Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не изгледа лоше. РТС нисам гледао од 6. маја прошле године, али ћу прву епизоду ове серије гледати, ако будем могао.
Sprem`te se, sprem`te gledaoociiii
Najzad ekranizacija građanskog rata u Srbiji.
Nadam se da će kod iole moždano očuvanih ljudi, izlečiti poremećaje izazvane Buljajićevskim partijskim "ostvarenjima".
A i ovi cetnici, sve neki lepo sredjeni i umiveni u uniformama. 80 posto njih nije imalo uniforme, nego su nosili vunene dzempere i ono sto su imali pri ruci. Takodje im jezik nije bio ovako "urban" ni dikcija glasa ni mimikrija lica. Mislim da Rados Bajic nije pronikao u dusu autenticnog srpskog seljaka. Da je pit'o mene, ja bi' mu doveo tak'e statiste iz obliznje kafane da bi mu serija tri puta bila uspesnija![]()
sta reci o radosu bajicu..??
dok je podrzavao partizane---bio je tako uverljiv...
-sad pise scenarija i pravda cetnike bez ijednog obzira prema tim istim partizanima---i opet je uverljiv za obicnog coveka do kraja...
-ko je u sustini rados..??
-umetnik...il profiter nad srpskom nesrecom..??
Dobro kaze onaj oficir na dvoru ''Ako narod izgubi slobodu nema veze kad tad ce je povratiti ali ako izgubi kralja izgubio je sve'' ahahahaha
Bulajic je malo dete za ove cetnicke bajkopisce
I šta sad? O čemu pisati?
Vidicemo dal ce biti objektivno ili cetnicka propaganda (kao uzvrat onim glupostima u partizanskim filmovima [za izuzetkima]) u sta ja verujem.
Mogli su i seriju snimati o Karadjordju ili Milos Obrenovicu, posto je zadnja za tom tematikom (Vuk Karadzic) vec preko 20 godina stara.
Inače da se pohvalim - statiram u filmu. Kod nas u Vršcu se snima i tako postadoh vojnik kraljevske vojskeMoj drug - Nemac.
Uzeli su oko 300 statista nekoliko lokacija u gradu. Kako pretpostavljamo Vršac će "glumiti" Zagreb.
Išli smo na probu kostima odmah, dobih tako jaknu, pantalone, cokule i šajkaču. U prvoj sceni glumimo zarobljenike. U drugoj sceni - u četvrtak imam uniformu artiljerijskog kapetana
Eto.
Bajić Radoš dosadni drkoš !