Servis kompresora klime

Zavisi šta je problem sa njim, i zavisi od cene novog... ja sam za Dodgea gledao da li da servisiram, ali se ispostavilo da za malo više para dobijam kompletan novi (pretpostavljam kienska varijanta), pa sam odlučio da menjam ceo.

Ali kapiram ako je samo zamena dihtunga ili semeringa u pitanju, onda ima smisla servisirati. Traži neki servis koji daje bar neku garanciju.

Ko zna šta je u pitanju može i zapušen sistem da bude, prljavi hladnjaci, da ne radi ventilator klime, isušivač, creva, kaiš da proklizava, kvačilo klime itd.

Ovako napamet da kupuješ je smešno.

Opet da remontuješ nešto kod nas je isto smešno.

Ko zna šta je u pitanju može i zapušen sistem da bude, prljavi hladnjaci, da ne radi ventilator klime, isušivač, creva, kaiš da proklizava, kvačilo klime itd.

Ovako napamet da kupuješ je smešno.

Opet da remontuješ nešto kod nas je isto smešno.
pa majstor mi juče punio freon i kaže kompresor je slab, šta ja sad da izmišljam creva kaiš i slično
došo ovde da pitam zna li neko gde se kvalitetno remontuje kompresor

Pa to je i meni jedan rekao kada je punio freonom frižider kako je kompresor slab. A posle par meseci se ispostavilo da nije imao dovoljno freona i sjebo kompresor.
Inače klimu u autu možete i sami da dopunjavate ima na yt kako.

Inače nisam čuo da to neko kod nas radi obično se kupi polovan i zameni. Ima gomila delova jer se automobili iz uvoza raspadaju brzinom svetlosti i idu na otpad.

Back