M mercedes1974 Obećava Poruka 65 26.08.2022. u 19:29 - septembar 7 dana letovanja #1 dali ima neko dobar predlog za sedam dana odmora u septembru..koju bi mi detinaciju preporucili...hvala svima na iskenim preporukama..
dali ima neko dobar predlog za sedam dana odmora u septembru..koju bi mi detinaciju preporucili...hvala svima na iskenim preporukama..
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.147 26.08.2022. u 19:30 - septembar 7 dana letovanja #2 Pa nesto blizu halkidiki ,da ne ides 3 dana nemas vremena ni da se raspakujes
Kćerka Direktora Cirkusa Legenda Poruka 59.421 26.08.2022. u 19:32 - septembar 7 dana letovanja #3 mercedes1974: dali ima neko dobar predlog za sedam dana odmora u septembru..koju bi mi detinaciju preporucili...hvala svima na iskenim preporukama.. Kliknite za proširenje... Ja idem u Tursku, Kemer, septembar je tamo divan ali cijene su iste kao i u sezoni.
mercedes1974: dali ima neko dobar predlog za sedam dana odmora u septembru..koju bi mi detinaciju preporucili...hvala svima na iskenim preporukama.. Kliknite za proširenje... Ja idem u Tursku, Kemer, septembar je tamo divan ali cijene su iste kao i u sezoni.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.882 26.08.2022. u 20:18 - septembar 7 dana letovanja #4 Krf,...imaju aranžmane i na 7 dana, ako ideš avionom to je ok, varijanta. Ali ako se ide u prvoj polovini septembra.
Krf,...imaju aranžmane i na 7 dana, ako ideš avionom to je ok, varijanta. Ali ako se ide u prvoj polovini septembra.
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 26.08.2022. u 20:39 - septembar 7 dana letovanja #5 Grcka, Turska, Krit... U sustini manje vise mozes jos svuda u prvoj polovini septembra...Obilzak bilo kojih gradova je takodje lepo
Grcka, Turska, Krit... U sustini manje vise mozes jos svuda u prvoj polovini septembra...Obilzak bilo kojih gradova je takodje lepo
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.191 26.08.2022. u 21:01 - septembar 7 dana letovanja #6 gledala sam weather.com, u grčkoj ponegde ne ide preko 30 a negde ide. na jadranu CG možda toplija a cro manje od 30 turska 33 u istri može i da se oseti malo zime - noću? - a ovo ostalo je ok stare kosti more je valjda toplo, meduza jedino ako se negde zapatilo, inače sept početak naročito treba da je OK
gledala sam weather.com, u grčkoj ponegde ne ide preko 30 a negde ide. na jadranu CG možda toplija a cro manje od 30 turska 33 u istri može i da se oseti malo zime - noću? - a ovo ostalo je ok stare kosti more je valjda toplo, meduza jedino ako se negde zapatilo, inače sept početak naročito treba da je OK
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.191 26.08.2022. u 21:02 - septembar 7 dana letovanja #7 Lorelajn: Grcka, Turska, Krit... U sustini manje vise mozes jos svuda u prvoj polovini septembra...Obilzak bilo kojih gradova je takodje lepo Kliknite za proširenje... gledam i krf je topliji, kod olimpa ili skijatos nešto manje hehe baba može i druga polovina da bude OK mada to izgleda zavisi od godine, može i jadran da bude OK
Lorelajn: Grcka, Turska, Krit... U sustini manje vise mozes jos svuda u prvoj polovini septembra...Obilzak bilo kojih gradova je takodje lepo Kliknite za proširenje... gledam i krf je topliji, kod olimpa ili skijatos nešto manje hehe baba može i druga polovina da bude OK mada to izgleda zavisi od godine, može i jadran da bude OK
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.191 29.08.2022. u 22:24 - septembar 7 dana letovanja #8 ima i temperatura mora, antalijska regija je 28 stepeni C jadran je npr 23-25 ok možda u praksi bude OK ...
ima i temperatura mora, antalijska regija je 28 stepeni C jadran je npr 23-25 ok možda u praksi bude OK ...