Serije od kojih ste odustali

misfits - odgledao dve epizode u treću sezonu i reko ok
kad je onaj crnac počeo da vaćari sam sebe
westworld - druga sezona..posle dve epizode
sve čekam da krene neka akcija
ali mućak...
kako sam se razočarao na kraj prve
reko sad će da se desi nešto opasno
the mandalorian - posle treće epizode
colony - peta epizoda
the umbrella academy - jedva sam odgeldao prvu epizodu druge sezone
iz četvrti ili peti put na silu
pustio sam drugu i posle pet minuta
reko..ma ćao
mene ste našli...
the punisher - treća epizoda
vikings - kad je umro ragnar

"Serijske ubice su fenomen koji mene lično zanima"

Au bogte. Susan covece.
Zašto? Uvek me zanima da vidim kako funkcioniše drugačiji mozak. Iz istog razloga volim da pogledam dokumetarce o šizofreniji, ili Aspijima.
To ne znači da lepim okolo po kući slike Teda Bandija. Inače, tako se isto možeš čuditi što ljudi gledaju slešere, Hostel i slično. Ili horore uopšte. Ili što igraju "nasilne" igrice.
Ništa od toga ne znači da će početi ubijati ljude okolo. Ili, bar većina neće :zcepanje:
Mislim da je bespredmetno pitati zašto ljude ma šta zanima. Ja se nikad neću dovoljno načuditi kako neko može da gleda romantične komedije, ali ne zgražam se. Svakom svoje :)

Da dodam na listu My Brilliant Friend, i to ne zato sto je losa ili sto me razocarala, nego prosto nmg naci odgovarajuci prevod na srpskohrvatskom...
Znam da je glup razlog, ali eto.
Odgledao sam prvu sezonu i u drugoj stao do trece ep. i to je to..

Mogu da gledam sa engleskim titlovima, ali u ovom trenutku ne. A mozda i neko ovo ugleda pa prevede u medjuvremenu haa..
A ima sto sta drugo da se gleda.. Npr. Sharp Objects koju cu skinuti ovih dana...

- Breaking Bad - ne znam da li su očekivanja bila prevelika ili šta, ali sve vreme sam je gledao kao iz obaveze. Negde u druoj sezoni smo počeli da ''varamo'', da odlažemo ili izbegavamo novu epizodu u korist nekog filma, a kada sam saznao da supruga mi nije gledala The Wire, nekako smo na obostrano zadovoljstvo prešli na to. Ne znam da li sam nešto propustio...

- True Detective - prvu sezonu sam voleo, baš mi je legla, kroz drugu sezonu sam se naterao da prođem, treću nisam ni počeo. Mada neko kaže da je bolje da sam preskočio drugu a pogledao treću.

- The Knick - ova mi je bila interesantna zbog vremena i teme koju obrađuje ali sam od nje odustao zbog banalnog razloga, velike pauze između sezona. Prosto se nisam vratio.

- The Office - američki. Original sam baš voleo, nenormalnog Džervejsa i dan danas, a ovde sam pogledao samo prvu epizodu. Ne kažem da je serija loša ali Jezdić prosto nikad neće biti Crni Gruja.

- Family Guy - ovde sam se uključio godinama kasnije u poređenju sa South Park-om, ali iako ima super politički nekorektnih fora, posle nekog vremena je počelo da me zamara to što je (animirana) serija praktično nasumični niz skečeva. Jeftino malo.

- Money Heist - ona španska o pljački banke. Iskreno na nagovor tinejdžera oko mene, igra i Srbin - Srbina. Prvu sezonu ili priču, kako već, sam nekako izgurao. U ostale nisam imao nameru da se upuštam. Španci su napravili jedan ipo dobar film tog tipa i onda uzeli mustru i krenuli da prave neke uvrnute, usiljeno komplikovane stvari ubeđeni da je samo to potrebno da nešto bude remek delo.

- Nemanjici - više ne ni ne sećam do koje sam epizode stigao, ali ono je bilo baš loše i neuverljivo od samog starta.

- Aleksandar od Jugoslavije - nisam pogledao poslednju epizodu i sumnjam da ću. Nije taj fazon za mene ispostavilo se. Dosadno, dramatično čitanje udžbenika ili u ovom slučaju Draškovićeve knjige i to je sve. Kad se nešto konačno desi to se ili preleti kroz tel razgovor ili bude toliko jeftino i loše da poželite da se preletelo kroz tel.razgovor.

Yellowstone sam bio batalio posle 3-će sezone, evo sad je završavam. Nešto se Kostner bio uzjogunio, iako je zarađivao 1,3 miliona po epizodi. Nadam se da je neće snimati više... You cant beat dead horse...

Outlander, batalio na polovini 3-će sezone, ali avaj nastavih pošto videh da je ima na natfliksu... dave maksimalno Džejmi & Sasenah, i po broju sezona i po broju epizoda, ovo je već mamutska serija...

"Ubice mog oca".Razmak izmedju prve i druge sezone,promena TV Kanala na kojoj se emitovala serija(tad nisam imao kanal na kojem je isla druga sezona),koliko sam cuo radnja se rastegla i zakomplikovala tako da sam odustao posle prve sezone koju sam bas pratio.

Uh, ima ih :lol:
Fargo
Šerlok sa onim Kumberbatom, bože koji užaš
Igra prestola - to sam u nekoliko navrata počinjala da gledam i odustajala
Jednom davno (Once Upon a Time) - super su se držali prve 4 sezone, a onda je sve otišlo u pm
Kuća od karata
Bekstvo iz zatvora, al to se uopšte ne sećam što nisam odgledala do kraja
Dekster sam gledala na preskok

Mayans M.C. Ja sam pratio prvu sezonu ove serije, ali me je kraj prve sezone toliko iznervirao da sam odlučio da prekinem gledanje. U čemu je stvar- u predzadnjoj epizodi pokvareni tužitelj Poter je Ezu dao ponudu da Ez ubije svog rođaka agenta Himeneza, najčasnijeg lika u seriji, a zauzvrat će Poter obrisati Ezov kriminalni dosije. Ja sam očekivao da će Ez da se nekako dogovori sa Himenezom da lažiraju Himenezovu smrt i prevare Potera, ali ne, Ez je hladnokrvno ubio Himeneza ne osetivši ni trunku kajanja a Poter mu je izbrisao dosije.
thumbsdown.gif
Znači uradio je lošu stvar i još je zbog toga bio nagrađen. Autori serije očigledno očekuju da ja navijam za takvu osobu, ali ja to jednostavno nemogu. Zašto bih ja gledao seriju gde su svi likovi podla, pokvarena govna? Izvinite gospodine Sater, ali vi i ja imamo različito shvatanje i morala, i dramaturgije!

Back