Gost
Parovi i Crna Guja najace serije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledam kad stignem FRIENDS.. :wink: ... ne volim da me nesto vezuje pa da ja to kao cekam svaki dan u isto vreme...poz 8)Lilu:Gledate li serije i sta mislite o njima? Ja volim da pogledam Friends (kad stignem)...
Incognito:Otvorena Vrata
Nabolja serija IKAD snimljena na ovim prostorima... Prosto ne mogu da poverujem da je Sloba dozvolio da se onako nesto pusta na RTS-u 94-te i 95-e...
Ma serija je nevidjeno dobra![]()
Sasha85:Bile su dobre i Nocni Cuvari,First Wave... Steta sto ih ne repriziraju...
Anonymous:ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati![]()
Incognito:Anonymous:ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati![]()
Ni ja nisam u potpunosti kad sam je prvi put gledao, sto je bilo 94-te, kad sam imao 12-13 godina...
Posle sam gledao reprizu 98 (valjda), i tad sam skroz zagotivio seriju... Ma neverovatno je dobra, samo treba malo da se razmisli...
Kako je nisi ukapirao?Pa ja sad imam 14 god.i kapiram je totalno!Anonymous:Incognito:Otvorena Vrata
Nabolja serija IKAD snimljena na ovim prostorima... Prosto ne mogu da poverujem da je Sloba dozvolio da se onako nesto pusta na RTS-u 94-te i 95-e...
ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati![]()
Kako nisi?Pa ja imam 14 pa je kapiram skroz!Anonymous:Incognito:Otvorena Vrata
ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati![]()
covece al si izvukao 3 godine staru temu :-)