Sendviči

Jedno kad spremim da bih jeo a drugo da bih uzivao. U drugom slucaju nezamislivo je napraviti
sendvic bez kvalitetne sendvic kifle. A tu su i razne mogucnosti pocev od pecene kobasice , preko sunke do prsute
od mesnih sastojaka , pa do salata, pomfrita, maslinki, i raznih namaza, pavlake , kechapa , urnebes, tartar soc itd...

Čedar sir onaj pravi engleski, ne ona narandžasta plastika iz maxija, ima u lidlu kod nas,nije loš, jedino sam tamo našao inače dovlačio pre toga iz Nemačke, dobar hleb.... ja volim kirćanski kifle sa kimom i morskom solju,
i dobar namaz tj sos koji sam pravim uz obavezni ajsberg i krastavčiće od zeleniša
meso mi je najmanje bitno u toj priči ali preferiram švarcvaldsku šunku
to mi je onako kad ja pravim

a najbolji koji sam ikada jeo je vijetnamski banh mi...ćale svih sendviča,nema dalje..:lol: posle toga naša komplet lepinja....onda mnogo mesta prazno pa italijanski neki sa mocarelom....

Čedar sir onaj pravi engleski, ne ona narandžasta plastika iz maxija, ima u lidlu kod nas,nije loš, jedino sam tamo našao inače dovlačio pre toga iz Nemačke, dobar hleb.... ja volim kirćanski kifle sa kimom i morskom solju,
i dobar namaz tj sos koji sam pravim uz obavezni ajsberg i krastavčiće od zeleniša
meso mi je najmanje bitno u toj priči ali preferiram švarcvaldsku šunku
to mi je onako kad ja pravim

a najbolji koji sam ikada jeo je vijetnamski banh mi...ćale svih sendviča,nema dalje..:lol: posle toga naša komplet lepinja....onda mnogo mesta prazno pa italijanski neki sa mocarelom....

Dobar je čedar, trenutno imam u frižideru ovaj poljski Mlekovita
1571351607627.png

I ovaj Livanjski sir Puđa je super, interesantno se mrvi
1571351651894.png

Samo, ja čedar uzmem list i ovaj livanjski odrežem krišku i jedem umjesto sendviča, žao mi da hljebom prigušujem ukus :)

Back