Redmond
Elita
- Poruka
- 17.159
Sa kojim sastojcima ih uglavnom pravite? Koji su to domaće pravljeni sendviči koji ne bi smeli da se propuste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tunjevinu jesam , ali mi je od tog ulja u kojem je stajala riba uvek nelagodno.
to se samo ocedi sto rece hira, nikad nisam imao problem s timTunjevinu jesam , ali mi je od tog ulja u kojem je stajala riba uvek nelagodno.
Ja to prospem pa dodam maslinovo,komadi tune ne komadici,a ima i u sopstvenom soku,uz to mi ide opet kikiriki puter ,majonez i zelena salataTunjevinu jesam , ali mi je od tog ulja u kojem je stajala riba uvek nelagodno.
Fiš file iz Meka je poh. oslić, al je ok.jel neko stavljao ribu u sendvic?
Čedar sir onaj pravi engleski, ne ona narandžasta plastika iz maxija, ima u lidlu kod nas,nije loš, jedino sam tamo našao inače dovlačio pre toga iz Nemačke, dobar hleb.... ja volim kirćanski kifle sa kimom i morskom solju,
i dobar namaz tj sos koji sam pravim uz obavezni ajsberg i krastavčiće od zeleniša
meso mi je najmanje bitno u toj priči ali preferiram švarcvaldsku šunku
to mi je onako kad ja pravim
a najbolji koji sam ikada jeo je vijetnamski banh mi...ćale svih sendviča,nema dalje..posle toga naša komplet lepinja....onda mnogo mesta prazno pa italijanski neki sa mocarelom....