Seoba za Rusiju

Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama.
Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača.
Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne.
Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali.
Mesto na kome živimo je očigledno prokleto.
Mnogo smo naroda izgubili.
Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju.
Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo.
Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde.
Eto to je nekakav moj predlog
Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi.
Možda bolje i tako nego da uludo ginemo svako malo.

Ja bih se vrlo rado iselio ali šta ću tamo sam sa porodicom.Nije poenta u meni nego u celom narodu.Ti se ne bi selio?Želiš da ti u budućnosti pomognut nekim psetom koje ovde nabasa potomke kolje i žive spaljuje neki okolni ljudožder,dal hrvat ili šiptar,bugarin,mađar,muslimančuga?
Jeli to stavljaš na rizik?
Ja bih se iselio odavde i nikad se ne bih vratio i zapalio bih sve sto imam od nekretnina samo pokretno bih odneo.

Вас са политике преселити у Русију ил Америку, коме како је драго,
а овде да остану да живе они којима је до ове земље стало.

Back