje regulisao.

I naravno za one koji misle da tema nije za psihologiju. Verujem da svi mi znamo da je psihologija vezana za glavu. Takodje svi znamo da je mozak jako usko povezan sa naslednim genima, da veliko znacenje ima nas nacin vaspitanja i odrastanja kao i sredina u kojoj smo odrasli.Kombinacija ima jako puno. Nacin na koji odrastamo i okolina u koja nas okruzuju oduvek su bili vazni faktori u psihologije od Freuda do danas.

I da skratim. Retki su politicari koji se drze svoje ideoligije kao sto je slucaj sa Seseljem , Putinom i drugih a jako je puno bar u Srbiji crvenih mutata.

Znaci za vreme Tita je sex bio bolji nego sad?

Ili si mozda pricala o onim danasnjim liberal gej narkoman levicarima?

Poslednja izmena:
To je taj kalbiar

10599500_10152780663563886_2467524222441797979_n.jpg

Back