gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Pevaju li ljudi u danasnje vreme jos uvek serenade pod prozorom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nego šta, ali ne pod prozorom takvima … Serenada se pevuši samo damama …Pevaju li ljudi u danasnje vreme jos uvek serenade pod prozorom?
jesi videla?Mislim da ni u kupatilu vise ne pavaju a kamoli serenade nekom ispod prozora..jedino u kafani sa tamburašima![]()
uopste nije bitno da li neko lepo pevaZbog glasovnih mogućnosti mogu jedino playback da koristim. Elem hendikepiran sam da koristim ovu metodu.![]()
mislim da svashta neshto drugo rade pod nechijim prozoromPevaju li ljudi u danasnje vreme jos uvek serenade pod prozorom?
Jel mogu da nacrtam portret ili celu figuru još bolje, bolji sam u likovnom nego u muzičkom!uopste nije bitno da li neko lepo peva
bitna je namera
nema da se vadite![]()
ne znam dal ovo moze da se uvaziJel mogu da nacrtam portret ili celu figuru još bolje, bolji sam u likovnom nego u muzičkom!![]()
Uvek se sve završii na aktu. Ali da, naravno portret....ne znam dal ovo moze da se uvazi
ne, serenada
portret za portret..nadam se da nisi aludirao na akt
moze gitara,ali ne moraHoces li jos gitaru, ruze i svjecice???
moze gitara,ali ne mora
a sta znam vise volim lale ili neko poljsko cvece
svece moze u krevetu, to je onda dodatni adrenalin u mom slucaju, posto odmah mislim na pozar
ne vidim problem![]()
brate, nesto se previse bavis mojim ukusom...
Pjenusavac i jagode???
Hoces li jos gitaru, ruze i svjecice???
Ja sam odlucila da se zamonasim u Koporinu, onda nema vise prosipanja obostranih serenadamožda bi rade pevao ali nisam sigurna da to želim ... ili želim
nekad sam mislila da bih volela da mi dođu pod prozor da prođu kroz ogradu ... sad ne mogu baš da prođu lako kroz ogradu a i nisam sigurna da mi to treba![]()
Ja sam odlucila da se zamonasim u Koporinu, onda nema vise prosipanja obostranih serenada