W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
значи добро си прошо ... значи могу да се бацим на часове певања, серенаде још пролазе код цица, ЈУПИuffff...jesam.jest da je zvucalo kao macke u teranju al nema veze.svidelo joj se
posle sam se i popeo kroz prozor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
значи добро си прошо ... значи могу да се бацим на часове певања, серенаде још пролазе код цица, ЈУПИuffff...jesam.jest da je zvucalo kao macke u teranju al nema veze.svidelo joj se
posle sam se i popeo kroz prozor
chika_doktor:joj fuj![]()
Gazdarica:Paaa, jeste da je za mene i dan danas idealan muskarac dogokos i sa gitarom u ruci, ali to nema bas nikakve veze sa serendama...
Bolje da me provoza na svom chopperu...
Zefirra:...ne zelish to , iskreno...
Hard as a rock:A, šta ako živiš na 11 spratuOnda mu treba el. gitara, pojačalo i razglas... eto ti koncert!
![]()
Ma, imam baršunast glas kao Dean Martin, a stas kao Deni De Vito!NovaIsta:ako ima glas ko pavaroti, ja gotova!!![]()
ali ako izgleda ko on........dzabe mu serenada![]()
a el moze serenada na plej bek?Hard as a rock:Ma, imam baršunast glas kao Dean Martin, a stas kao Deni De Vito!![]()
Ma, sve može i play i roll back! 8-)NovaIsta:a el moze serenada na plej bek?![]()
![]()
Jbt... ovo kao u Otpisanima, šef specijalne policije Mišić... :-(NovaIsta:e onda....pocni da pevas![]()