Šerijatski zakoni u Federaciji BiH: Bigamija u Kladnju!

Procitaj Cvorovicko post od maloprije ...nice try....vjera mi ne dozvoljava ali ako se javljas ..nako za kombinaciju sa strane ...samo reci lutko eto me..ali bez ikavih obaveza.:hahaha:

:eek:Otkud sad to, pa zar ti nisi onaj što klanja namaz pet puta na dan, pa kako sad tako, grešniče jedan:mazi:
A za ovu "kombinaciju", jarane, dovati tamo neku od svojih haharki, mojne meni....:manikir:

:eek:Otkud sad to, pa zar ti nisi onaj što klanja namaz pet puta na dan, pa kako sad tako, grešniče jedan:mazi:
A za ovu "kombinaciju", jarane, dovati tamo neku od svojih haharki, mojne meni....:manikir:

Hajde bona znas ti dobro kako to kod nas tamo ide....i na kraju sta ce mi dvije kad se vratim iz inozemstva povremno pa vas mogu imati i za mobitel karticu(svih mogucih ubjedjenja i vjerovanja):rotf:..uh ako mi moja zena sazna ..pa ne vidim razloga da imam dvije zene..kad mogu da zivim sa jednom a usput sta stignem....javi se dacu ti broj i email pa da se nadjemo lutkice...borba prsa u prsa

Poslednja izmena:
Hajde bona znas ti dobro kako to kod nas tamo ide....i na kraju sta ce mi dvije kad se vratim iz inozemstva povremno pa vas mogu imati i za mobitel karticu(svih mogucih ubjedjenja i vjerovanja):rotf:..uh ako mi moja zena sazna ..pa ne vidim razloga da imam dvije zene..kad mogu da zivim sa jednom a usput sta stignem....javi se dacu ti broj i email pa da se nadjemo lutkice...borba prsa u prsa

Zapravo vrlo tužno....:roll::cao:

Poslednja izmena:
cogito ergo sum

Обавезно да се јавиш када будеш у РС..шведски мухамедански ****. Милошевићу и Караџићу споменик да подигнете....неби изашли из вашег смећа и подрума..да вас ми Срби нисмо покренули и дали вам мало полета..
Треба да нас славите сваки дан..још би колица на градилишту возао...овако од Шведске хуманитрне помоћи живиш..ко получовек..

cogito ergo sum

Обавезно да се јавиш када будеш у РС..шведски мухамедански ****. Милошевићу и Караџићу споменик да подигнете....неби изашли из вашег смећа и подрума..да вас ми Срби нисмо покренули и дали вам мало полета..
Треба да нас славите сваки дан..још би колица на градилишту возао...овако од Шведске хуманитрне помоћи живиш..ко получовек..

Prvo za onaj tvoj dole potpis odgovor Na Vrh Brda Vrba Mrda :hahaha :Drugo i u bivsoj jugi su ljudi radili van granica..treece citav rat sam bio u BIH i branio svoju zemlju i uvijek cu to ciniti ako ne ja onda moje dijete iz multietnickog braka od vas novokomponovanih jalijasa cetvrto ne idealiziram nikoga a pogotovo(a pogotovo danasnje i nekdasnje bh politicare,zato sto sam neovisan u svakom smislu) tu tvoju dvojicu peto sam sam sebi napravio svoj svijet sesto uzivam dok vas gledam sve ali SVE(nacije) kako jos i danas ispadate glupi i zavedeni pa i zasluzili ste da krepate tu gdje jeste sedmo kad dobijes pasos onaj biometrijski odmah napolje ali da ti kazem sva su dobra mjesta vec popunjena tako da mozda mozete prati tanjire diljem evrope ili u rusijii osmo kad vec hoces da ispadnes frajer nadji pravu IP adresu jer se ovako provaljujes u mojim ocima

A da ne ostanem duzan NEKA IM JE VJECNA SLAVA:hahaha: ..pametan si ti jer ne mogu da kazem da si inteligentan da ne uvrijedim ostale clanove sta sam htio da kazem sa velikim slovima.

I za krfaj valjda ce te jednom uspjeti da izadjete iz tog mraka u kojem zivite da vidite malo svijeta a i akd krenete u taj svijet vas nekolicina jer necete svi moci zato sto ste i duhovno i materijalno bijednici dobro pazite nece bas sa veliki osmjehom docekati ta evropa.
Cao bas te mi zabavni:ok:

Poslednja izmena:

Back