Serija Eureka

dusankovacevicsrbija

Aktivan član
Poruka
1.163
Ljudi, ima li ko da gleda ovo...?
Nikako da pronadjem dobar site fanova ove serije kod nas pa da pokušam...
Dakle, gleda li neko?
Serija je sjajna.
Priča: SAD maršal Džek Karter prevozi svoju ćerku begunca u svojim kolima i prilikom ulaska u manji grad dožive udes jer su se mimoišli sa samim sobom na putu, kao da su naleteli na odraz u ogledalu. Kada ujutru potraže pomoć shvataju da nikako nisu u običnom gradu. Grad nosi naziv Eureka i svi njegovi stanovnici su genijalci jer je prema Ajnštajnovoj ideji napravljen grad u kome žive samo genijalci naučnici koji bi tu mogli slobodno da rade i proširuju granice nauke. Grad je nepoznat ostatku sveta. Kada pomogne u rešavanju slučaja maršal biva unapredjen u šerifa Eureke i odlučuje da ostane tu sa svojom ćerkom. Veći deo radnje se odvija u ogromnoj istraživačkoj stanici Global Dynamics prepunoj fenomenalnih futurističkih laboratorija i naravno ludih naučnika.
Serija osim dramom obiluje i humorom a likovi su prosto fenomenalni.
Ako volite naučnu fantastiku zamislite da živite u gradu koji je u odnosu na ostatak sveta napredan po tehnologiji za dvadestak godina, ako možete to da zamislite, pa dobrodošli u grad zvani Eureka.
Ako ste gledali seriju komentarišite (prikazivala se kod nas na Sci-Fi kanalu) ako niste a želeli biste pogledajte link sa svim epizodama do sada snimljenim ispod.
Serija ima snimljene četiri sezone i peta se upravo snima.
Veoma je popularna u zadnje vreme i gledanost i dalje raste.
Volite lasere, putovanje kroz vreme, nauku, tehnologiju, holograme...pa izvolite i gledajte...

Link: http://www.tv-links.eu/tv-shows/Eureka_245/

Ja sam gledao jedno vreme dok je isla na SciFi :D .
Stigao sam do par epizoda nakon sto se Stark zrtvuje da spasi svemir (onaj sat , neko ga je morao namestiti rucno , on usao i resio problem , par sati pre vencanja ) :confused: Ne znam koja je to sezona , ali nacu na netu da odgledam opet sve ispocetka , zanimljiva je jako serija .

Imaš na linku što sam ostavio gore sve epizode do sada prikazane. Danas je bila najnovija epizoda četvrte sezone (koja je inače fenomenalna) ali sutra (oko 9h ujutru) će je neko postaviti.
Inače epizoda gde Stark umire je treća sezona I do again.

Poslednja izmena:

Back