Seoba za Rusiju

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.307
Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama.
Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača.
Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne.
Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali.
Mesto na kome živimo je očigledno prokleto.
Mnogo smo naroda izgubili.
Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju.
Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo.
Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde.
Eto to je nekakav moj predlog
Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi.

Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali.
Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju.
Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo.
Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde.
Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi.

Ideja i zamisao su na mestu.

Vatikan nikad nece prestati da pritisce Srbe na Balkanu jer su oni jedini narod koji zeli samostalnost i pruza otpor. Placena je velika cena znog toga a u buducnosti to vodi ka potpunom nestanku srpskog naroda.

U Srbiji je prosle godine bilo preko 53000 vise umrlih nego rodenih. Dodaj tome i migracije ka EU, Kanadi, Australiji, SAD....To znaci da Srbija godisnje gubi i do 100.000 stanovnika. To je milion za 10 godina a Srbija ima manje od 7 miliona vec danas. Znaci par decenija i potpuni nestanak. Odlazi mlado reproduktivno stanovnistvo sto znaci da ce stanje biti samo gore u buducnosti.

Ima i navala migranta koji su postali svakodnevnica i normalna pojava.

Preseljenje u Rusiju moze dovesti do potpune revitalizacije. Ne bi vise postojala fizicka pretnja i stratadanja. Rusija je najveca drzava na svetu i ima ogroman prostor.

map-of-russia.gif

Sviđa mi se način na koji razmišljaš, ali Srbinu je draži i ljepši eVro, dolar i funta nego 10 rublji..mislim da je jasno šta želim reći

U zamenu za preseljenje Rusiji ponuditi da sav svoj nuklearni i hemijski otpad ravnomerno prospe po celoj Srbiji,Republici Srpskoj i Crnoj Gori.Svuda odakle Srbi odlaze.Sav otrov i hemikalije.Da niko nikada našu zemlju ne može da koristi čak ni kao put do drugih država.
Mi Srbi.Da se preselimo i počnemo miran život daleko od neprijatelja.Da se posvetimo svom svakovrsnom oporavku.

U zamenu za preseljenje Rusiji ponuditi da sav svoj nuklearni i hemijski otpad ravnomerno prospe po celoj Srbiji,Republici Srpskoj i Crnoj Gori.Svuda odakle Srbi odlaze.Sav otrov i hemikalije.Da niko nikada našu zemlju ne može da koristi čak ni kao put do drugih država.
Mi Srbi.Da se preselimo i počnemo miran život daleko od neprijatelja.Da se posvetimo svom svakovrsnom oporavku.

Sviđa mi se način na koji razmišljaš, ali Srbinu je draži i ljepši eVro, dolar i funta nego 10 rublji..mislim da je jasno šta želim reći

Neki dan sam gledao reportazu o Rusiji. Francuska TV. Prikazivali su Moskvu i onda isli do nekih gradica i sela 150km istocno. Pa ne bih rekao da je to sirotinja.
Rusija se bas razvila. Izgradilo se dosta i modernija je. Ne moze se porediti s Rusijom od pre 20 godina.

Prikazivali su neke Francuze sto su se preselili u Rusiju. Prikazivali su jednog Francuza sto se preselio u Rusiju s porodicom i pravi koziji sir po francuskom receptu. Zivi u nekom selu 150km od Moskve i kaze da mu je 1000 puta bolje od zivota koji je imao u FR. Kaze nema nasilja, oseca se sigurnije za porodicu i dobro je prihvacen od lokalaca. Posao mu odlicno ide i kaze da je ruska poljoprivreda, stocarstvo itd dozivila procvat od kako imaju sankcije od EU.

Rusi to sve sada sami proizvode dok su prije uvozili

Prikazuju njegovu kucu, ima neku kolibu gde je napravio i saunu i kaze to ima svaka kuca u selu. Zdrav i prirodan zivot. Lik ima ranch. Zemlje ima i jeftina je.

Rusija ima sve. Najvise im fali ljudi jer je to ogroman prostor i vecina zemljista je neiskoristena.

