serija neuspesnih startova, zakon velikih brojeva vs faktor tradicije

razmisljam nesto, koliko je samo golih zena i to realisticnih amaterki dostupno preko neta, svaka fantazija, fetis koji mozemo zamisliti, bilo shta, al virtuelno...

Da li to obilje ponude sa mreze mozda uspavljuje praiskonski instinkt lovca u muskarcu danas? Mozda ako se taj Mister X suzdrzi gledanja takvih materijala, i uopste masturbacije, docice do ukljucivanja potrebnih psi faktora koji konstelisu ishode njegovih pristupa stvarnim devojakama a sada su uspavani jer ne prepoznaju da je oaza i obilje u kojem obitava muzjak virtuelno

Achileyes:
Kad smo kod muvanja.

Moja sestra je lepa devojka,simpaticna,vedra,pametna...

Izlazi sa momcima,ali se nekako ispostavi da su frikovi.
Pocela je da me poceca na Luis Lane...samo se nadam da ce pronaci svog Supermena.

A ti Silent Bob...muvas devojke po forumima...bar stavi svoju sliku da te vide...mozda ce neka i pristati,nikad se nezna.
Imam sliku u profilu. To sam se slikao pre nego sto sam pustio bradu...

?:
i meni se deshavalo kad sam anketirala, namucila sam se zhiva dok sam pronasla 10 odgovarajucih ispitanica. tri bloka ili cetiri sam morala da obidjem. a ubedjivali su me da cu vec na prvom da naidjem. postavio se dodatni problem centra grada, tu ljudi teze uzimaju ankete. da li je bio problem u meni, mom nastupu? kada bih nekim slucajem imala seriju onih koji pristaju bila bih zadovoljnija a kada bi usledila serija promasaja nervoznija. nekima sam unapred davala cokoladu, pa sam se plasila da li ce odraditi. a jedna me je presla i za nju nisam dobila pare. ovo nema neke veze, ali me je podsetilo, slican je problem. trudicu se da vise ne baljezgam ali prosto nisam mogla da odolim.

p.s. pise se "muzjak", bez i
Ja i ortak smo pre dve godine U Januaru 2004 radili anketu gde smo ispitivali opste znanje u ovoj lepoj, maloj, banana drzavi... Krenuli smo u 9 ujutro i bili smo gotovi oko 12... valjda je sve u pristupu...

random_cloud_form:
lepo receno, to je kao ono kad toshevski pita:
zasto je tiranosaurus tako mocni ubica?
odgovor: zato sto nema dilemu.
Mozak mu uopste ne treba, dvoumljenja da li ovo da li ono, zasto ovako onako neodlucnosti, pitanja koja pocinju sa sta ako, itd samo ometaju sprovodjenje akcije....
Mozda treba reci Tosevskom, a i tebi, da funkcija mozga nije samo u tome da generise dvoumljenja...

random_cloud_form:
Da li kad nas odbije jedna, druga, peta, pa deseta u nizu, to samo rastu shanse da ce se sa svakim narednim muvanjem taj niz prekinuti, tj sve smo u boljoj i boljoj poziciji da neku smuvamo.
Ili mislite da se ukljucuje faktor tradicije i postaje sve teze i teze iscupati se iz negativnog ritma?

Koje sve mogucnosti za popravljanje situacije stoje pred osobom koja je u seriji poraza? Sta se sve moze preduzeti?

Jeste pitanje za muskarce ali i zenama se desavaju porazi. Ako bi se zaredjali mislim da bih pala u depresiju.Srecom..nije tako uvek... Iz takvih sr...a me obicno izvuce hiperaktivnost.Setnje,zezanje, drustvo, posao..i tako dok se ne desi nesto lepo ..slatko. Onda zaboravim. I krenem dalje..

Back