Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AUTO KOREA
- Adresa: Rembrantova 88ž, Ledine, Novi Beograd
- Telefon: 011/4125-432, 064/110-03-44
- zeljko.autokoreja@gmail.com : www.hyundaikiaservis.rs
Ovde neki u NS hvale TRIO servis. Doduše neki i ne.Brat je kupio Hyundai I30 benzinca 2015 godiste. Potrebna preporuka za dobrog majstora u reonu NS - Stara Pazova, a moze i nesto oko Sapca posto poslom putuje 2 puta mesecno tamo. Gde je najpovoljnije nabavljati delove? Mozda @mario80 ima neki info?
I opet. Pravi mali servis je samo ovo posljednje. Znači 130 evra. Što baš i nije malo.Ja sam u hrvatskoj radio mali servis u ovlašćenom za 60 evra za i30 je 70 evra. U srbiji pljačkaju. Proveri i u mađarskoj koliko je.
U hrvatskoj daleko više brinu o kupcima novih automobila dok u srbiji samo gledaju da te išutiraju iz garancije i opljačkaju.
Pogledajte prilog 1578729
Ne slusa narodnjake!? Pa sta trazis kod takih jbtNemam nikakav info ne kvari se ništa ne popravljam ništa. Do korone sam menjao ulje u ovlašćenom hyundai hrvatska a kada je krenula korona u kit komercu na auto komandi. Ustaroj pazovi sam popravljao tj ugl radio na koradu redovne servise kod zvekija
U surčinu imam super majstora za ladu, radi sve živo i ne sluša narodnjake
Pogledajte prilog 1578633
Generalka na kiji posle par dana vidim čovek taksira prolazi kod mene u centru
Pogledajte prilog 1578630
To ti je original polenski za klimu 50 evra normalno da niko nije lud da daje tolike pare za prost filter. Jeste odličan ko ima disajnih problema alergije i astme ali mene zabole kurraac da dajem tolike pare. Jednom u trigodine kupim papirne po 4-5 evra i sam zamenim.Na kraj krajeva dodas dva filtera i dignes servis sa 69 na 129€?
Dva filtera 60€?
Bas povoljno,nema sta.
A ulja ide jedno 4L maksimum i mozes da ga uzmes u slobodnoj prodaji za manje od 3000 din i filter ulja za oko 500 din. Znaci grubo receno 30€ i majstor ne bi trebalo da ti uzme za promenu samo ulja vise od 1000 din.
Nekada davno sam imao hyundaija accenta i sredjivao sam ga kod majstor Zeljka, imao je servis u garazi ispod zapadne kapije Beograda a pre toga je bio poslovodja u zvanicnom Hyundai servisu na NBGD. Moj brat je kasnije kupio taj isti model i30, mislim 2013-14 i dan danas ga sredjuje kod tog istog majstora iako je promenio lokaciju. Bacih pogled na inteMet:
Preporuka za njega, iako nije na tom pravcu koji si trazio ali se isplati da zakazes i skocis do Ledina, nabavlja i delove nekim svojim kanalima te ti nece brata isamarati za cifru.
Ovde neki u NS hvale TRIO servis. Doduše neki i ne.
Ne verujem u to, to je bilo pre vise od 12-13 godina da automehanicari toliko naplacuju po satu.Majstor Zeljko deluje odlicno, pogotovo ako su mu aktuelne tj. tacne navedene cene sa websajta gde mu je cena radnog casa 2000 dinara. Za I30 1.4 i 1.6 benzinca mali servis pise da je 6500 dinara sto je realno po danasnjim cenama dzabe.
https://hyundaikiaservis.rs/cenovnik/
129€ je tebi jeftino?To ti je original polenski za klimu 50 evra normalno da niko nije lud da daje tolike pare za prost filter. Jeste odličan ko ima disajnih problema alergije i astme ali mene zabole kurraac da dajem tolike pare. Jednom u trigodine kupim papirne po 4-5 evra i sam zamenim.
Davno si ti nešto radio na autu sem ribanja sonom kiselinom kada misliš da će ti neko menjati ulje i filtere za 1000 din.
Zato i kažem da hyundai ima ubedljivo najjeftiniji na svetu mali servis.
Ne verujem u to, to je bilo pre vise od 12-13 godina da automehanicari toliko naplacuju po satu.
Mozda mu je sajt davno auziran pa je ostala cena od 6500 dinara za mali servis i 2000 dinara po satu rada. Bratu ne treba samo mali servis, treba da se pretrese ceo auto i sredi sve sto je problematicno uz naravno mali i veliki servis.Jbm misa zar je problem naći nekog da zameni filtere u ulje ..Servis rade deca na praksi i nema tu neke nauke do velikog servisa a ta Kia nema zahtevan veliki servis ..Evo odoh da odradim servis na Fiesti ulje I filteri skoro pa 100€ jedino sto sam uzeo extra je tecnost za ispiranje motora .. Ruke moje a cene delova ovde kod mene nisu skuplje nego dole bar ne sa rabatom kojeg dobijam ..Tako da nzn o kakvih 60€ se ovde priča...Cene su otišle gore zadnjih par godina ..
Kakva pljačka! Ja u ovlašćenom hyundai servisu u hrvatskoj odradim to za 60 evra i sam zamenim filter vazduha i klime ako treba 2x5 evra. Dakle sveukupno me izađe 70 evra.Jbm misa zar je problem naći nekog da zameni filtere u ulje ..Servis rade deca na praksi i nema tu neke nauke do velikog servisa a ta Kia nema zahtevan veliki servis ..Evo odoh da odradim servis na Fiesti ulje I filteri skoro pa 100€ jedino sto sam uzeo extra je tecnost za ispiranje motora .. Ruke moje a cene delova ovde kod mene nisu skuplje nego dole bar ne sa rabatom kojeg dobijam ..Tako da nzn o kakvih 60€ se ovde priča...Cene su otišle gore zadnjih par godina ..
Evo faktura .. kurs 7,46dkk=1€
Pogledajte prilog 1578828
Vašarski popust kod gige u šupi?
Što se tiče Hyundai servisa kod njih je do 5g orginal delovi posle se ugrađuju jeftiniji delovi .. Čim izađu iz garacije prelaze na jeftinije varijante tako da nema poteebe ici u Hyundai servise ..To znam jel sam gledao svojim ocima![]()