ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Da li je neko gledao sinocnju prvu epizodu na Prvoj i, ao jeste, kako vam se dopada prikaz ove istorijske lichnosti od strane turske kinematografije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledao,kako je Mehmed pasa ispao?Yokai, ovakvi komentari su na ovoj temi zabranjeni. Tema nije turske serije, vec prikaz Sulejmana Velichanstvenog. Hvala.
Yokai, ovakvi komentari su na ovoj temi zabranjeni. Tema nije turske serije, vec prikaz Sulejmana Velichanstvenog. Hvala.
Jeste, u turskoj seriji, shto znachi- sa turskog aspekta! Ne spamuj temu. Ako ti se vishe ne gledaju turske serije, onda protestuj na podforumu Televizija, a ne ovde. Ja hocu da chujem mishljenje o tome da li se ljudi slazu sa prikazom lika Sulejmana Velichanstvenog i perioda njegove vladavine sa turskog aspekta. Cao.Ma nemoj?Ti ćeš da mi zabraniš šta ću da komentarišem?
Tema je prikaz Sulejmana Veličanstvenog u turskoj seriji.
Pogrešio si pdf...Da li je neko gledao sinocnju prvu epizodu na Prvoj i, ao jeste, kako vam se dopada prikaz ove istorijske lichnosti od strane turske kinematografije?
Da, čak su i evnusi beli.Mene malo nervira to što su apsolutno svi u seriji belci, kao da se radnja odigrava u Danskoj. Al dobro, to su turski kompleksi...