СЕРБСКА МАКЕДОНИЈА

Poruka
22.419
'Republika Makedonija - Skoplje' novo ime Makedonije?
Petak, 08 April 2005

ATENA - Grčki ministar vanjskih poslova Petros Molyviatis izjavio je u petak u Ateni da su Ujedinjeni narodi dobili prijedlog za preimenovanje naziva bivše Jugoslavenske Republike Makedonije u naziv Republika Makedonija-Skoplje.

"Specijalni izaslanik UN-a Mathew Nimic izložio je svoj prijedlog za promjenu sadašnjeg naziva makedonske države u Republika Makedonija-Skoplje", rekao je grčki ministar novinarima. Grčka je do sada odbijala priznati suverenost Makedonije koja se 1991. godine osamostalila.

Vlasti u Ateni osporavaju bivšoj jugoslavenskoj republici naziv Makedonija navodeći da u Grčkoj postoji pokrajina s istovjetnim imenom čiji je glavni grad Solun, podsjetio je Reuters.

Službena Atena smatra da bi naziv Makedonija za bivšu jugoslavensku republiku ukazivao na teritorijalne pretenzije prema Grčkoj.

Molyviatis je nagovijestio da su vlasti u Ateni spremne pregovarati u "pozitivnom i konstruktivnom smjeru" kako bi se došlo do prihvatljivog rješenja i izrazio nadu da će i druga strana pokazati istu spremnost.

Pošto su Sjedinjene Države prošlog studenog priznale formalan naziv makedonske države, grčki premijer Costas Karamanlis upozorio je da će dugogodišnji sukob "naškoditi" procesu pridruživanja Makedonije Europskoj uniji čiji je Grčka član.

S druge strane, Grčka važi za najvećega stranog investitora u Makedoniji.

U nastojanju da se pronađe kompromisno rješenje, pod okriljem UN-a, ove dvije balkanske države vode razgovore duže od jednoga desetljeća.

ИЗВИЊАВАМ СЕ ЗА ЛАТИНИЦУ.

Headhunter:
"Stani malo Miskovicu,

ukoci malo Miskovicu,

kazem stani malo Miskovicu,

ako ti neko do sad nije rekao - evo ja ti kazem:

Ukoci malo Miskovicu, stani vise Miskovicu...
"

:lol: :lol: :lol:

Ljudi, zaustavite tog Miskovica, jel vidite da Head ne moze sam da se odbrani od njega....pre neki dan je imao akciju da tim MIskovicem, pa se taj primio i sad opet skace na Heada.......a Head je u poslednjih nekoliko dana bio u guzvi, pederisao se gde je stigao( zamislite stigao je cak i na forumu da se DOPUNJUJE) sad ga boli pozadina od tog silnog pederluka....Ali avaj. Miskovic to ne interesuje pa bi jos malo dr(gu)uzenja sa punoglavcem.

Evo i ja se pridruzujem akciji:

ukoci malo Miskovicu - ne moze vise covek da izdrzi

kazem stani malo Miskovicu - moras da dodjes na red, od njegove mokre brace

ako ti neko do sad nije rekao - evo ja ti kazem: coveka boli sve zivo, ti si nezajazljiv

Ukoci malo Miskovicu, stani vise Miskovicu - covek ne moze da sedne na stolicu, verovatno sad sedi kod nekog mokrog brata u krilo...

POMOZITE I VI, DA MISKOVIC OSTAVI COVEKA NA MIRU BAR NEKOLIKO SATI, A POSLE NEK NASTAVE NJIHOVO PEDERISANJE

Sta ono rece Vucic na B92 o gej turizmu? Kako je otvoren i liberalan? A ceznja mu iz osmeha izvirivala ...
Da li je to prvo razotkrivanje gej patriotskog bloka?

urospo:
Headhunter:
"Stani malo Miskovicu,

ukoci malo Miskovicu,

kazem stani malo Miskovicu,

ako ti neko do sad nije rekao - evo ja ti kazem:

Ukoci malo Miskovicu, stani vise Miskovicu...
"

:lol: :lol: :lol:

Ljudi, zaustavite tog Miskovica, jel vidite da Head ne moze sam da se odbrani od njega....pre neki dan je imao akciju da tim MIskovicem, pa se taj primio i sad opet skace na Heada.......a Head je u poslednjih nekoliko dana bio u guzvi, pederisao se gde je stigao( zamislite stigao je cak i na forumu da se DOPUNJUJE) sad ga boli pozadina od tog silnog pederluka....Ali avaj. Miskovic to ne interesuje pa bi jos malo dr(gu)uzenja sa punoglavcem.

