- Poruka
- 1.985
samanta dzons.. : ) eh sramota me da citam sta sam pisala, kako malo rada covek ucini pametnijim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako nisi zbog sigurnosti a ni ne volish ga , je l zbog para i vize ili je dobar cimer, meni je i to ok razlog, nije lako mozda naci dobrog cimera
e didi da li bi postavila temu ti si ovako hrabrija. recimo da provalish da tvoj muz ili momak ima drugaricu i da oni potajno nesto osecaju jedno prema drugome i ocenis da tu ima sanse ali da se on iz principa muci s tobom i da su oboje u stvari nesrecni u ljubavi a procenis da bi ih zajedno konacno krenulo, da li bi im pomogla i kako. oni u stvari i nisu svesni koliko bi im bilo dobro, nisu nikad imali hrabrosti da predju na visi nivo, jer su malo ograniceni shvatanjima ili nisu imali prilike. ili bi gledala svoja posla i pustila bozhju ruku da odradi svoje
To je ono čuveno pitanje kad se dvoje rastanu kao jedno je mnogo žrtvovalo , pa onda mrzi ovog drugog.
A jasno je da se obično ne daje ako se nešto ne dobija , pa makar i osećaj da nekome pomažeš ili recimo čest slučaj da žene podsvesno teže sebi da ispadnu žrtve (ima veze sa meduzinim kompleksom , očaranošću starijim muškarcima i često sa nedostatkom figure oca ili prestrogog oca)
Prvo o plavomCini mi se da su ovde pobrkane 2 teme. Zavodnice, flertuse, koje muskarci prosto obozavaju, nisu neophodno i serijske ljubavnice. One su samo prijatno drustvo, jer muskarci mogu da treniraju sarm sa njima. Da li je ta magija gen ili kompleks, nepoznato je. Mozda patak ima objasnejnje.
A serijske ljubavnice su cesto bas naprotiv, sasvim neupadljive, iskompleksirane, dezorijentisane osobe.
Kad bi zena serijska ljubavnica bila neodoljiva, taj koji joj padne saka bi prodao i kucu i kola pa cak i garazu!!
Sve godine braka i srece u vodu bi bacio!!A znamo da se to ne desava previse cesto..