SERBS in Germany ( flight gear collector )

NEXUS-Germany

Početnik
Poruka
2
Zdravo out there,

nov sam korisnik.
Zovem se Goran i zivim u Njemackoj.

O meni,
-->ja skupljam moderne pilotske opreme, ejection seats i pilot slemove.
Nasao sam ovaj forum preko google search option.

Malo mi tesko ide nas jezik jer ga skoro ne koristim ovde (a i skim?)

Inace trazim kontakte sa nasima iz "JUGE"
...tako mi i dalje odavde zovemo taj nas bivsi sastav dole na balkanu :-)

Ko hoce da se mi se javi, slobodno.
Moji su dole iz SU .

Ja sam i na ebay poznat kao neomatricks

ok, toliko od mene.
Puno pozdrava
a i bicu skoro dole da posetim´rodbinu u SU, NS i u NIS'u.

Ako nekome nesto treba,
na ebay'u vidite sta sve dobijam i prodajem itd..
Zivim blizu Amere base u Germany,
tako da svega mogu dobiti :-)

Best regards Goran
NEXUS-Germany

Pozdrav.

Ja sam kolekcionar vojnih oznaka i opreme, uglavnom od specijalnih jedinica. Ima par stvari koje bih voleo da nabavim a ovde toga nema... Prva stvar je US M1 slem sa mitchell pattern camo navlakom, dakle slem iz rata u Vijetnamu. A druga stvar su jungle boots, originalne USA a ne neke iz Kine... Voleo bih i neke oznake al' o tom' po tom'...
Nije bas da je ovo u domenu ratnog vazduhoplovstva al' vidim imas svega lepog na prodaju a i bolje je da kupujem od tebe, ako vec mozes da nabavis ovo, nego od nekih drugih.

Pozdrav!

Pozdrav.

Ja sam kolekcionar vojnih oznaka i opreme, uglavnom od specijalnih jedinica. Ima par stvari koje bih voleo da nabavim a ovde toga nema... Prva stvar je US M1 slem sa mitchell pattern camo navlakom, dakle slem iz rata u Vijetnamu. A druga stvar su jungle boots, originalne USA a ne neke iz Kine... Voleo bih i neke oznake al' o tom' po tom'...
Nije bas da je ovo u domenu ratnog vazduhoplovstva al' vidim imas svega lepog na prodaju a i bolje je da kupujem od tebe, ako vec mozes da nabavis ovo, nego od nekih drugih.

Pozdrav!

A nesto iz US Army, WW2?

Back