Servisi racunara i laptopova

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Danas svako gowno i govedo moze da otvori servis racunara. Dovoljno je da znate da instalirate vindovs i da umislite da ste ekspert za sve oblasti. U svakom slucaju ako idete do servisera nikada. ali nikada ne dozvolite da rade na vasem racunaru bez vaseg prisustva. Ako kazu da nemaju vremena rezervisite termin kad imaju. Ako na to ne pristaju otidjite u drugi . Stanovnici Srbije su generalno retardirani i iskopleksirani govnari koji gledaju svaku priliku kako da te zajebu. Cast izuzecima.
1) posecivanje servica u vojvode stepe, 150 metara ispod trosarine , odneo sam moj laptop kod njih na popravku, jer je ploca otisla. Naravno nisu popravili ali su skinuli i stavili defektan display, narod nas napacen. Naravno kako tamo nisam bio ne postoji nacin da dokazem da su to uradili . Tek sad sam otvarao i video da ona zalepljena traka koja obicno stoji na displeju nije na mestu
2) posecivanje servisa zbog zamene tastature. Posto je laptop kostao oko 700 evra odlucio sam da se ne igram majstora nego da ga odnesem sam u servis. Lik posto nije nasao odgovarajucu tastaturu je iseckao delimicno masku da bi uklopio neorginalnu tastaturu. I to na gotovo novom laptopu . I posle je trazio citavih 30 evra za taj posao . Nisam imao snage da se prepirem sa govnarom pa sam rekao da skine svoju tastaturu a za ono sto je isekao masku necu praviti problem jer znam da bi samo potrosio zivce i nista ne bi uspeo. Servis je negde kod crvenog krsta

3) posecivanje servisa u uciteljskom naselju zadnja stanica 21 cini mi se . Laptop sam odneo zbog screen flickering. Kad sam dosao kod njih rekli su mi da je otisao flat kabal i da kosta 35 evra taj kabal. Naravno nisam pristao i uzeo sam sam laptop i narucio flat kabal za 16 evra. Medjutim nije do flat kabla i sa novim se desavalo isto. I onda googlajuci utvrdim da je otisao najverovatnije display i prebacim displej i sve radi perfektono. Lik je hteo da me odere za taj flat , verovatno imao na stanju pa da ga ugradi i posle naravno ekran.

Četvoro očiju treba da se pootvaraju u takvim prilikama.
Slažem se u potpunosti.
Danas svako glumi eksperta, a nikome na čelu ne piše
šta zna i koliko zna....
Sve se pretvorilo u šaramaranje .....!

Šta li su Jevreji imali na umu kad su rekli -
"Pare su svuda oko nas, samo se treba sagnuti i dohvatiti..." !

Danas svako gowno i govedo moze da otvori servis racunara. Dovoljno je da znate da instalirate vindovs i da umislite da ste ekspert za sve oblasti. U svakom slucaju ako idete do servisera nikada. ali nikada ne dozvolite da rade na vasem racunaru bez vaseg prisustva. Ako kazu da nemaju vremena rezervisite termin kad imaju. Ako na to ne pristaju otidjite u drugi . Stanovnici Srbije su generalno retardirani i iskopleksirani govnari koji gledaju svaku priliku kako da te zajebu. Cast izuzecima.
1) posecivanje servica u vojvode stepe, 150 metara ispod trosarine , odneo sam moj laptop kod njih na popravku, jer je ploca otisla. Naravno nisu popravili ali su skinuli i stavili defektan display, narod nas napacen. Naravno kako tamo nisam bio ne postoji nacin da dokazem da su to uradili . Tek sad sam otvarao i video da ona zalepljena traka koja obicno stoji na displeju nije na mestu
2) posecivanje servisa zbog zamene tastature. Posto je laptop kostao oko 700 evra odlucio sam da se ne igram majstora nego da ga odnesem sam u servis. Lik posto nije nasao odgovarajucu tastaturu je iseckao delimicno masku da bi uklopio neorginalnu tastaturu. I to na gotovo novom laptopu . I posle je trazio citavih 30 evra za taj posao . Nisam imao snage da se prepirem sa govnarom pa sam rekao da skine svoju tastaturu a za ono sto je isekao masku necu praviti problem jer znam da bi samo potrosio zivce i nista ne bi uspeo. Servis je negde kod crvenog krsta

3) posecivanje servisa u uciteljskom naselju zadnja stanica 21 cini mi se . Laptop sam odneo zbog screen flickering. Kad sam dosao kod njih rekli su mi da je otisao flat kabal i da kosta 35 evra taj kabal. Naravno nisam pristao i uzeo sam sam laptop i narucio flat kabal za 16 evra. Medjutim nije do flat kabla i sa novim se desavalo isto. I onda googlajuci utvrdim da je otisao najverovatnije display i prebacim displej i sve radi perfektono. Lik je hteo da me odere za taj flat , verovatno imao na stanju pa da ga ugradi i posle naravno ekran.