Mi smo narod koji nikakvim migracijama nije ovde gde je sad, otkad je sveta i veka mi smo tu. Svi ti današnji Hrvati, Bugari, Crnogorci, Rumuni, Makedonci itd su nekada bili Srbi. Mrze nas i napadaju sa svakim okupatorom zato što su nekad bili Srbi, to ih jede. Baš iz tog razloga treba da ostanemo i opstanemo na našim ognjištima tj u Srbiji. Rusima daleko lepa kuća.

Dobra je to ideja a ja jesam za sve interesantne ideje. Jedino što većina Srba ne bi htela da se seli.

A ti individualno zašto se ne iseliš u Rusiju?

Mi smo narod koji nikakvim migracijama nije ovde gde je sad, otkad je sveta i veka mi smo tu. Svi ti današnji Hrvati, Bugari, Crnogorci, Rumuni, Makedonci itd su nekada bili Srbi. Mrze nas i napadaju sa svakim okupatorom zato što su nekad bili Srbi, to ih jede. Baš iz tog razloga treba da ostanemo i opstanemo na našim ognjištima tj u Srbiji. Rusima daleko lepa kuća.

Zelje su jedno a realnost drugo

1991 je u SRBIH i SRH bilo 2 200 000 Srba
2021 u RH i BIH ima 1 050 000 Srba

Isto tako danas u Srbiji ima oko 1.3 miliona Srba manje nego 1991. A pricamo o periodu od nekih 30 godina. Ni pola zivota jednog coveka.

Procesi i tendencije su jasni.

Dobra je to ideja a ja jesam za sve interesantne ideje. Jedino što većina Srba ne bi htela da se seli.

A ti individualno zašto se ne iseliš u Rusiju?
Ja bih se vrlo rado iselio ali šta ću tamo sam sa porodicom.Nije poenta u meni nego u celom narodu.Ti se ne bi selio?Želiš da ti u budućnosti pomognut nekim psetom koje ovde nabasa potomke kolje i žive spaljuje neki okolni ljudožder,dal hrvat ili šiptar,bugarin,mađar,muslimančuga?
Jeli to stavljaš na rizik?

I šta s tim?
Misliš na svetom KiM?
Koje nam je oteto?
Ti ne razumeš.
Nije to seoba sa koferom u ruci.
Preneli bi i svoje svetinje.
Crkve.Sve što može.A može dosta toga.
Opet je mnogo lakše da prosečan Srbin pročita bar jednu knjigu godišnje (pravu) i rešeni su svi problemi.
Nije rešenje bežanje. Jer bi sve svoje probleme poneli sa sobom. Tamo bi se svađali sa Rusima. Narod je loš i treba da se promeni a ne lokacija.

Ja bih se vrlo rado iselio ali šta ću tamo sam sa porodicom.Nije poenta u meni nego u celom narodu.Ti se ne bi selio?Želiš da ti u budućnosti pomognut nekim psetom koje ovde nabasa potomke kolje i žive spaljuje neki okolni ljudožder,dal hrvat ili šiptar,bugarin,mađar,muslimančuga?
Jeli to stavljaš na rizik?
Ne plašim se smrti. Sve nas ona vrlo brzo čeka.

Na nama je nebeska obaveza da širimo pravoslavlje na Balkanu! Crnu Goru smo sačuvali. Sledi Srpska.
Na nama je da se reformišemo i postanemo organizovana, ekonomski jaka vojna država.
To je naš jedini zadatak.

A smrt, ognjevi, noževi... ko mari. Bolje od noža nego od upale čmara.

Nemoj bre ja drugosrbijanac i mađaron da te učim šta je Srbija.

Zelje su jedno a realnost drugo

1991 je u SRBIH i SRH bilo 2 200 000 Srba
2021 u RH i BIH ima 1 050 000 Srba

Isto tako danas u Srbiji ima oko 1.3 miliona Srba manje nego 1991. A pricamo o periodu od nekih 30 godina. Ni pola zivota jednog coveka.

Procesi i tendencije su jasni.
I drugi su pali i izgubili stanovništvo.Janko to nije glavni razlog.Sem toga muslimani neće ići sa nama to je sasvim sasvim sigurno a što se zemlje tiče ostaće sasvim neupotrebljiva za bilo šta i bilo koga.

Back