Šeron Stoun kaže da su je lagali o ovoj čuvenoj eksplicitnoj sceni

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.373
BB19bBBY.jpg

Šeron Stoun kaže da su je lagali o ovoj čuvenoj eksplicitnoj sceni

Šeron Stoun je već bila na filmu više od decenije kada se pojavila njena uloga: Osnovni instinkt (Basic Instinct) iz 1992, erotski triler u kojem glumi sa Majklom Daglasom. Pored svojih obrta, neformalne zavere i Stounove performanse, Osnovni instinkt je takođe ozloglašen po jednom " trepneši-propustiš" trenutku. Šezdesettrogodišnja glumaca otvoreno govori o delimičnoj, ali šokantnoj golotinji koja je pretila da definiše film i njenu karijeru u njenim novim memoarima. U odlomku knjige koju je objavio Vanity Fair, Šeron Stoun obnavlja svoju tvrdnju da su je lagali o eksplicitnoj sceni u Osnovnom instinktu.

Osnovni instinkt je morao biti sečen samo da bi se dobio R rejting

Stoun igra biseksualnog pisca trilera po imenu Ketrin Tramel koja postaje glavni osumnjičeni za ubistvo, a istovremeno je u aferi sa detektivom koji istražuje slučaj u Osnovnom instinktu. Reditelj Pol Verhoeven rekao je Njujork Tajmsu datoj 1992. godine da je morao da skrati "35 do 40 sekundi" iz originalne verzije filma kako bi izbegao rejting NC-17, ali da je to podrazumevalo samo skraćivanje nekih od mnogih scena seksa u filmu. Onog trenutka kada Stoun kaže da joj je rečeno da neće biti viđena na ekranu – kada ketrin bude ispitivana, a Stoun širi noge dok je nosila suknju i bez donjeg veša – ostala je u konačnom rezu.

Stoun kaže da je prevarena da skine donji veš za scenu

Stoun je nekoliko godina tvrdila da su joj Verhoeven i članovi ekipe rekli da njeni privatni delovi nisu snimani tokom te scene. U tek objavljenom odlomku iz knjige Lepota življenja dva puta, Stoun dalje objašnjava šta se desilo na setu i kako se nosila sa otkrićem da je zapravo bila izložena u filmu.

"'Ne možemo ništa da vidimo – samo mi je potrebno da skinete gaćice, pošto bela reflektuje svetlost, tako da znamo da imate gaćice na sebe'", priseća se Stoun kome je to rekao neko iz produkcije. "Da, bilo je mnogo tačaka gledišta na ovu temu", nastavlja ona, "ali pošto sam ja ta koja ima vaginu o kojoj je reč, dozvolite mi da kažem: Ostale tačke gledišta su b*******

Tek kada je bila na probnoj projekciji "sa sobom punom agenata i advokata" znala je da se desio nenamerni bljesak i da je još uvek u filmu.
https://www.msn.com/en-us/entertain...explicit-scene/ss-BB1eLiAh?li=BBnbfcL#image=3
.....................
Neka su je nagovorili. To je sada ikonična scena. Da li se slažete?

Ко је кога преварио, кога брига. Све је урађено врхунски, мајсторска монтажа, угао камере, дијалог крпз који пратимо испитивање осумњичене која игра соју игру, емоције, и кад на то додамо нереално сексипилну, једну и непоновљиву Шерон Стоун, антологијска сцена.

Back