Kao sto vidite, a ja pisao ranije, zapadna drustva su u potpunoj dekadenciji i propasti.
Greota je gledati koliko se kolju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto vidite, a ja pisao ranije, zapadna drustva su u potpunoj dekadenciji i propasti.
Ko se kolje gde kada...?
Ti si bre prolupao od mrznje prema Amerima.
Dve pucnjave citaj vestiKo se kolje gde kada...?
Ti si bre prolupao od mrznje prema Amerima.
Pa sta je to na 300 miliona stanovnika?Dve pucnjave citaj vesti
A neki odmah pocese da slave: "Propade Amerika"Pa sta je to na 300 miliona stanovnika?
Koji je procenat?
Премали, слажем се!Pa sta je to na 300 miliona stanovnika?
Koji je procenat?
Pa da, da se tamo svi ispovracaju na jednom mestu.Треба да направимо тему "Пропаде Америка - збирна тема",
Не иде овако. Сваки дан нова тема, а претходне се забораве.
Od Amerike ne može više. Tamo svaki građanin ima pristup oružju. A otkud ti znaš da se u Rusiji tepaju daleko više ako to nikad niko ne sazna. Jednostavno, znači da lažeš, izmišljaš i haluciniraš.
Cuj doci ce,dosao je odavno.Proporcionalno gledano kod nas ima vise ubistava nego kod njih,Srbija 7,5 mi. SAD 350 miliona stanovnikaKao i sve ostalo sa zapada i ovde ce doci taj trend za 10ak godina
Aha da ...u mracnom srednjem veku, kao i pre 1000, 2000 godina-ljudski zivot je bio @mnogo vredniji@samo je prosecan zivotni vek bio ono40, 50 godina...Ali da jeste gore je sada kad samo mislis sta da strpas u gu...cu zivi se prosek 70-80 godina...Kao sto vidite, a ja pisao ranije, zapadna drustva su u potpunoj dekadenciji i propasti.
Може, чим се све Комшијине теме о истом саставе у једну, добра ти је идеја...Треба да направимо тему "Пропаде Америка - збирна тема",