Сергеј Трифуновић о Чеди

MAXIMUS !:
Nije to poenta,mogao sam i druge da navedem ali nije po meni srpski glumac za oskara sigurno siptarski dzems bond,niti za mtv nagradu svetlana turѕki melos!

A sto se ovog prvog tice,nije kamikaza nego pravi junak po ugledu na vojvodu Stevana Sindjelica,nije on u naletu rušio tuđe, već je u odbrani svoje da ga tuđi ne prisvoje!!!
Koliko god da ti pričam o tome nebi ti to razumeo,nemaš interes i zato me ne čuješ!

"Ој војводо Синђелићу Српски сине од Ресаве равне,ој војводо Сиђелићу Српски сине од Ресаве равне..."

Poštujem boga našeg Isusa Hrista i njegove zakone,volim svoju porodicu,i branim moju otadžbinu, Srbiju! a svako neka brani svoju ali neka kaže jasno koja je !

Elvin:
aha...

radikali ne obožavaju legiju... :roll:

možda bih ti i poverovao da nisam čitao izlive divljenja forumskih radkala prema dotičnom gospodinu.

Можда један део симпатизера који не зна позадину деловања истог,
или га можда воле због доследности у послу којим се бави јер не преза да се обрачуна са онима који му сметају!
Али не треба изгубити из вида да је он само крпа и инструмент у рукама других,
а то што он своје праве намере добро маскира у нечије тренутне интересе то је курс снајка,Циа пола света су поробили!
Никада нисам рекао да је СРС идеална него да у постојећој ситуацији је готово једина која брине о националним интересима Србије и ...

MAXIMUS !:
Можда један део симпатизера који не зна позадину деловања истог,
или га можда воле због доследности у послу којим се бави јер не преза да се обрачуна са онима који му сметају!
Али не треба изгубити из вида да је он само крпа и инструмент у рукама других,
а то што он своје праве намере добро маскира у нечије тренутне интересе то је курс снајка,Циа пола света су поробили!
Никада нисам рекао да је СРС идеална него да у постојећој ситуацији је готово једина која брине о националним интересима Србије и ...
Тако је МАХИ, тако је. Лепо речено.
c014.gif

Lacibg:
Ма наравно, многи морају да схвате да нам је Србија и отац и мајка.
Али не напаљено или онако клиначки ... Србију морају да схвате озбиљно и дубоко, као светињу.

Управу си мислио сам на мајку која подразумева се да има и мужа,
а деца оца, само неку децу треба понекад стварно изгрдити,.
Србија је вечна док су јој деца верна!
само да се сви не понашамо буквално као деца па да се стално неки укаке и упишке у кревет или гаће јер нам после цела кућа смрди.
Није се Србија и кућа градила да нам је страх неке деце разграђује,
ко се боји нека пусти млађе храбрије спретније,чему страх ?будућност припада храбрима и наравно младима,само не онима који се продају за шаку $ и белог или вечно седе на црти!

Eraserhead:
Eto ovaj tvoj po stoti put ponovljeni snimak dokazuje u stvari samo jedno: da su svi oni koji u ovoj zemlji ucine nekome uslugu , potencijalne zrtve raznoraznih prevaranata i olosa. Cini dobro pa ce ti se jako lose vratiti.
Drugo kakva kradja? O cemu ti non-stop lupetas? Pa ocigledno je kuc*a zloupotrebila neciju dobrotu i nepaznju, da bi glasala u ime svoje majke. Buduci da postoje biracki spiskovi, i da se pri glasanju u iste potpisujes, i da se koristi obelezavanje, nemoguce je da ista osoba dva puta glasa.
AKO JE OVO NAJBOLJI "DOKAZ" KOJI IMATE, ONDA JE OVAJ REFERENDUM BIO JEDAN OD NAJDEMOKRATSKIJIH IKADA ODRZANIH NA OVOJ PLANETI.
Zato ili nadji nesto bolje (tj. gore) ili umukni vec jednom, ok?

Sta je tu organizovano? Organizovano bi bilo jedino ako su se clanovi izborne komisije unapred dogovorili sa vasom aktiviskinjom. Ocigledno je u pitanju izolovan slucaj i naivnost clanova komisije. Samo dokazuje da sledeci put kad vas neko nesto zamoli na ulici ili nekom drugom mestu, jednostavno ga posaljite u *******, mozda je aktivista LDP.

btw pre nego sto pogledam tvoj novi link, molim te reci mi da nije opet crnjanski vera. Pobogu ako nastavite ovako da je 'promovisete' postace poznatija od severine :D

eh pogledao (kad vec nema odgovora)... crnjanski vera - kakvo iznenadjenje :D
Crna (ne)Vero sta ti ovo treba....

Nego mozda ti kao jako bitan clan tvoje partije imas i informacije koliko ovakvih patrola ste imali. 10? 20? 30? Ne verujem da imate vise clanstva od toga. I ocigledno je uspelo samo jednom. Pa i to je dovoljan pokazatelj regularnosti referenduma.

inagadadavida:
Sergej Trifunovic je jedan od najvecih Srbskih umetnika, i glumaca.
Legija je , takodje jedan od Srbskih heroja, a Ceca je najbolja srbska pevacica svih vremena.[/quote}

Ahahahahahahah.....

Ceda je , naprotiv, iskompleksirani drogeras, koji samo pije drogu, i nista u zivotu ne radi.

pinkpanthsmejanjeyv0.gif

Takve treba hapsiti, a heroja Legiju pustiti , kao sto mu je Jocic i obecao, ali , doci ce dan da se to obecanje ispuni.Sergej ce dobiti oskara, kao najbolji glumac na svetu, a Ceca EMI, kao najbolja pevacica, samo kada dodju radikali na vlast.

pinkpanthsmejanjeyv0.gif
pinkpanthsmejanjeyv0.gif
pinkpanthsmejanjeyv0.gif

Ovde sam vec poceo da piskam od smeha!!!

urospo:

такав сам возио пре неких месец-два на једној свадби... АЛА ТО ИДЕ! ЉУУУУДИИИИИИ!
кад стиснеш гас мало јаче прилепи те за (кожно) седиште САМО ТАКО!
дизел 200 коња, 3000 кубика и колико год да стиснеш гас - мотор се АПСОЛУТНО не чује! само инерција се осети у стомаку и струјање ваздуха се можда мало чује једва не и мотор!
ФАНТАЗИЈА!

Back