Evo i ja se pridruzujem akciji:

ukoci malo Miskovicu - ne moze vise covek da izdrzi

kazem stani malo Miskovicu - moras da dodjes na red, od njegove mokre brace

ako ti neko do sad nije rekao - evo ja ti kazem: coveka boli sve zivo, ti si nezajazljiv

Ukoci malo Miskovicu, stani vise Miskovicu - covek ne moze da sedne na stolicu, verovatno sad sedi kod nekog mokrog brata u krilo...

POMOZITE I VI, DA MISKOVIC OSTAVI COVEKA NA MIRU BAR NEKOLIKO SATI, A POSLE NEK NASTAVE NJIHOVO PEDERISANJE

Ti gej-guz-patrioti su buduca (i sadasnja) propast Srbije. Ono - ko sta radi prozivaju pedere, manjine itd. A CEZNJIV OSMEH IM IZVIRUJE! :)

Dakle ****** iz ormara vladaju "patriotskim" blokom.
A na ovom forumu, evo prvi je izasao Kazanova, sam za sebe prica kako je ***** i sta bi sve radio sa muskarcima.
(Dok ovaj uros, je kratko i jednostavno budala, ***** mozda i nije. Mada se sumnjivo hvata za iste- evo vec ce biti 5 tema i 50 postova njegove opsednutosti istim.
Decko je ili mentol, ili takodje prikriven ***** :oops: )

Headhunter:
Ti gej-guz-patrioti su buduca (i sadasnja) propast Srbije. Ono - ko sta radi prozivaju pedere, manjine itd. A CEZNJIV OSMEH IM IZVIRUJE! :)

A na ovom forumu, evo prvi je izasao Kazanova, sam za sebe prica kako je ***** i sta bi sve radio sa muskarcima.
(Dok ovaj uros, je kratko i jednostavno budala, ***** mozda i nije. Mada se sumnjivo hvata za iste- evo vec ce biti 5 tema i 50 postova njegove opsednutosti istim.

A ti bi vjerojatno da i tebe malo poduhvate, pa daješ do znanja da si tu... :roll:

analiticar:
Headhunter:

A ti bi vjerojatno da i tebe malo poduhvate, pa daješ do znanja da si tu... :roll:

Bitno je da se slazes da su oni gej-patriote. Ostalo cemo lako da analiziramo :)

analiticar:
Headhunter:

Pa to je kao kad bi tebi neko rekao sa tvojih 620 postova, da bi ti voleo da se registrujes na ovom forumu u pises postove...

Znaci on je odavno "poduhvacen" pederlucima, covek je od toga prolupao, vise ni sam nezna sta pise sve ovde, a kamoli neko drugi...

urospo:
analiticar:
Headhunter:

Pa to je kao kad bi tebi neko rekao sa tvojih 620 postova, da bi ti voleo da se registrujes na ovom forumu u pises postove...

Znaci on je odavno "poduhvacen" pederlucima, covek je od toga prolupao, vise ni sam nezna sta pise sve ovde, a kamoli neko drugi...

Eto, niti sam spomenu tebe, niti pederluke, a ti si se uhvatio i za 1 i za 2... Dakle ti si jedini zaista opsednut tim pederlucima (kao pravi gej-patriota) :P

Headhunter:

И ТИ СИ НЕМПИСМЕН КАО И ГЊИДИОН. ИМАШ ДВА ПОСТА И САМО ПОНАВЉАШ. БРАВО СОРОШ ВАС НЕШТА СЛАБО ФИНАНСИРА.
А ОВО ЈЕ О СЕРБСКОЈ МАКЕДОНИЈИ А НЕ О ВАШИМ ПЕДЕРЛУЦИМА САТАНЕ И СЕКТО.

Ish Satano!

