Seoul

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889

Kada bih imala prilike, otisla bih u Seoul (Seul) u to ne kao turista koji ostaje samo jedan dan vec osoba koja ce da zivi tamo.
Grad je prelep. Ima toliko predivnih i zanimljivih stvari i zaista je ogroman.
A i tamo bi mi neke stvari i osobe koje volim bile pristupacnije nego sto su trenutno ovde.

Radio jedno vreme tamo, prelep u пролеће кад су масовне свадбе и девојке у прелепим венчаницама.
иначе јако воле бели лук ,кухиња су им сарме са месом које гуташ у залогају и чењем белог лука.
Осим тога јако воле пресну рибу коју служе у дрвеним кутијама прекривеним васабијем.
Кад сам био били су пејджери па су се стално јављали женама на телефон.
Иначе већинска религија је будистичка али има и Хришћана доста због америчког
утицаја и војних база које се тамо налазе. Постоји јак анимозитет према севрнокорејанцима
због рата и ужаса који су од њих претрпели. Иначе слободни су да се крећу по Кини као
западњаци.

Seul je fantastičan i urbanistički najpametnije ili jedan od onih, a koje sam ja video, osmišljenih gradova na svetu. Gore, na forkama, sam postavljao neke lepote Seula. Ljudi su preljubazni, a vodili su nas u privatnu kuću da dočaraju tradicionalnu hranu i uopšte taj neki život. Išao sam poslovno. Realno, turistički teško da BiH video.

Kada bih imala prilike, otisla bih u Seoul (Seul) u to ne kao turista koji ostaje samo jedan dan vec osoba koja ce da zivi tamo.
Grad je prelep. Ima toliko predivnih i zanimljivih stvari i zaista je ogroman.
A i tamo bi mi neke stvari i osobe koje volim bile pristupacnije nego sto su trenutno ovde.
kulturni šok bi ti bio možda prevelik

zaista? hm, a zbog čega?
takav utisak sam stekao, kao da su prilično samodovoljni i ne ulaze u šira društva. Takođe znam da u Seulu često ne možeš da uđeš u barove kao ne-koreanac...nebitno koje si nacije ili rase. Bio je i dokumentarac neki o tome. Devojke koje odu za stranca naročito ne-azijata su prilično izložene preziru,opet nebitno ko je u pitanju.

20160221000343_0.jpg

wsuz1zbmg1351.jpg

optimize

Seul, bile nekada neke olimpijske igre.
Grad procvetao. Ali ... dodjose neki pirincani ljudi veseli i naseli se ga.
I kako to biva ulropastise.
Jednoga dana mozda, ali samo mozda, ce i Seul biti zanimljiv za forengere. Do tada ostanite uz radio Moskwu :D

Back