Sergej Trifunović priveden u Splitu: držao psa bez nadzora pa VREĐAO policiju! podignuta optužnica zbog remećenja javnog reda

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Glumac Sergej Trifunović priveden je danas na Opštinski prekršajni sud u Splitu, piše Dalmatinski portal. Kako saznaju, policija je stigla na plažuKaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog nemačkog ovčara.

Čini se da razgovor s policijskim službenicima nije najbolje prošao jer su Trifunovića, prema pisanju Dalmatinskog portala, uhapsili zbog vređanja policije. Protiv Trifunovića policija je navodno podigla prijavu zbog remećenja reda i mira, odnosno za vređanje policije i držanje psa bez nadzora.

Predložena je novčana kazna. Za prekršaj članka 17., tj. vređanje službene osobe, predviđena je kazna do 4000 evra, a za prekršaj članka 30., tj. držanje psa bez nadzora do 1000 evra.

(Kurir.rs/Index.hr)
1694223496700.png

Navikao buldog da se bahati, panduri u Srbiji ne smeju da ga privode jer je kao bio neko politicko moodo pa da ne guse politicke slobode. Bahati se kao fora, slobodno ponasanje, umetnik, svetska faca... a ljakse i primitivcina na kub.

Pre 15-tak godina je iznajmljivao stan u mom kraju, Retenzija i vidjao sam ga cesto u lokalnom kafeu Pool. A jednom sam imao i sukob sa govedom, blokirao mi automobil na parkingu njegovim fijatom, pored toga kafea. Drzao me vlasnik kafea da ne izgazim govedo jer je bio koorcevit, u stilu znas ko sam ja, mogu da radim sta hocu. Primitivna bahata budala.

Trifunovic je koorcevit, sta hoces, ko si bre ti, jedi g.ov.na, znas bre ko sam ja itd do trenutka dok ne naleti na nekog veceg od sebe a nema zastitu u pozadini od jos 5-6 spodoba koje ga podrzavaju. A posto je relativno sitan (za nas od 190 i vise) nema bas mnogo ljudi sa kojima bi mogao da se kaci (jer danas je 75% klinaca iznad 190) pa mogu misliti koliko se grize jer vecini mora da cuti jer ce da ga dobije..

Uzgred, opalili mu drugu kaznu istog dana za isto delo, koliki bolid moras da budes da opet padnes na istu stvar. No ovaj put se, pich.kica, nije kacila sa pandurima, ipak su mu u glavu uterali nesto znanja.

I za kraj, kada se docepao srpske teritorije Trifunovic je opleo splitske pandure poredeci ih sa ustasama iz Lore i iz 2.sv.rata. Koji "hrabar" covek, otisao im u goste, bahatio se tamo kao sto se bahati i po Srbiji, oni ga brzo uveli u red po zakonima te drzave, on tamo cuti kao p.ich.kica, a cim je presao granicu pokazuje svoje bahatost i primitivnost u punom izrazu. Primitivno govedo, kukavicko primitivno govedo. I on je u jednom trenutku bio jedan od vodja opozicije, on ima humanitarnu organizaciju za pomoc deci - dokaz i kakva je ta opozicija i dokaz da su hostlaperi u "humanitarnom" biznisu ( seca li se ko jos ex-manekenke Rebrace?).

Splitski panduri su dali jasan pravac delovanja beogradskim kolegama, splitske sudije jos ocitiji primer beogradskim - sa primitivcima samo po zakonu, striktno. I za 2 meseca niko po BGD nece setati uz kuce bez povodca ( pa nece biti napada kao na dete na igralistu na Karaburmi), u gradu necete gledati na trotoar da ne ugazite u ono sto vlasnici kucica nisu pokupili iza njih... a kad bi krenuli od tih stvari verovatno bi na kraju stigli do toga da hapse i preCednika zbog veza sa plantazama marihuane. No, ovo su lepa mastanja o uredjenoj Srbiji, lepa ali samo mastanja. I dalje ce Trifunovic da nekaznjeno divlja kao i svi ostali bahati, prevarantski, kriminalni likovi od saobracaja, komunalnih desavanja, politike, pa do privrede.

Помислили да је Србин, па га ухапсили.Неспоразум.
Uhapsili ga jer je pretio pandurima, nije to opovrgao, probao je da se vadi da je znak za zabranu uvodjenja kucica na plazu ( a ne pustanj sa povodca) prelepljen i da zato nije znao, onda ponovio isto delo, pa kad je dosao kuci poceo da ih pljuje kao ustase. A onda je od njih dobio i dodatnu zabranu, zabranu ulaska u sve zemlje EU na 3 godine. Bolid ne zato sto je "Srbin" nego zato sto i dalje divlja iako mu je predoceno da mora da se upristoji.

Uhapsili ga jer je pretio pandurima, nije to opovrgao, probao je da se vadi da je znak za zabranu uvodjenja kucica na plazu ( a ne pustanj sa povodca) prelepljen i da zato nije znao, onda ponovio isto delo, pa kad je dosao kuci poceo da ih pljuje kao ustase. A onda je od njih dobio i dodatnu zabranu, zabranu ulaska u sve zemlje EU na 3 godine. Bolid ne zato sto je "Srbin" nego zato sto i dalje divlja iako mu je predoceno da mora da se upristoji.
Zar zabrana ne vazi za celu EU? Ja sam citao da je dobio 1 godinu zabrana ulaska u HR.

Back