Михајло:
Headhunter:

И ТИ СИ НЕМПИСМЕН КАО И ГЊИДИОН. ИМАШ ДВА ПОСТА И САМО ПОНАВЉАШ. БРАВО СОРОШ ВАС НЕШТА СЛАБО ФИНАНСИРА.
А ОВО ЈЕ О СЕРБСКОЈ МАКЕДОНИЈИ А НЕ О ВАШИМ ПЕДЕРЛУЦИМА САТАНЕ И СЕКТО.

Бл:
Македонија је увек Сербска била.

Svakako da nije.Nakon WW2 ona je republika u sastavu federacije i sa pravom na samoopredeljenje(sto je jedna velika civilizacijska tekovina)sto je i iskoristila 90-ih kada je postojala mogucnost da se jedna cela republika anektira od strane srpskog rezima!Mnogo ima glasova koji negiraju subjektivitet te zemlje i svode je na srpsku provinciju sto je strasno!NIKO NEMA PRAVA DA NEGIRA POSTOJANJE JEDNOG NARODA I DRZAVE!!!Makedonija postoji sa svojim gradjanima,a Srbija sa svojim!O eventualnom ujedinjenju tih zemalja moraju se pitati oba subjekta ravnopravno!

Uzgred, beskrajno je interesantna fasciniranost homoseksualizmom. Svi kompleksashi su se uspanicili od "pederskog lobija", kao da svi homoseksualci ovog sveta pikiraju bas na njihovu bulju.
U onoj prici o agresivnim homofobicnim latentnim homoseksualcima definitivno ima nesto. Ne mogu da zamislim da bi neko ko je ZAISTA heteroseksualac TOLIKO izmisljao povode da tupi o homoseksualcima, na svim mogucim temama...

zox:
Бл:

Svakako da nije.Nakon WW2 ona je republika u sastavu federacije i sa pravom na samoopredeljenje(sto je jedna velika civilizacijska tekovina)sto je i iskoristila 90-ih kada je postojala mogucnost da se jedna cela republika anektira od strane srpskog rezima!Mnogo ima glasova koji negiraju subjektivitet te zemlje i svode je na srpsku provinciju sto je strasno!NIKO NEMA PRAVA DA NEGIRA POSTOJANJE JEDNOG NARODA I DRZAVE!!!Makedonija postoji sa svojim gradjanima,a Srbija sa svojim!O eventualnom ujedinjenju tih zemalja moraju se pitati oba subjekta ravnopravno!

Права је трагедија колико Ти не знаш српску историју, колико не знаш или не желиш да погледаш чињеницама у очи, да сазнаш ИСТИНУ -
*ебо Те друг Тито..

eremita:
zox:
Бл:

Права је трагедија колико Ти не знаш српску историју, колико не знаш или не желиш да погледаш чињеницама у очи, да сазнаш ИСТИНУ -
*ебо Те друг Тито..

Pa zar avnojevske granice nisu istorijska cinjenica?
Zar Makedonija nije medjunarodno priznata drzava?Ako ovo za tebe nije ISTINA,onda imas ozbiljan problem psihicke prirode!Ako je nekad Makedonija bila u sastavu srpske drzave,sada vise nije i po tvojoj logici komotno mozemo da Solun,BIH,Albaniju...proglasimo srpskim teritorijama sto je svakako suludo!!!

Zavisi kako prikupljas informacije.....
Vidi ovo, narod koji sebe naziva Makedoncima od drugog svetsko rata... je narod koji je nepostojan kao takav... kako oni mogu sebe da nazivaju imenom makedonskog naroda koji je nekad postojao, mada i sada postoji... ali zajedno sa Atinjanima, Spartancima i ostalim se slio u jedan grcki narod... kako oni kao Sloveni uzimaju ime i zastavu nekadasnje grcke drzave?

Nexus 6:
LePiaf:
Izmedju ovog Mihajla i Bl vlada mrtva trka u postavljanju imbecilnih tema. Iskreno se radujem svakom njihovom sledecem post-u.

vlada mrtva trka jer je to ista osoba...

'de je sada Djenka da podseti na pravilnik...

Ко год је нормалан личи једно на другога, па ти се причињава једна те иста особа.

Back