Šerbedžija slavi 30 godina braka sa 2 decenije mlađom Lenkom! Glumac se emotivnom porukom obratio supruzi: Još se držimo sa ruke

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.373
ŠERBEDŽIJA SLAVI 30 GODINA BRAKA SA 2 DECENIJE MLAĐOM LENKOM! Glumac se emotivnom porukom obratio supruzi: Još se držimo sa ruke

Rade Šerbedžija i Lenka Udovički obeležili su 30. godišnjicu braka. Tim povodom glumac se oglasio emotivnom porukom.

- Večeras je 30 godišnjica Lenkinog i moga venčanja... Vjenčali smo se u Beogradu 29. 6. 1991. godine... Mjenjali smo gradove i države. Rodili smo troje djece. Napravili smo vlastiti teatar na najljepšem otoku na jadranskom moru. Imamo divnu obitelj. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke..

Uz poruku glumac je ostavio i pesmu "Filipa Kljajića 32". Inače, ova pesma je posvećena Lenki, a naziv nosi po ulici u kojoj se stanovala kada su se upoznali.

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3719507/rade-serbedzija-lenka-udovicki-30-godina-braka
...............................
ljubav ne zna za godine?

ljubav ne zna za godine?
Sere seronja, Serbedzija je kurvis belosvetski.
Pogledaj "Prosjaci i sinovi", nakon "Naseg malog mista", omiljena serija.
Evo kako mu je u seriji izgledalo vjencanje:

Ne znam da li si gledao cijelu seriju, ali jedna od najboljih stvari iz bivse drzave.

Ovako zamisljam svoju krv i brata @Krishna kada se bude zenio.

:mrgreen:

ŠERBEDŽIJA SLAVI 30 GODINA BRAKA SA 2 DECENIJE MLAĐOM LENKOM! Glumac se emotivnom porukom obratio supruzi: Još se držimo sa ruke

Rade Šerbedžija i Lenka Udovički obeležili su 30. godišnjicu braka. Tim povodom glumac se oglasio emotivnom porukom.

- Večeras je 30 godišnjica Lenkinog i moga venčanja... Vjenčali smo se u Beogradu 29. 6. 1991. godine... Mjenjali smo gradove i države. Rodili smo troje djece. Napravili smo vlastiti teatar na najljepšem otoku na jadranskom moru. Imamo divnu obitelj. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke..

Uz poruku glumac je ostavio i pesmu "Filipa Kljajića 32". Inače, ova pesma je posvećena Lenki, a naziv nosi po ulici u kojoj se stanovala kada su se upoznali.

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3719507/rade-serbedzija-lenka-udovicki-30-godina-braka
...............................
ljubav ne zna za godine?
Па то је лепо. Ето, успевају такви бракови.

Kakvu su to 'takvi' brakovi?
Da li misliš na brak uopšte, ili specfično za ovu temu na brak umetnika?
На брак када је разлика у годинама тако велика. Упркос том јазу, ипак функционише складно. Људи истих година не умеју некада да функционишу.

Posle glumatanja nekih nepostojećih Ruskih oligarha terorista nisam gledao nijedan njegov film.
...........................................................................................................................................................
Zato ga je Ljuba Tadić ipak prevazišao u svakom umetničkom pogledu.

Posle glumatanja nekih nepostojećih Ruskih oligarha terorista nisam gledao nijedan njegov film.
...........................................................................................................................................................
Zato ga je Ljuba Tadić ipak prevazišao u svakom umetničkom pogledu.
stvar ukusa. Meni je LJ. T. totalno antipatičan lik

i Ljuba je imao kalup u koji se najbolje uklapao.

Šta bi ti izdvojio kao Ljubinu dobru glumu?
Ti tražiš da se nešto izdvoji kad je tačno je da ima kalup iz filma u film i nije pobegao od njega , glumio je sebe , ostao sebi dosledan , filozof.
Rade pak ima i on svojih kalupa mada nije u toj meri filozof, i jedini kojeg je Rade razočarao je Zoran Radmilović jer je mislio da je Rade Hrvat .

Odlika najvećih glumaca je gluma , da se transformišu u ulogu i druge ososbe a navedite mi koji su to neprepoznatljivi iz uloge u ulogu .
retko da može da se izdvoji (meni ne pada ni jedan na pamet) glumac koji nije ukalupljen. Obično se proslavi sa n3ekom ulogom i onda mu mahom takve uloge kasnije nude.

Rade je ozbiljan, školovan glumac koji je često glumio u Šekspirovim dramama. Recimo

Da proslave se i pretpostavljam po scenariju traže kalupe koje su već videli.
............
Pustio si ovaj snimak gde glumi, ali i do dana danasnjeg uvek isti pokreti ista mimika isti tempo .
Ma možda to samo meni izgleda Mita .
Jeste, prepoznatljivo je. Meni su svi glumci prepoznatljivi

Mislim da je stanje duse bitnije od fizickog izgleda,godina...sve to je prolazno sem onog kakvi jesmo "unutar nas" samih
И лепота прође, и нагон за сексом прође али то каква си особа, то се неће променити.

Tacno!A tvoj potpis je fenomenalan! I blog ti je sjajan!
Хвала. Мој друг је изговорио ту легендардну реченицу. Затим је мој професор рекао: "Митићу, ти си једна велика будала".

Back