Šta je sa BgD ... ?

http://www.servisracunara.co/

koja si ti ovca brate i to baksuzna ovca
1. nikada ne bih nosio na opravku laptop kome se pokvarila matična ploča jer popravka istih je neisplativa
2. neznam koji da je laptop u pitanju i koliko da je koštao ali tastatura kod 99% laptopova se skida bez otvaranja laptopa , tj maximalno odvrtanjem šrafa K/B na donjem delu laptopa , treba biti totalni moron i ne uzeti original tastaturu i ne zameniti je to je posao od 60 sekundi a možda i brže
3. screen flickering se dešava obično posle otkazivanje dva elektrolita na ploči monitora i kada se oni zamene za klasu jačim (sa većom voltažom) sve proradi kako treba (inače i oni kondenzatori koji su otkazali fizički deluju normalno) - tako da je solidna mogućnost da si napravio glupost menjajući ekran
ebi ga baš nemaš sreće

koja si ti ovca brate i to baksuzna ovca
1. nikada ne bih nosio na opravku laptop kome se pokvarila matična ploča jer popravka istih je neisplativa
2. neznam koji da je laptop u pitanju i koliko da je koštao ali tastatura kod 99% laptopova se skida bez otvaranja laptopa , tj maximalno odvrtanjem šrafa K/B na donjem delu laptopa , treba biti totalni moron i ne uzeti original tastaturu i ne zameniti je to je posao od 60 sekundi a možda i brže
3. screen flickering se dešava obično posle otkazivanje dva elektrolita na ploči monitora i kada se oni zamene za klasu jačim (sa većom voltažom) sve proradi kako treba (inače i oni kondenzatori koji su otkazali fizički deluju normalno) - tako da je solidna mogućnost da si napravio glupost menjajući ekran
ebi ga baš nemaš sreće
Prvo sve zavisi sta je riknulo na ploci . Nekad se isplati
Nije uvek lako zameniti tastaturu genije
pogotovo na samsungu
prosuo sam vodu na tastaturu i kako da ocekujem da je ekran riknuo , a ne nesto na ploci

U kom gradu si posecivao ove servise, Beogradu?

Danas svako gowno i govedo moze da otvori servis racunara. Dovoljno je da znate da instalirate vindovs i da umislite da ste ekspert za sve oblasti. U svakom slucaju ako idete do servisera nikada. ali nikada ne dozvolite da rade na vasem racunaru bez vaseg prisustva.
Slatko:)
Imam otvoren servis i moram priznati da ima tih koji mi traže da radim pred njima, meni nije problem. Samo je tarifa drugčija. Ako gledaš 30% gore ako mi pomažeš 50% gore. No prije upozorim takve ljude da im je bolja opcija odnesti uređaj u servis u kojeg imaju povjerenja.
Meni osobno nečiji ekran ili bilo šta ne vrijedi moje reputacije, čiste savjesti i osobnog mira. Upravo zato svaki servisni nalog pišem šta sam radio, te slikam svaki zahvat.
S druge strane u potpunosti razumijem tvoju reakciju, kako moje usluge nudim većinom drugim servisima vidim šta se radi. I na žalost mogu razumijeti o čemu pišeš. Tu ima svašta. Čak i ovlašteni servisi nisu iznimka. Ipak, ima ljudi koji rade svoj posao korektno i ponašaju se prema primkama kako bi i trebali prema tuđoj imovini. Vjerujem da je i kod vas takav slučaj. Mislim da ovakvo generaliziranje nije na mjestu.
Korisnije bi bilo da si podijelio iskustvo, loše ili dobro s imenima servisa kako se drugim forumašima nebi desilo isto.

Što se tiče popravaka matičnih ploča, s obzirom na cijene novih ploča to je gotovo u pravilu isplativo.

i koju si ti skolu zavrsio. Ili si youtube serviser
Youtube serviser:zcepanje:
Al kada smo kod takvih, čini se da si upravo ti odabrao youtube servisera za popravak tvog laptopa. Ono što mene zanima je upravo taj profil. Vjerujem da imam jedan od najopremljenijih servisa u okviru onog što radim ali ipak najviše radim upravo za druge servise. Ne oglašavam se pa malo tko naleti, osim ljudi koji eto skuže da bi mogao znati što radim. E sada, youtube serviseri uglavnom nemaju niti opremu niti znanje za popravak imalo kompleksnijih kvarova. Ono što mene čudi je površnost klijenata i ogorčenost nakon lošeg iskustva. A što ti nisi malo prošao youtube, facebook, web, preporuke pa pronašao servis koji ti neće napraviti što ti je ovaj napravio?
Ja sam siguran da u moru youtube servisera ćeš naći bar par koji znaju što rade.
Daj link servisa u kojem si bio.

mozes da budes opremljen koliko hoces, ako pojma o racunarima nemas. vecina servisera zna da zameni jack za napajanje i poneki kondezator i to samo u slucaju da se sa povrsine meseca vidi da je taj kondezator otisao . Mnogo bolje je uzeti polovan laptop.

E, to ti neide skupa. Koja budala bi uložila recimo 20 tisuća eura u alat kojim se nezna koristiti. A ako je riječ o kompleksnijim popravcima, to je preduvjet. Možeš ti imati znanje u nedogled ako nemaš alata i obratno.
Crko ti je laptop, otiđeš u prvi servis, jedno loše iskustvo i sada su svi krivi, svi su isti, lopovi i neuki bezveznjaci, youtube majstori. Štaš kad ti krov počne puštat, kupit novu kuću.
Potrudite se malo prije nego što odnesete svoj uređaj u prvi servis provjeriti iskustva drugih, preporuke znanje, alat....pa će loših iskustava a i loših servisera biti manje.

Back