Серија „Тајкун“ – трилер наше стварности

Šta reći, zatucan narod.

Screenshot_20200415-164146~2.png

Siguran sam da nije ni prva ni poslednja glumica kojoj to salju...
Zasto je narod zatucan i sta fali Srbima, pa takvih manijaka i pacenika ima svuda........

Ova glumica je zeljna paznje i voli da laprda o svemu, nesto kao Karleusa.. A nisu joj strani ni izlivi srbofobije, da ne upotrebim tezu rec..

Meni se ne svidja... Vuku nas za nos 6 epizoda a na kraju ce biti da iza svega stoji Ksenija jer joj se stric ili neki stariji brat utopio sa Bjelom kad su bili klinci...
Svaki lik koji je usao u pricu je ubijen, tako ce biti i sad sa Cvetkovicem, ne postoji niko na koga mozes posumnjati, jedino Ksenija ili Bojan a to je tek glupo..

Poslednja izmena:
Атмосфера је сјајно одрађена. Ја на филм или серију гледам и са ликовне стране.

Pa jeste, u pravu si, fotografija jeste dobra, to dominirajuce tamno zutilo me podseca na Breaking Bad...
Ali meni je ipak prica najvaznija, a scenario je ovde tanak, prva epizoda je bila dobra i ova sad poslednja nije losa, ali kao celina slabo, dosta slabo...

Jos pogotovo sto sam ja puno ocekivao pre pocetka emitovanja...

Poslednja izmena:
O ukusima ne vredi raspravljati.

Ni tebi se nije svideo Južni vetar, a @Sotir zvani djubre i meni se svideo.
Meni ovo tanko i neuverljivo, tebi Južni vetar nezanimljiv.

Nismo svi isti i to je OK.

Јужни ветар - филм, то ми се јако допало. После сам наставак у виду серије гледала али није ми више било тако занимљиво.

Што се Тајкуна тиче, свако иоле објективан признаће да је рађена на светском нивоу што се продукције тиче.

Јужни ветар - филм, то ми се јако допало. После сам наставак у виду серије гледала али није ми више било тако занимљиво.

Што се Тајкуна тиче, свако иоле објективан признаће да је рађена на светском нивоу што се продукције тиче.

Ne sporim da je ozbiljno rađena i na svetskom nivou što se tiče produkcije.
Ipak, nekako su mi likovi "tanki".
A kada su loše napisani likovi, tu ne pomažu ni najbolji glumci, a ovde, kao što sam već napisao je jedan od glavnih likova - Ksenija totalno neuvrljiv.
Mogli su izabrati ne čak ni lepu, ali makar harizmatičnu devojku za tu ulogu.
Tajkun se nikad ne bi zaljubio u frfljavu saradnicu neuglednog izgleda.

Pa nije samo produkcija kamera i provlacenje kroz dobar komp aman,ili sto vise sponzora,nego kasting kasting kasting,izbor od gomile kvalitetnih glumaca,a ne,daj da ubacimo tetkine mezimice i kres kombinacije sponzora serije

Ne sporim da je ozbiljno rađena i na svetskom nivou što se tiče produkcije.
Ipak, nekako su mi likovi "tanki".
A kada su loše napisani likovi, tu ne pomažu ni najbolji glumci, a ovde, kao što sam već napisao je jedan od glavnih likova - Ksenija totalno neuvrljiv.
Mogli su izabrati ne čak ni lepu, ali makar harizmatičnu devojku za tu ulogu.
Tajkun se nikad ne bi zaljubio u frfljavu saradnicu neuglednog izgleda.

Ma prica je bez veze... Zamisli tajkun koji svuda okolo ide bez obezbedjenja mecki na rupu :hahaha:

Back