Serbian Mind/Intelligence - The Best In The World, maybe The Best in Milky Way!

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Srbi treba da izvoze Pamet... Nikada toliko Pameti, dobre, kvalitetne, gajene, pazene i mazene na domacim penzijama i roditeljskim stanovima nisam video... Ugojena, odgajana domacinski, pazljivo formatirana u malom prostoru, na rasnoj vrhunskoj RTS1 i RTS2, PINK, B92, TV Palma... Razvijana lokalno za globalne potrebe.

Tolika kolicina srpske pameti NE moze da se cela upotrebi/potrosi u Srbiji, stoga je treba flasirati i izvoziti kao Srpski Brend u EU i USA (Serbian Mind/Intelligence, handle with extreme care).

Jedini problem sa pamecu, srpskom: nestabilna, too fragile... :mrgreen:

Sta vi mislite, dragi diskutanti?! :rtfm:

_nobody_

Ja sam više nego oduševljena tvojim nadmoćnim visokointelektualnim promišljanjem, sa kojim gadljivo posmatraš tu lezilebovićku omladinu što jede maminu i tatinu penziju, gleda pinkove i erteesove, seljaka dupe iz jedne fotelje u drugu i filozofira po ceo dan. I u pravu si apsolutno!

Bitange jedne, posla na sve strane, ali oni neće da rade! Neće ni da se sele od mame i tate i da započnu svoj samostalni život - samo filozofiraju po ceo dan kako su završili fakultete i radili kod privatnika van struke na crno (jer posla u struci nema) i kako im je gazda ostao dužan dve plate, pa su poslednja dva meseca kupovali doručak od maminih i tatinih para i švercali se u gradskom. Ili pokušavaju da se izbore za sebe i upuste se u neke frilenserske vode, pa osim što žive i dalje u roditeljskom domu, kradu i državu, jer to malo poslova što skupe odrade na crno, pare sebi u džep, a državi ćorak. Naravno, država ih ne bi odrala, čak bi im dala i regularnu zdravstvenu knjižicu, da ne moraju da lažu (u slučaju nezaposlenosti) da žive kao podstanari kod roditelja, kako bi uopšte dobili zdravstvenu zaštitu. Mislim, šta će njima uopšte zdravstvena zaštita? Sve su to probisveti, lažovi i kriminalci!

Ja ih znam dosta baš i mogu ti reći da si sasvim u pravu, nema mesta površnom laprdanju i glupim generalizacijama čisto iz razloga da se nešto napiše i stekne utisak sopstvene velike pameti, kad se napisano pročita.

Poslednja izmena:
Ja sam više nego oduševljena tvojim nadmoćnim visokointelektualnim promišljanjem, sa kojim gadljivo posmatraš tu lezilebovićku omladinu što jede maminu i tatinu penziju, gleda pinkove i erteesove, seljaka dupe iz jedne fotelje u drugu i filozofira po ceo dan. I u pravu si apsolutno!

Ja jesam bio sarkastican, a ti si dokazala da nad sarkazmom ima sarkazam... Jedino sto onih 17,5 meleardi ('iljada miliJona u prevodu) ojra duga za poslednjih 12+ godinica nisu nimalo sarkasticni... Nego surovo realni, ali bez ikakvog ostatka. Ziveli oni ili ne (ti sitnicavi tricavi ojrici) kod mame i tate, i radili na crno ili ne... Dapace, cak dagusce! :whistling:

_nobody_

Božidar Đelić
♦ kuća od 425 kvadrata
♦ šuma 32 ara
♦ firma Haus ov Jurop invest B.V. - 100 % udela
♦ SCI ALMIL - 99,00 % udela
♦ plata - 122.000 dinara

Dragan Đilas
♦ stan od 90 kvadrata
♦ automobil „saab“
♦ automobil BMW
♦ firma Multikom grup d.o.o. - 25% udela
♦ plata -116.109,77 dinara
_______

Eto... Pametnih Srba, malo jeli pa ustedeli, Miki Maus cak 11 miliona ojra, a Dzido cak 500 milioncica! Ljubi ih maja i taja, tako pametne, kao i svi Srbi!

:whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

Back