Serija: Crveni Orao

• Začetnik teme Začetnik teme Taja9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nakon terora koji pretrpi jedno selo i ubistva supruge lokalnog ucitelja,dogadjai krecu u potpuno drugom pravcu.Pojavljuje se zastitnik "CRVENI ORAO" koji stiti slabije,otkriva dvorske intrige i tajne organizacije...!Prica o ljubavi,borbi i pravdi!!!!!!!!NAJBOLJA SERIJA IKADA!!!!!NIJE UREDU DA PRESTANE EMITOVANJE!!!!!!!!!!VRATITE CRVENOG ORLA!!

Ja sam zvala Hepi da pitam sta se desava. Rekli su mi da ce se serija nastaviti da otkupljuju sledecu sezonu,i da ce u narednih mesec dana biti nastavljena. I da se sad trenutno snima 4sezona, tako da ce i nju otkupiti. Tako da cemo opet uzivati!

Serija je prva liga steta sto je na happy, mozda da urgiramo studiju b da je otkupi, ionako moje drage komsije niko ne gleda ;-) (kud i kamo su ozbiljnija tv kuca, te da mi se ne desi da cvilim pred tvom sto je pocela u sred serije neka nova serija)
Aguila roja je serija stvarno za uzivanje i stvarno je drugacija i diivna!

Ja sam pre smatrao da seriju treba zakonom zabraniti i sve originalne i kopirane filmske trake komisijski uništiti.[/QUOsvako ko je pogledao bar epizodu mogao je da vidi da se serija razlikue od latino sapunica.ja nisam ranije gledao ni spanske ni turske ali na ovu sam se "navukao" jer je moji kuci gledaju.jedva cekam da se nastavi.Inace misljenja sam da je pink ili prva tv otkupila ovu seriju,oborila bi sve rekorde gledanosti,a na happy je jedina reklama"od usta do usta"-svi smo culi od nekoga ko je gledao.

I ja se slažem sa tim, al nije Happy kriv što Pink navlači narod nekim primitivnim i jeftinim sadržajima. A ono što je kulturno i iole normalno to više niko ne gleda. Pre sam volela Prvu, odnosno Fox jer nije imao takav komercijalan sadržaj za široke narodne mase, al i on počinje da bude drugi PINK ! Sve ja to razumem, zive od te gledanosti. ALi realno nemaju ništa u svom sadržaju što je edukativno.

meni nije jasno zasto je happy seriju pustio 5.epizoda nedeljno kada znaju da serija jos nije zavrsena,tj da spanska televizija snima po jednu epizodu nedeljno.bilo bi mi logicnije da su je pustili 2 ili 3 epizode pa bi je gledali u kontinuitetu a ne ovako gledamo 15 epizoda pa cekamo pola godine za sledecih 15.I kad god krenu nove oni ce nam pustati njpre stare da se podsetimo sta je bilo! kao debili!

Imam nesto da podelim sa vama.. Za pocetak ne snima se 4. sezona serije, vec 5. Znam, najpre, jer sam u kontaktu sa jednim glumcem i glumicom iz serije! Seriju otkupljuju vec, ima 6 meseci. -.- Meni su rekli da ce emitovanje serije poceti u septembru. Mom drugu su rekli u Junu a mojoj drugarici u februaru, za dan zaljubljenih. Verujem da je sve to laz. Ovi sa hepija mogu da postavlaju ova turska sra*a a ne mogu postenu i poucnu spansku seriju. Ja sam dosla do ideje da ih "napadnemo" na fejbuku, da im konstantno postavljamo na zid "vratite nam seriju crveni orao" i sl. Ali, na mojoj stranici, i ako ima preko 300 fanova, skoro niko ne zeli da ucestvuje u tome.. Pa se nadam da ce te mi vi barem pomoci.. Ostavicu vam link moje stranice da bi mogli da vidite o cemu je rec i da je lakujete ako zelite.. https://www.facebook.com/pages/٠-Águila-Roja-Crveni-Orao-٠/135519166554250 Puno vam hvala i nadam se nekom odgovoru. :D

konacno od 22.oktobra od 18:30. najpre stare a zatim i nove epizode ove popularne spanske serije!Voleo bih kada bi se dozvali pameti i nove ep.pustali po jednu nedeljno jer se serija jos uvek snima pa da ne bude kao i ranije da 3-4 nedelje gledamo novu sezonu pa onda cekamo godinu dana na novu.

Back