Sergej Lavrov - Srbija ispunjavala sve preuzete obaveze iz Rezolucije 1244 SB

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To mi se nikako ne dopada. Šta sad hoće od nas, da mi je znati? OK, gasovod, nego da se ne dosete da nam uvale raketne sisteme.... Koliko nas vole, ne bi me začudilo da svoje voljne ciljeve presele kod nas, mi smo ionako dovoljno glupi da se radujemo tome...

Sta li su hteli Nemci od Hrvata kad su im pomagali da ostvare svoje ciljeve . Dqa li su se Hrvati u opste pitali , sta to svabe hoce od njih , ili su samo pevali Danke Dojtcland , a sve radi ostvarivanja svvojih ciljeva
Znam da ti je namera krajnje dobra , Dalibore .

Neverovatno . Rusi opet na strani Srba . Uprkos Dinkicu , Canku , Cedi , Kostresu ,polovini DS poslanika ,. Uprkos B92 , mnogih NVO , Galsa Amerike , Slobodne Evrope , Eu , Dojce Vele , kvazi urbanih nakaza . Uprkos NATO paktu , uprkos Borki Pavicevic , Srbijankui Turajlic , Biljani Srbljanovic , Teofilu Pancicu . Uprkos NDH , Slovenackoj , Bosnjackoj, Nemackoj diplomatiji .

Stvarno.........zato sve koji su protiv rusa u zatvor,a decu im oduzeti za sveki slucaj...

Sta li su hteli Nemci od Hrvata kad su im pomagali da ostvare svoje ciljeve . Dqa li su se Hrvati u opste pitali , sta to svabe hoce od njih , ili su samo pevali Danke Dojtcland , a sve radi ostvarivanja svvojih ciljeva
Znam da ti je namera krajnje dobra , Dalibore .
Ma namera mi jeste dobra, ali je i strah prilično realan. Ako želiš da naučiš nešto iz svoje istorije, možeš da predvidiš dosta toga... Inače, da, hrvati se jesu pitali za danke dojčland, jesu se naguzili i ljubili švapske guze. Isto kao i šiptari sa amerima. Ali eto, oni dobiše države i boljitak, a mi svojim ponosom ne... Zato me i plaši ovo s Rusima, oni jesu na našoj strani, ali sigurno ne zato što nas vole, već koriste našu naklonost pravoslavlju za svoje interese. E sad kakve, to je ono što me plaši...

Ma namera mi jeste dobra, ali je i strah prilično realan. Ako želiš da naučiš nešto iz svoje istorije, možeš da predvidiš dosta toga... Inače, da, hrvati se jesu pitali za danke dojčland, jesu se naguzili i ljubili švapske guze. Isto kao i šiptari sa amerima. Ali eto, oni dobiše države i boljitak, a mi svojim ponosom ne... Zato me i plaši ovo s Rusima, oni jesu na našoj strani, ali sigurno ne zato što nas vole, već koriste našu naklonost pravoslavlju za svoje interese. E sad kakve, to je ono što me plaši...

Pa ja se u glavnom i pozivam na istoriju .

Mi samo treba da vidimo jasno , koji su nasi nacionalni interesi , onako kako su to jasno videli i Hrvati i Siptari .
Po meni , samo nekoliko . Ekonomsko jacanje Srbije , sto mozemo ostvariti samo proizvodnjom i izvozom , a u tom smislu sa Rusijom imamo najpovlasceniji polozaj na svetu , jer samo je roba iz Srbije oslobodjena carina u Rusiji . Nisu Hrvati ni malo glupi sto su Kupili Frikom , Dijamant , 300 hiljada hektara zemlje u Vojvodini . Sad su oni najveci izvoznici iz Srbije u Rusiju . Naravno , zarada ide u Hrvatsku do toga .

Oslobodjenje Kosmeta , ali ovaj put bez Siptara u njemu . Ovo , mislim da nikako ne mozemo da ostvarimo bez saradnje sa rusima i njihovog aktivnog ucesca , makar u naoruzanju nase viojske .

Oslobadjanje Srbije od 5 kolone ... e tu nam rusi nikako ne mogu pomoci ... moramo sami ..
Ucvrcivanje Vojvodine u sastavu Srbije ... Sam gasovod ce tu dosta da uradi ... A kamo li .. da ne pricam sad .

Sprecavanje da se ikada pomjnovo dogodi nekakvo bombardovanje Sbije ... i ovo ce mo tesko bez Rusa ...

Pripajanje RS , naravno , samo ako Srbi iz RS to zele , a ja verujem da zele . I po tom poslu , neophodan nam je jak saveznik . A obzirom da je drugoj strani ,, Siptarima , Hrvatima , Muslimanima saveznik ( jasan i glasan ) EU , SAD , NATO , onda mi i nemamo bas nekog izbora .

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=11&status=jedna&vest=135914

deo o srbiji i rezoluciji 1244

O SRBIJI
NE KRŠE PRAVILA

PRIZNAVANJE nezavisnosti Kosova i Južne Osetije i Abhazije nije isto, i Rusiji se ne može zamerati da nije principijelna, rekao je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov objašnjavajući zašto Moskva ne želi da prizna Kosovo kao samostalnu državu:
- Želim da istaknem da je Srbija ispunjavala sve preuzete obaveze iz Rezolucije 1244 SB. Albanci nisu ispunili nijedan stav iz rezolucije. Ako se analizira Rezolucija, vidi se da je Srbija dosledno poštovala, a druga strana je pravila pritisak na Srbe. Takođe, nisu se vratili ni srpski graničari i carinici. Što se Gruzije tiče, ona se nije držala dogovora, već je krenula u rat.

nista novo za nas, ali dobro je da neko u svetu kaze ono sto zapadni mediji velikog brata precutkuju, i ko je remetilacki faktor, a ko cinilac stabilnosti, i pre, i sada, i sutra

Серегеј рулл

Back