Septum

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.030
Другари... имам једно озбиљно питање...
да не залазим у детаље... заказана ми је операција девијације носа...септума...
Сав сам здрав и прав и све сам папире и резултате скупио, тако да ми само остаје да легнем за који дан...
Но, негде сам чуо/прочитао да се то дан после иде кући, међутим, одем данас да проверим и кажу ми да се остаје 7 дана у болници, да се пети дан ваде туфери и то...
Рекли су ми да то није затвор и да могу на свој захтрев да изађем кад хоћу, а како сам неке јако важне планове направио за те дане после операције, занима ме, колико је стварно неопходно да останем у болници?
ону праћку сам приличноп сигуран да и сам могу да напривим и мењам кад год ми затреба, ту нема никаквог другог превијања или бриге за рану до тог петог дана, млад сам здрав и као коњ јак... не видим зашто бих смрдљао по болници толико времена...
Ујутру идем да нађем тог бату који ће да ме оперише с њим да попричам на исту тему, али још које мишљење никако неће да ми шкоди...

Iskreno ne znam nikoga ko je to skoro operisao...
Ali ako ti predlazu da ostanes,mozda je bolje da ih poslusa,bar prva 3-4 dana,pa ces videti kako ce ti biti.
Iz dva razloga,mislim da je u pocetku neprijatno bolno,i bolje da im budes na oku.Drugo,i sam znas da oni u bolnicama nemaju mesta bas mnogo,i ako ti predlazu da odlezis,znaci da imaju dobar razlog.
Sta god da resis,srecno i brz oporavak!!!

На бол сам се спремио још кад сам решио да то средим..Идем јутрос до њега, да видим какав је његов суд по питању раног одласка...

На бол сам се спремио још кад сам решио да то средим..Идем јутрос до њега, да видим какав је његов суд по питању раног одласка...
ma kažem nema tu bola osim malog ali oštrog posle pešes dana kad vade tufere

Тја... преживљавало се и горе... неће, каже, пре тих пешес дана да ме пусти... мислим, могу ја да изађем, али није баш рад да се сложи с тим...
но... планови су померени, а како ћу да се оперем за то што сам изневерио, остаје да видим...
јављам се кад се вратим...

Back