Senom i biljem do intenzivne mišićne mase

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
450px-Romanian_hay.jpg

Ćao drugari, sportisti, rekreativci, trudnice i rekovalescenti zatim fajteri, borci, ulični heroji, čuvari ulice!
Hajde da zajedno napravimo idealnu kombinaciju sveže ili osušene trave za mišićnu masu.
Odgovor nam je sve vreme ispred nosa a mi smo ga ignosriasli zaslepljeni agresivnim reklamama oko sintetičkih (štetnih) steroida.

bik1876.jpg

Naime, nekoliko biljojeda ima mišićnu masu zahvaljujući konstantnom, svakodnevno i neumornom jedenju trave.
Mnogi ne smeju da im stanu na crtu. A ovi biljojedi zaista ne jedu ništa sem trave. čak ni krišom da niko ne vidi.

bik0512.jpg

Kako to najobičnija konzumacije trave daje toliku mišićnu masu? :think:

Brate, za profesionalnog sportistu ti treba proteina: broj kilograma X 2.5. maš proteinsku dozu namirnica, nađi rava koliko ima pa sračunaj koliko dnevno treba da pojedeš.

PS - Iskreno očekujem da se zezaš i ložiš nas kao bekane, što je po meni više u dure nego da stvarno misliš da nam trave mogu pomoći.

PS - Nama trebaju i esencijalne i neesencijalne amiokiseline...

Тема је спамерска и троловска. Постављач се руга осалим учесницима на овом подфоруму, како би угасио пламен комплекса, страхова и само-незадовољства, с којима живи сваки дан.
Другар, твоја висина је лажна. Нема је. Мали си и јадан. Теме на овиом подфоруму те не интересују, нити ишта знаш о било којиј ставари која се на овом ПДФу помиње. Дошо си да се полечиш ал ћеш и сам да видиш ускоро да овде немаш саговорнике, и не можеш да се лечиш. Тамо, ти, леп на политику, или нна филозофију.. па ћу ти тамо показати колико си ннфантилна незналица. Не само везано за борилачке спортове , него и у овим другим областима. Можда познајеш смо своју професију, која је да је.

Тема је спамерска и троловска. Постављач се руга осалим учесницима на овом подфоруму, како би угасио пламен комплекса, страхова и само-незадовољства, с којима живи сваки дан.
Другар, твоја висина је лажна. Нема је. Мали си и јадан. Теме на овиом подфоруму те не интересују, нити ишта знаш о било којиј ставари која се на овом ПДФу помиње. Дошо си да се полечиш ал ћеш и сам да видиш ускоро да овде немаш саговорнике, и не можеш да се лечиш. Тамо, ти, леп на политику, или нна филозофију.. па ћу ти тамо показати колико си ннфантилна незналица. Не само везано за борилачке спортове , него и у овим другим областима. Можда познајеш смо своју професију, која је да је.

Srdačno zahvaljujem za nezahtevanu analizu političkog neistomišljenika tj mene - ali ovo je sport i biologija uz primetnu duhovitost prilikom postavke teme.
Obično govedo je srčano i zna koji su mu interesi pa kad ga domaćin preforsira ili maltretira a govedo ume da se pobuni.
Prvo riče a onda se i rita, za razliku od tebe muške seke perse koja ne ume da se pobuni i prihvata kako mu drugi odredjuju.
Profesionalni sport je odavno stvar mafije koja se tom sportu ruga i spušta na niže lestvice a o rekreativnom da ne pričamo.
Na kraju krajeva kao i uvek do sada - vidiš trn u tudjem dupetu a ne vidiš balvan u svom.
Počni da analiziraš psihologiju običnog goveda i prestani da se povlačiš pred svakim.
thumb3_the_toreador.jpg

OLE!

Srdačno zahvaljujem za nezahtevanu analizu političkog neistomišljenika tj mene - ali ovo je sport i biologija uz primetnu duhovitost prilikom postavke teme.
Obično govedo je srčano i zna koji su mu interesi pa kad ga domaćin preforsira ili maltretira a govedo ume da se pobuni.
Prvo riče a onda se i rita, za razliku od tebe muške seke perse koja ne ume da se pobuni i prihvata kako mu drugi odredjuju.
Profesionalni sport je odavno stvar mafije koja se tom sportu ruga i spušta na niže lestvice a o rekreativnom da ne pričamo.
Na kraju krajeva kao i uvek do sada - vidiš trn u tudjem dupetu a ne vidiš balvan u svom.
Počni da analiziraš psihologiju običnog goveda i prestani da se povlačiš pred svakim.
thumb3_the_toreador.jpg

OLE!

Шта у опште ти бедниче знаш о спорту, о професионалном спроту да не причам? Твоје предпоставке остају само предпоставке комплексаша иза тастатуре. Ништа друго. Да ли стварно верујеш да ћеш, у колкико замрсиш своје реченице, то јест, даш им тај квази модерни и кобајаги интелектуални стил, деловати паметније. Ништа ти то не помаже. Из даљине се види да си ти јједан обичан, псеудо'-урбани паганин, безвредни мастурбатор који појма нема ни о обичном животу, а камо ли и некаквим ( било каквим ) конкретним стварима. Овде си дошао да се наругаш. Не мени, него свима. То је сврха отварања твоје теме овде. Ништа друго. И није ми јасно зашто те трпе.

Poslednja izmena:
Надувени постављач теме, тешко је оболео од хипертрофије ега. Седи на умишљеним висинама,, који ни по чему и никако не заслужује, ( заправо и не седи, него му се само тако чини, ко и сваком нарцису) и гледа одозго на људе, који му се у његовој болести чине маааллллииии,, да мањи не могу бити.
Па онда, обманут од стране своје патологије, дође и покуша да се наруга онима који су здарвији од њега у сваком случају и на сваки начин.

Од оних коjи нису прочитали ни једну књигу, далеко су гори они који су прочитали 10так, па мисле да знају све.

Poslednja izmena:

Back